| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    SP3 Problemer med VAIO USB
    Service Pack 3 til Windows XP blev frigivet til offentligheden af Microsoft i maj 2008. Ligesom de to XP service packs , som gik forud , indeholder SP3 en stor samling af fejlrettelser , sikkerhedsopdateringer og andre operativsystemer patches . Pakken kan installeres via Windows Update eller ved at downloade den fra Microsofts hjemmeside , og kræver SP1 og SP2 skal installeres først. Hvis du oplever problemer med SP3 og USB funktioner i en Vaio PC , er der en række grundlæggende fejlfindingstrin til at forsøge . Opdatering Vaio Drivers
    p Det er muligt, at software og drivere , der kører USB-portene på Vaio ikke er fuldt kompatible med SP3. For at afhjælpe dette ved at hente og installere de nyeste drivere fra støtte sektion af Sony hjemmeside sony.com . Du vil blive bedt om at vælge den model nummeret på din bærbare eller stationære for at lokalisere de korrekte drivere . Fokus på de drivere i relation til bundkortet, on-board chipset , USB-porte og systemet som helhed . Anvende relevante drivere sikrer maksimal kompatibilitet med nyere hardware og software (såsom SP3) samt tilføjet fejlrettelser og erstatte eventuelle driverfiler , der kan være blevet beskadiget eller slettet.
    Opdatering Hardware Drivers < br >
    p Hvis du oplever problemer med én hardware enhed i særdeleshed , snarere end de USB-porte som helhed , driverne til denne enhed er mere tilbøjelige til at være den egentlige årsag . Som med systemet USB-drivere sikrer opdatering af drivere til din hardware periferiudstyr og eksterne komponenter maksimal kompatibilitet med softwareopdateringer som SP3 , og kan også erstatte vigtige filer, som denne service pack opdatering kan have overskrevet eller omkonfigureres . For at finde de relevante driverdownloads, indlæse hjemmesiden for producenten af ​​hardwaren i spørgsmål, og lede efter en driver eller support link - sørg for at vælge Windows XP SP3 som operativsystem , når lokalisere de rigtige filer
    < br . >
    geninstallere Windows XP SP3
    p Hvis service Pack 3 kun er blevet delvist installeret, eller der har været et andet problem med opdateringen , kan dette have en indvirkning på USB performance. Forsøg installationen igen ved hjælp af enkeltstående installationsprogram , der er tilgængelig til download fra microsoft.com . Hvis problemet fortsætter , kan du overveje en frisk installation af Windows XP med SP3 - før du gør dette , har du en komplet backup af dine dokumenter, data og applikationer sikre . Den anbefalede metode er at skabe en " slipstreamed " installation disk , der kombinerer din oprindelige XP disk med SP3 opdateringen , sikrer de nyeste patches anvendes straks.
    Access Device Manager

    En anden fejlfinding skridt, der kan løse problemet er at afinstallere Universal Serial Bus controllers firmaer Enhedshåndtering (højreklik for at finde afinstallere option) og genstarte. Dette tvinger Windows til at geninstallere de grundlæggende USB-drivere , og kan løse en lang række problemer . Hvis problemet fortsætter , yderligere bistand er tilgængelig fra officiel støtte sektion af Microsofts websted.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Ting, der gør din computer langsom 
    ·Sådan Put Alle HP enheder i Solution Center 
    ·Sådan nulstilles computeren til fabriksindstillingerne…
    ·Sådan foretages fejlfinding en HP Laserjet 5P 
    ·Sådan Fix en kopieret & Indsat Filer 
    ·Hvordan at slippe af UCleaner 
    ·Hvad sker der med en fil , når det er slettes fra en P…
    ·Print Screen på AS/400 Er Ikke Kopiering til Word 2007…
    ·Hvad er tegn , at din computer er blevet hacket 
    ·Sådan fjernes en Google Malware Advarsel 
      Anbefalede Artikler
    ·Fejlfinding en Laptop Bundkort 
    ·Hvordan kan jeg Fix My HD Laptop , der mangler operativ…
    ·Sådan Konverter MP3 til SMF 
    ·Sådan reflow loddetilslutninger 
    ·Den bedste måde at rengøre en laserprinter 
    ·Sådan Afslut System Idle Process 
    ·Sådan fjernes Windows Search Deskbar 
    ·Sådan Konverter QuickTime til en WMA for Free 
    ·Sådan deaktiveres automatisk opstart programmer på Vi…
    ·Sådan Oplad M003 Android 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com