| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Jeg Erstattet CPU & Now Ingen lyd
    Gør- det-selv computer forsamlingsfriheden er en vanskelig og potentielt dyr hobby fuld af faldgruber og farer . Når du foretager større opgraderinger , især erstatter en del som en integreret som en CPU, kan visse bivirkninger eller selv simple ulykker ske, at du ikke forventer . Hvis du starter din pc for at finde, at din lyd pludselig er holdt op med at arbejde , er der et par mulige syndere til at overveje. Højttalere og Volume

    lydproblemer kan undertiden være så simpelt som en unplugged højttaler eller en malplaceret Windows-indstilling . Tjek alle dine højttalerstik og bekræfte, at du ikke glemmer at sætte noget tilbage i efter du færdig med at arbejde på din computer. Hvis højttaleren tjekker , åbn "Audio " panel og kontroller indstillingerne for lydstyrke . Du kan finde dette panel enten ved at højreklikke på højttalerikonet i systembakken eller ved at åbne Kontrolpanel.
    Software Issue

    Hver audio enheden i din computer kræver driverfiler til at køre ordentligt. Drivere er brugsanvisninger , som Windows bruger til at forstå, hvordan at betjene hardware. Da dine gamle drivere ikke kan arbejde med den nye CPU , vinduer undertiden sletter dem efter din skiftende din hardware . Hvis computeren ikke blev leveret med lyd-drivere , så prøv at køre guiden Tilføj ny hardware på Kontrolpanel , nogle gange, vil dette værktøj automatisk detektere dit lydkort og finde driverne til dig. Hvis ikke, bliver du nødt til at finde ud af, hvad slags lyd adapter du har, og hente driverne online. Tjek din computer producentens websted for disse filer.
    Onboard Lydkort

    fleste moderne computere producerer lyd via et lydkort indbygget i computerens mainboard . Hvis dine drivere er opdateret og dit kort er stadig ikke producerer lyd, kan du have forårsaget et fysisk problem med din hardware, når du har tilføjet den nye CPU. Nogle gange kan det være så simpelt som en umonterede bundkort . Kontroller bundkort for at sikre, at den sidder fast og ikke bevæge sig op eller ned, når rørt . Hvis det er løst, kan du nødt til at fjerne det , og spænd skruerne , der forbinder bundkortet til sagen . Du skal også overveje muligheden af, at hardwaren er beskadiget og har behov for erstatning , . Kun gøre dette som en sidste udvej
    PCIe eller eksternt lydkort
    p Hvis dit computeren bruger en add-on lydkort , såsom en PCIe eller en ekstern enhed , skal du prøve trække stikket ud og sætte det i igen enheden. Du har måske stødt eller fjernes en central del af hardware, når du har udskiftet CPU. Dobbelttjek alle stik , herunder strømkabler hvis relevant , og hvis enheden er skruet på plads , sørg for at det sidder tæt , og ikke bevæge sig rundt inde i sagen . Hvis lyden stadig ikke virker, så prøv at geninstallere den software, der fulgte med enheden, og teste den med en anden computer for at sikre, at det ikke er fysisk beskadiget .
    PC Speaker

    computeren leveres med en intern pc-højttaler , der genererer alle mainboard bippende lyde , når du starter computeren. Hvis din pc-højttaler stoppet funktion , efter at du har arbejdet på din computer, kan du have et uheld unplugged kabel, der forbinder enheden til hovedkortet . Stikket er normalt findes langs kanten af brættet ved siden af ​​LED og magt skifte stik . Selve enheden er enten en lille metalcylinder eller et bord forbundet til forsiden af ​​sagen . Enten måde , sørg at kablet er sat rigtigt i. Hvis du har problemer med at finde det rigtige sted , henvises til bundkort manual for et diagram .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er årsagen til knaldende lyd Når en computer sta…
    ·Sådan Stop Virtumonde 
    ·Sådan Slå Java til XP 
    ·Problemer med Alienware Frysning 
    ·Sådan gendannes Master Boot Record i Windows 98 
    ·Sådan foretages fejlfinding PC Volume Problemer 
    ·Sådan gendanne filer og mapper på computeren i Window…
    ·Sådan kører Diagnostics på en pc 
    ·Sådan fjernes Software Distribution Folder 
    ·Sådan Fix VLC når den går 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Defrag en kraftigt fragmenterede Drive 
    ·Sådan Fjern registreringsfejl fra min computer Online 
    ·Hvad er en kørselsfejl 
    ·Hvordan man skriver en ny MBR Brug Fdisk på SATA-hardd…
    ·Sådan Turn Off the Security System på en bærbar 
    ·Hvordan kan jeg reparere en Broken Registry i Windows X…
    ·Sådan gendannes filer fra Command 
    ·Min processor er Overophedning 
    ·Sådan Konverter Digital Audio til en tekstfil 
    ·Hvad vil fremskynde min computer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com