| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Hvorfor Skærmen på min XPS M1730 gå sort, når jeg tænder den
  ? XPS M1730 er en bærbar computer fra producenten Dell, hvilket betyder, at det har en LCD-skærm. Hardwarekomponenter relateret til krystaller kunne være årsag til skærmen for at gå mørke. Dette er anderledes end skærmen går helt sort , hvilket tyder et problem med software konfiguration . Det kan også have noget at gøre med det udstyr , men være relateret til en virus . Dvaletilstand

  Computere har en dvaletilstand betød at reducere strømforbrug på systemet. Afhængigt af hvordan Windows er konfigureret på din Dell , søvn kan starte inden for få minutter uden aktivitet. Microsoft beskriver dvaletilstand som pause aktivitet på computeren. Prøv at trykke på pegefeltet eller trykke på en tast. Hvis skærmen lyser , er computeren bare at sove. For at løse dette, er du nødt til at ændre strømindstillingerne i operativsystemet konfiguration. Klik på Windows -ikonet nederst på skrivebordet . Vælg "Control Panel" og derefter " Hardware og lyd. " Under "Power Settings" er en mulighed for at ændre sleep indstilling. En dialogboks vises, når du klikker på linket , og giver dig mulighed for at forlænge tiden før Dell skærmen bliver mørkt.
  Virus Scan

  Når computeren begynder at gøre noget anderledes , køre en virusscanning. Det meste af tiden , vil det slå op ingen virus , men du kan ikke udelukke dem . En virus kan ændre konfigurationsindstillingerne på din computer resulterer i displayet standse . Fejlsikret tilstand kører kun de nødvendige anordninger til at starte og vedligeholde operativsystemet. Hvis du har en virus , kan skærmen forbliver tændt, mens i fejlsikret tilstand . For at komme til fejlsikret tilstand , skal du genstarte computeren og trykke på "F8 ", som det genstarter. Når du har operativsystemet indlæses i fejlsikret tilstand, køre virus scanning på hele harddisken . Hvis programmet finder en virus , og flytter den til hvælvingen , genstart computeren til normal tilstand , for at se om dette løser skærm problem .
  Baggrundslys
  < p > Flydende krystal -skærme er afhængige af en lys, der kommer fra bag skærmen. Hvis denne lampe går ud, kan du ikke se billedet på skærmen. Den hardware, der giver dette lys er baggrundsbelysningen. Omformeren er et styrekort , der hjælper synkronisere lys med de andre computer operationer. Når baggrundslyset slukkes, er skærmen stadig arbejder , du bare ikke se billedet , fordi det skal belysning fra baggrundsbelysningen. Kop dine hænder over skærmen og blokere ud lyset udenfor . Kig under dine hænder til at se, hvis du opfatter et billede på skærmen. Fjernelse af udvendig lys fra et lille område kan tillade dig at se, om skærmen er faktisk sort eller bare mørkt. En sort skærm med ingen bevægelse eller billede, fordi det ikke er fremspringende én. En skærm med en defekt baggrundslys vil stadig have et billede.
  Video Card

  Ved at fastgøre en ekstern skærm til den bærbare computer, kan du udelukke et problem med video kort . På XPS M1730 , er DVI- stikket på venstre side med displayet opad. Det er den port, der forbinder en anden skærm til den bærbare computer . Porten er den sidste i nærheden af ​​bagsiden af enheden . Indstil themonitor op og trykker på . Dette vil skifte video til den anden skærm . Hvis billedet vises, er problemet med din skærm. Det kan være baggrundsbelysningen , kabeltilslutning eller inverter bord. Hvis billedet stadig bliver sort på den eksterne skærm , skal du udskifte skærmkortet .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fix en Fried Computer 
  ·Sådan testes en HP Bundkort 
  ·Sådan Fix Backspace 
  ·Sådan foretages fejlfinding Toshiba Satellite M35X USB…
  ·Sådan Fix My XP Sound 
  ·Sådan fjernes Dell Support Alert 
  ·Sådan Fix batteri oplader ikke i Acer Aspire One 
  ·Sådan gendanne slettede Disk filer i Hexadecimal 
  ·Hvordan at reparere en virtuel hukommelse der er for la…
  ·Sådan aktiveres UPnP på en Westell 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Konverter MP3 til MP4 
  ·Sådan kører Oprydning af en Disk 
  ·Sådan afgøres, hvilken slags DDR hukommelse du har 
  ·Sådan Konverter MP3 til HE -AAC 
  ·Sådan Fix Stop fejl 
  ·Hvad Er VFS Files 
  ·Windows Media Center Guide Problemer 
  ·Sådan fjernes iTunes uden at miste sange 
  ·Sådan ændres startrækkefølgen på en Dell 690 
  ·Sådan Reparation en AC Power Jack på en bærbar 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com