| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Min Laptop låses, når Venstre Idle
    Når en laptop bliver ikke reagerer på input fra enten mus eller tastatur , dette ofte kaldes en "hænge " eller bærbare computere kan hænge i en række forskellige årsager, der spænder fra ukorrekt strømstyring "fryse ". indstillinger til operativsystemet problemstillinger til hardware spørgsmål . Bestemmelse af den sandsynlige årsag til hængende adfærd hjælper dig med at afgøre , hvordan man kan løse det. Strømindstillinger

    Forkerte strømstyringsindstillinger kan få din bærbare computer til at fryse, når inaktiv i et par minutter. Nogle ældre harddiske, der blev opgraderet til den nyeste version af Windows kan være uforenelig med de standardindstillinger for strøm på Windows 7, der slukke harddiske efter et par minutter af tomgang. For at løse dette problem , adgang til systemets strømindstillinger ved at klikke på "Start", "Control Panel ", og derefter " Strømstyring. " The radioknappen vil vise dig, hvor magten planen er i brug i øjeblikket . Klik på " Skift indstillinger " og derefter klikke på " Skift avancerede strømstyringsindstillinger . " Klik på plustegnet ved siden af ​​" Harddisk " og derefter ændre tiden om mulighederne under " Vend harddisken, efter " til " Never . "Klik på" OK "for at gemme dine ændringer.
    OS opdateringer

    Mistede opdateringer kan forårsage problemer , der kan forårsage dit system til at låse op . Anvend alle nødvendige opdateringer til din computers operativsystem ved at klikke på " Start", " Control Panel ", " System" og vælge " Windows Update ".
    Defragmenter og Oprydning

    Når Windows-operativsystemet gemmer filer , er det fragmenter dem til at gøre bedre brug af plads på harddisken. Hvis drevet er fuld af fragmenterede filer , kan dette medføre et system afmatning eller hænge selv når tomgang . Udførelse af en defrag på din computer kan hjælpe med at løse eventuelle problemer i forbindelse med fragmentering. Du kan få adgang til og køre defrag værktøjet ved at klikke på "Start ", " Alle programmer ", "Tilbehør ", " Systemværktøjer" og vælge " Disk Defragmenter " for at køre værktøjet. Et andet værktøj , der kan hjælpe med at rense op filer, der kan bremse din computer er " Diskoprydning " værktøj , som fjerner midlertidige og sidesten filer. Dette værktøj kan tilgås fra menuen Start ved at klikke på " Start", " Alle programmer ", "Tilbehør ", " Systemværktøjer " og " Diskoprydning ".
    < br > Application problemer

    et problem med en ansøgning kan få computeren til at hænge , når tomgang . Hvis din computer konsekvent hænger i tomgang , starte Jobliste ved at trykke på " Ctrl ", "Alt " og " Del" og vælge "Start Task Manager. " The Task Manager kan du undersøge de opgaver computeren kører. Den " Processer"-fanen kan vise dig, hvis der er nogen processer, der kører i baggrunden tage flere CPU ressourcer eller hukommelse end andre. "Performance " fanen viser dig en grafisk diagram, der kan hjælpe dig med at afgøre, om der har været nogen pigge i CPU eller hukommelse.
    Malware

    Malware, som af orme og vira , arbejde, kan i baggrunden af dit system, der forårsager de overordnede afmatning eller hangups selv når systemet er inaktivt. Hvis du har mistanke om en malware tonefald, hente eller købe antivirus software som Norton eller AVG og køre en komplet system scanning for at finde og slette alle kendte malware.
    Fysiske Issues

    En bærbar computer kan hænge i tomgang på grund af fysiske problemer, såsom overophedning eller gamle hardware. Hvis din bærbare computer konsekvent hænger mens tomgang, og den bærbare computer sagen føles varm , så prøv at arbejde i et område, der får en bedre luftcirkulation. Brug en dåse komprimeret luft til at blæse væk enhver støv, der kan blive fanget i den bærbare ventilationskanaler . Raising din bærbare computer på et stativ eller hvile det på en afkøling pad med en ventilator til at hjælpe med at flytte varmen væk fra komponenterne kan også hjælpe. Hvis din bærbare computer er mere end et par år gammel, kan den aldrende hardware også forårsage intermitterende frysning , mens tomgang , overveje at udskifte det helt , som erstatter de individuelle svigtende komponenter kan være dyrere
    < . br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Registry Repair Information 
    ·Driver A11 mangler på min Dell Latitude D600 
    ·Sådan Slet Dell partition på en Inspiron 1501 
    ·Hvordan du udskifter en korrupt Winsock i Windows Vista…
    ·Hvordan til at opkræve en bærbar batteri 
    ·Sådan foretages fejlfinding Alienware 
    ·Hvorfor er min Memory Stick i RAW-format 
    ·Hvordan kan en Mac & PC Har et videoopkald 
    ·Sådan kontrolleres en AC oplader til en Dell Inspiron …
    ·Hvordan blokerer jeg Visse annoncer og malware fra min …
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter MP3 til 3GP Free 
    ·Sådan Maksimer et program Siddende i proceslinjen 
    ·Den Opladning slukker før batteriet er fuldt opladet i…
    ·Hvordan du manuelt afinstallere Internet Antivirus Pro 
    ·Sådan aktiveres USB Mass Storage Drivers 
    ·Gendan CD procedurer for en eMachines 410 
    ·Mikroprocessor Arkitektur Tutorials 
    ·Sådan Find en Windows Vista Product ID-nummer 
    ·Sådan Konverter en WMA fil til en AAC-fil 
    ·Sådan Fix HTTP 404 fejl 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com