| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Hvordan man gør en systemgendannelse på din pc
  Hvis det virkelige liv havde gendannelsespunkter , kan du blot klikke på en magisk knap og og fortryde eventuelle bekymrende situation. Real life har ingen magiske gendannelsespunkter , men Windows 7 gør. System Restore funktion blev introduceret i Windows XP. Gendannelsespunkter som snapshots af dit operativsystem tage på forskellige tidspunkter. Windows 7 er et komplekst program , der består af et stort antal programmer, der arbejder i harmoni for at producere den stabile computeroplevelse , du nyder. Hvis noget nogensinde går galt med din computer , eller det stopper udfører , som det skal , kan du bruge Systemgendannelse til at sende det tilbage i tiden til et punkt, hvor det fungerede korrekt . Instruktioner
  Gem vigtige data
  1

  Gem data, du arbejder på. Hvis du har et tekstbehandlingsprogram åbent , for eksempel , skal du gemme åbne dokumenter. Hvis din browser har mange faneblade åbne, bogmærke dem om nødvendigt. Husk, at nogle kørende programmer kan gemme sig i dit system bakken og kan ikke være synlige.
  2

  Klik på den lille pil på dit system bakke for at se programmer, der kan opholde sig der. Klik på en ansøgning, som kan indeholde data , du ønsker at gemme. Når ansøgningen vindue åbnes, gemme sine data , som du normalt gør.
  3

  Kontroller, at din browser ikke downloade filer . Hvis ja, enten pause download - hvis din browser understøtter resumable downloading - eller annullere den. Se i din browsers hjælp for detaljer.
  Recover System
  4

  Klik på din Windows- knappen Start, og skriv " systemgendannelse " i søgefeltet , der vises. Klik på "Systemgendannelse" når det vises i listen over søgeresultater for at starte denne nytte. Skriv din administratoradgangskode , hvis Windows beder dig om det. Systemgendannelse åbnes.
  5.

  anmeldelse omhyggeligt de oplysninger , der vises i dette vindue. Det har en radioknap hedder " Anbefal Restore " og opfordrede en anden " Vælg et andet gendannelsespunkt . " Windows vælger "Anbefalet gendannelse " knappen automatisk. Ved hjælp af denne indstilling giver Windows til at gendanne din computer ved hjælp sit seneste gendannelsespunkt. At gendannelsespunkt dato og klokkeslæt vises i vinduet . En beskrivelse forklarer også en oversigt over , hvad der skete , før Windows skabte gendannelsespunkt. For eksempel, hvis du har installeret et nyt grafikprogram en dage vil du måske se sit navn i beskrivelsen.
  6

  Klik på den ønskede alternativknap for at vælge det og klikke på "Næste ". Hvis du valgt " Anbefales Restore ", gå videre til næste trin. Ellers gennemgå listen over tilgængelige gendannelsespunkter , der vises efter at have klikket på "Næste ". Hvis du vælger " Vælg et andet gendannelsespunkt " valgmulighed , åbnes et vindue , og giver dig mulighed for at se tilgængelige gendannelsespunkter . Datoer og beskrivelser vises ud for hver enkelt
  7

  Klik på " Næste" for at gennemgå den endelige bekræftelse vinduet . Dette vindue viser din valgte gendannelsespunkt , og dens beskrivelse . Vinduet viser også harddisken , at det vil genskabe . Kontroller, at den hårde opført drev er den harddisk, du ønsker at gendanne. For eksempel, hvis du ønsker at gendanne filer på din D : drev og vinduet siger, at det kommer til at gendanne filer på dit C : , drev klikke på vinduets "Back "-knappen. Dette giver dig mulighed for at gennemgå andre gendannelsespunkter , der kan have beskrivelser , der taler om dit D: . Drev
  8

  Klik på "Udfør ". Windows gendanner dit system og genstarter din computer
  < . br >

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvor skal der installeres Fans i Stereo Skabe 
  ·Sådan bruges en Genie Intellicode trådløst tastatur …
  ·Sådan Factory Reset en Gateway Computer 
  ·Sådan slettes & Clean Din Registry 
  ·Hvorfor har min Dell Laptop Frys Når opstart 
  ·Sådan Slet Ms32dll Dll 
  ·Sådan Test Hukommelse til fejl 
  ·Hvad er en fejl i en computer 
  ·Hvordan at hente mistede oplysninger efter en HP pc Sys…
  ·Advrcntr2.dll ikke fundet 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan gendannes Lydstyrke på proceslinjen Brug Vista 
  ·Hvordan at reparere en genvej til en Hard Disk 
  ·Sådan Slet historie fra Google adresselinje 
  ·Sådan Konverter WAV -filer til MP3-filer i Soundbooth 
  ·Sådan Stop uopfordret Scroll Bar Movement 
  ·Sådan Konverter en 3PG fil til MP3 
  ·Hvordan kan jeg ændre sproget en Acer bærbar 
  ·Sådan Find Historie filer i Vista 
  ·Hvad skal temperaturen af en Intel DG31PR G31 Socket Bu…
  ·Sådan gendannes en Acer Aspire 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com