| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvorfor Print på min skærm Look Shaky
    ? Print på din computerskærm vil typisk blive vist sløret eller gyngende grund en lille , næsten umærkelig ryste i billedet vise sig selv. Denne ryste i skærmbilledet kan opstå på grund af forskellige faktorer , der involverer grafikkort, selve skærmen eller de specifikke indstillinger på din computer. Sløret tekst og gyngende skærm problemer bør løses med det samme, som at se på uklar tekst og billeder kan resultere i anstrengte øjne og hovedpine. Refresh Rate

    opdateringshastighed af din skærm refererer til hvor hurtigt billedet på skærmen er blevet fornyet. Hver skærm kræver en bestemt opdateringshastighed til at tilbyde den bedste og klareste mulige billede og en opdateringshastighed sat for lavt for din skærm kan forårsage tekst til at blive vist sløret. For at justere opdateringshastigheden på din skærm i Windows 7 , skal du højreklikke på skrivebordet, og klik på "Skærmopløsning ". Under "Advanced Settings" fanen, vælg "Monitor" og kontrollere indstillingen under "Screen Refresh Rate. " Hver monitor vil have en anden optimale indstilling , sædvanligvis mellem 60 til 75 hertz . Den opdateringshastighed skal arbejde med din skærmopløsning indstillinger , så eksperimentere med forskellige opløsninger og opdateringshastigheder at finde en kombination, der virker bedst for din skærm.
    Nærheden Interference

    visse skærme , især ældre CRT versioner, kan producere rystende og sløret print grundet nærliggende interferens. CRT eller katodestrålerør , monitor producerer et billede på skærmen ved hjælp af en billedrør pistol på bagsiden af ​​enheden. Det væsentlige " trækker " det billede, du ser på skærmen ved at bombardere bagsiden af ​​skærmen med elektroner. Nærliggende magnetiske genstande , såsom højttalere, kan forstyrre den korrekte fordeling af disse elektroner , der forårsager forvrængning på skærmen. Radiobølger og andre elektroniske enheder kan også forårsage sløret tekst, gennem elektronisk interferens af elektronstrålen . Flyt din skærm til et andet kredsløb , en, der ikke deles med andre apparater , eller flytte nærliggende elektroniske og magnetiske enheder for at se, om skærmen afregner .
    Opdatering Graphics Driver
    < br > p Hvis din computer er ældre , kan din installerede grafikkort skal arbejde med en out -of- date driver. Dit grafikkort skal have den rigtige driver til dit operativsystem og overvåge for at muliggøre en effektiv og korrekt kommunikation mellem de to. En out -of- date driver kan ikke tillade, at grafikkortet at drage fordel af den rette opløsning og opdateringshastighed kræves af din skærm, hvilket teksten skal vises sløret. Tjek din nuværende driver version ved at højreklikke på "Denne Computer" og vælge " Administrer ". Klik på " Enhedshåndtering" og finde grafikkortet under " Skærmkort ". Skriv ned oplistes og tjekke med din computers eller grafikkort producenten for eventuelle opdaterede versioner .
    Svigtende monitor

    Skærme består af mange interne komponenter og dele , der kan begrænset levetid , der forårsager ineffektiv kommunikation med din computer og grafikkort. Som skærm aldre og dele begynder at bære , vil billedet på skærmen vises ikke så skarpe og klare , som det gjorde, da den var ny. De fleste laptop reparation butikker kan erstatte en skærm for dig, hvis du ikke er tryg at gøre det selv.

    For desktop-systemer , så prøv din skærm på en anden computer og se, om teksten synes stadig sløret. Hvis ja, er skærmen defekt og kræver udskiftning . For bærbare computere , tilslutte en ekstern skærm og se, om teksten på denne skærm er også sløret , hvilket ville indikere et problem inden den bærbare computer selv snarere end vedlagte skærm. Hvis teksten er skarp og klar på den eksterne skærm , kan din bærbare computer skærm kræver udskiftning .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan laver man en Acer Aspire One Boot CD 
    ·Sådan Fix Screen Saver i Windows XP 
    ·Hvordan at reparere en Non- Bootable Computer 
    ·Sådan Find McAfee Security Center -filer på Computer 
    ·Sådan Test PNP transistorer 
    ·Sådan Fix en generisk Host Process for Win 32 Tjeneste…
    ·Sådan foretages fejlfinding en MacBook Desktop 
    ·Sådan gendanne slettede filer fra en given dato 
    ·Jeg redid min PC & Nu siger nej Audiokomponenter 
    ·Fejlfinding en bippende Computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan geninstalleres A Spooler 
    ·Min tekst er langsom til at få vist eller i MS Word 20…
    ·Sådan fjernes programmer fra Startup Liste 
    ·Sådan oprettes en eMachines Computer Restore Disk 
    ·Sådan Fortæl Hvis din bærbare computer er blevet hac…
    ·Sådan ændres administratoradgangskoden for tjenester …
    ·Sådan forbindelse til Peers om Vuze 
    ·Min Presario F700 mikrofon virker ikke 
    ·Sådan Konverter en MIDI til en MP3 Brug Audacity 
    ·Acer Veriton M460 inddrivelsesprocedurer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com