| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    De negative virkninger af Computer Revolution på Transport
    Mens computeren revolution har ført til et stort antal af forskud på mange områder , har det også haft de negative virkninger. Transport industrien, især har der været en række komplikationer fra en udbredt anvendelse af computerteknologi. Mens fordelene generelt opvejer negativer , kan disse spørgsmål resultere i øgede omkostninger , frustrationer og endda tab af menneskeliv . Distraktion

    En af de mest udbredte måder, hvorpå computere har påvirket negativt transport er gennem distraktion. Moderne mobiltelefoner er i stand til at køre spil og andre programmer samt ved at lade stemme og tekst kommunikation , og nogle brugere har svært ved at modstå trangen til at bruge dem , mens du kører , undertiden fører til ulykker. "The Los Angeles Times " rapporterer , at d. 12. september 2008, et tog ingeniør i Chatsworth, blev Californien sende tekstbeskeder blot sekunder før hans motor kørte et stopsignal og styrtede frontalt ind et andet tog , dræbte 25 mennesker og sårede 135 andre. Distraktioner der tilbydes af disse håndholdte enheder er blevet nok af en bekymring for, at mange stater forbyde brugen af ​​mobiltelefoner eller sms'e mens der i et køretøj i bevægelse .
    Reparationsomkostninger
    < p> med den stigende magt og faldende udgifter til computerenheder begyndte mange bilfabrikanter installationscomputeren kontrol i biler i 1980'erne og 1990'erne. De tidligste bil computere var diagnostisk karakter, designet til at overvåge forskellige motorparametre og give koder til angivelse potentielle problemer for mekanikere at tjekke ud. Moderne biler har computere , der styrer alt fra klimasystemet til individuelle hjulbremser kan forbedre stabiliteten . Mens disse computere giver en række fordele til chauffører og ejere , kan de også øge udgifterne til auto reparationer på grund af speciale hardware, der kræves for at fejlfinding af problemer i systemet.
    Infrastructure < br >

    Computere er også blevet uundværlig for transport-infrastruktur i hele verden. Mange byers trafiknet er computer -kontrolleret, med systemer reagerer på trafikkaos ved at justere lyskryds cykler. Luften rejsebranchen er næsten helt afhængige af computere , til det punkt , hvor en computerfejl kan resultere i ravage og strandede passagerer på tværs af en hel region . Ifølge "The Guardian ", en bemærkelsesværdig computer svigt i september 2008 i England jordet hundredvis af flyvninger , stranding rejsende i hele Europa indtil systemet tilbage til normal.
    Safety Issues
    < br >

    den brede vifte af håndholdte elektroniske enheder har også ført til sikkerhedsproblemer i luften rejsebranchen. Airplanes afhængige edb-systemer og radio links til at give vigtige oplysninger til piloter og kontrolcentre , og bekymringer om mulig interferens med disse systemer har ført de fleste flyselskaber at forbyde brugen af alt fra håndholdte videospil til mp3-afspillere i løbet starter og landinger . Ifølge " USA Today ", en Boeing 737 , der flyver fra San Francisco lidt navigations problemer på grund af en passagers GPS-enhed i august 2007, og en canadisk passagerfly lidt lignende problemer på grund af en iPhone i maj 2010.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man kan reducere programmer på Startup 
    ·Hvordan gendanner jeg min PC til original Uden en genda…
    ·Hvordan finder man en Missing ASUS ACPI driver 
    ·Måder at forbedre pc'ens ydeevne 
    ·Sådan spiller Ufuldstændige & Låst AVI-filer 
    ·Sådan Tøm Temporary Internet filmapper 
    ·Sådan Beregn strømforbrug en PC 
    ·Sådan ændres Toolbar fra side til Bund 
    ·Hvorfor skulle en PC Freeze 
    ·Vista IE7 Print Selection Problemer 
      Anbefalede Artikler
    ·Min laptop vil ikke anerkende SD Card 
    ·Hvordan jeg Unmute min Dell Laptop 
    ·Sådan fjernes en Bluephone Toolbar 
    ·Hvordan kan man øge Logical Drive Space 
    ·Sådan måler Computer Internet Speed ​​
    ·Sådan Clean & Fix en harddisk 
    ·Forskellige typer af Computer System Maintenance 
    ·Problemer med at afinstallere Office 2007 
    ·Sådan Reparation Windows XP på en bærbar 
    ·Sådan blokering Unsigned Software i en 2003 Server 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com