| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Problemer med hovedtelefoner i Windows XP
  Hovedtelefon stik i Windows XP computere bruges til at slutte hovedtelefoner til en pc. Løse hovedtelefon ledninger kan forårsage statisk eller gøre lyden i hovedtelefonerne droppe ud . Ikke alle hovedtelefon problemer er forårsaget af defekte hovedtelefoner , og nogle problemer er forårsaget af computeren. Når der ikke er lyd overhovedet kommer fra hovedtelefonerne , de kan være tilsluttet den forkerte stik , kan pc'en være nødvendigt at opdatere sin lyd -card driver, eller PC'ens lyd er slået fra . Hovedtelefonstik

  Pc'en kan have et lydkort med tre eller flere stik sluttes til det, såsom en line-in jack, en line- out jack og en mikrofon stik. Hvis dine hovedtelefoner er tilsluttet line-in -stikket eller mikrofon-stik , vil du ikke høre nogen lyd . Den korrekte hovedtelefonstik er line- out jack , som ofte er grøn farve og vil have en lille pil, der peger væk fra computeren tårnet for at indikere , at det er stikket til hovedtelefoner. Hovedtelefonstikket bruges også som en højttaler stik.
  Lydkort

  Sommetider årsagen til et hovedtelefonstik problem er lydkortet. Det kan være, at din pc lydkort ikke er installeret korrekt , eller at den har brug for en opdateret driver. Du kan opdatere din PC drivere med en Windows XP , eller du kan downloade driveren fra Microsoft.com og installere lyd - card driver manuelt.
  Set Audio Device
  < br >

  en pc kan have mere end én lydenhed eller video -kort installeret . I dette tilfælde kunne det have et bundkort med en video chip og en separat eftermarked video -kort installeret . Du kan kontrollere, om den forkerte lydenhed er blevet udvalgt til lydafspilning ved at gå til "Control Panel" og dobbeltklik på " Lyd, tale og lydenheder ". Klik på " Sound ". Klik " lydenheder" og derefter vælge " Lyd" og kigge efter den standard enhed anført i " afspilning af lyd " i "Lyd" -dialogboksen. Hvis den nye grafikkort ikke er opført som standard -enhed, åbne drop -down menuen ved siden af ​​det nye grafikkort, og klik på det nye grafikkort . Klik på "OK". Hvis du bliver bedt , skal du genstarte computeren og derefter kontrollere, om du får lyden ud af pc'ens hovedtelefonstik .
  Muted Volume

  En anden årsag til manglende lyd kan være, at du har sat en musikafspiller i line-in stikket og dine hovedtelefoner ind i line-out jack , og der er ingen lyd . Aktiver lyd til din line -in jack i Windows XP ved at gå til "Control Panel" og dobbeltklikke på " Lyd, tale og lydenheder. " Klik " Lyde og lydenheder ". Vælg " Sound Optagelse , og klik på "Audio ". Klik på " Volume ". Klik på boksen ved siden af ​​" Vis ikonet Lydstyrke på proceslinjen. " Move "Master Out" "Volume " slider , de " , Device "" Volume " slider og" recording Control " " Volume " skyderen for at øge lydniveauet. Under " Line In " , vil du se en skyder og en højttaler symbol. Hvis højttaleren symbolet er omgivet af en cirkel - strikeout symbol , betyder det, hovedtelefonstik ( line-in -stik) er slået fra. Klik på højttaleren for at slå lyden til det og aktivere lyden . Også kontrollere medieafspilleren du bruger, og den vigtigste volumenkontrol på pc'en ved at klikke på ikonet Lydstyrke i meddelelsesområdet på proceslinjen området og flytte skyderen og klikke på det for at se, om lydstyrken er blevet skruet ned eller slået , da dette kan være, hvorfor er der ingen lyd fra hovedtelefonerne.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fix MS Office Pro 2003 Edition 
  ·Sådan Edit Corel Paint Egenskaber: stand til at Drag 
  ·Sådan Fix Audio Video Sync Problemer 
  ·Hvad er et ohmmeter 
  ·Hvordan at slippe af med min computer Lag 
  ·Sådan Fix My Laptop hvis det ikke Downloading 
  ·Min HP Printer fungerer ikke With My Sony Computer 
  ·Forskellige former for computervirus 
  ·Fejlfinding en Acecad DigiMemo L2 
  ·PC Clock Problemer 
    Anbefalede Artikler
  ·Dell 8250 : Fejl 633 
  ·Sådan geninstalleres Khal Components 
  ·Computer flaskehalsproblemer 
  ·Sådan tilføjes en HDMI-port til min computer 
  ·Sådan gendannes en Compaq Mini 110 Netbook 
  ·Hvad er en eAccess Overtrædelse 
  ·Sådan Konverter AMR til WAV eller MP3 
  ·Sådan foretages fejlfinding Defrag 
  ·Sådan Se Fremmedsprog på min computer 
  ·Min Sound enheden ikke fungerer efter installation af W…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com