| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Min Acer Aspire 5735Z Keyboard fryser på Normal start tilstand
  Laptops , såsom Acer Aspire 5735Z , er designet til nem , on- the- go brug. En ikke -fungerende tastatur, men hindrer din evne til at gøre næsten alt på din bærbare computer . Nogle gange kan en frossen tastatur stammer fra et softwareproblem og nogle gange fra en hardware problem. Omkostningerne til at reparere eventuelle afhænger af kilden til problemet . Safe Mode
  p Hvis du kan starte din 5735Z er fejlsikret tilstand , så ved du det fysiske tastatur fungerer. Du starte til fejlsikret tilstand ved at trykke på "F8" før Windows indlæses , og derefter bruge piletasterne til at vælge " Safe Mode " som din start-up mulighed. Hvis dit tastatur funktioner i fejlsikret tilstand , men ikke i normal opstart mode, så et program eller en funktion , der opererer i normal tilstand forhindrer dit tastatur i at fungere korrekt . Mens der i fejlsikret tilstand , kan du køre msconfig og manuelt vælge, hvilke programmer kører under dit 5735 normale opstart. Hvis du deaktiverer alt i din start-up -programmer , undtagen din antivirus-software, skal dit tastatur fungere normalt , næste gang du starter til normal opstart tilstand.
  Drivers

  Hvis du kan få adgang til fejlsikret tilstand på din Aspire 5735Z men tastaturet virker ikke, når fejlsikret tilstand belastninger , så har du sandsynligvis har et problem med keyboard drivere. Drivere er den software, der tillader hver af de bærbare fysiske komponenter til at fungere . Mens der i fejlsikret tilstand , skal du klikke på "Start ", "Control Panel ", " System og sikkerhed " og derefter "System ". Når systemet information belastninger , vil du være i stand til at klikke på " Device Manager . " The Device Manager viser alle Deres 5735Z drivere . I Enhedshåndtering , bør du se en sort udråbstegn i en gul trekant ved siden af ​​føreren , der styrer dine tastaturer. Højreklik på driveren og vælg " Fjern". Dit tastatur chauffører bør geninstallere sig ordentligt , næste gang du starter til normal tilstand.
  Keyboard
  p Hvis du hele tiden skubbe på "F8 "-knappen for at indtaste fejlsikret tilstand og modtage noget svar fra din Aspire 5735Z , har du sandsynligvis et problem med det fysiske tastatur komponent. Medmindre du er fortrolig med computer reparation , bliver du nødt til at tage computeren med til et autoriseret værksted , hvis tastaturet ikke fungerer korrekt . Spørg om et skøn forud for godkendelse noget arbejde. Den 5735Z er en ældre bærbar computer, så nogle af delene kan være dyrt, og det samme kan arbejde involveret i at erstatte tastaturet.
  Alternativ løsning
  p Hvis dit fysiske tastatur ikke længere virker , kan du gøre brug af en alternativ løsning: et USB-tastatur . USB-tastaturer er relativt billige , især sammenlignet med almindelige omkostninger til reparation . Desuden er disse keyboards universelle, så enhver USB tastatur vil arbejde på din Aspire 5735Z . Selv om det ikke vil være så let at bære rundt på en bærbar computer og tastatur - i modsætning til en bærbar computer i sig selv - det er et alternativ, som vil forlænge levetiden på din laptop
  < br . >

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Print White Ink på sort papir 
  ·Hvordan man bruger Linux til at reparere Windows XP Pro…
  ·Sådan fjernes filer fra en Registry 
  ·Hvordan redigerer registreringsdatabasen for at fjerne …
  ·Lsass.exe afsluttede uventet 
  ·Sådan fjerner Trojan Gpcoder 
  ·Sådan Fix en Windows Hosts File 
  ·Sådan kører en Recovery Disk Fra DOS 
  ·Hvordan man laver en computer Tilgængelig på et netvæ…
  ·Min computer kan ikke starte op , har jeg lsa32.exe Wor…
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan får du adgang Protected Storage filer på min c…
  ·Sådan Konverter en MP3 til iMelody 
  ·Sådan geninstalleres Games fra papirkurven Uden Disk 
  ·Sådan at se om nogen udspionerer din computer 
  ·Sådan foretages fejlfinding My Apple iBook G3 Laptop 
  ·Vista Internet Problemer 
  ·Sådan deaktiveres dvaletilstand 
  ·Sådan Sænk Ping på en Vista Computer 
  ·Hvordan kan jeg se, om min Burner Understøtter Dual La…
  ·Sådan bruges en Laptop Screen som en ekstra skærm til…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com