| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad kan du gøre, hvis Google Holder Omdirigering Du Somewhere Else
    ? Der er mange måder at omdirigere besøgende fra ét websted til et andet , og når du er færdig til lovlige formål , kan det hjælpe webmasters guide de besøgende til passende indhold. Desværre , kan tredjeparter også bruge disse teknikker til at kapre browsere for mindre end krydrede grunde. Hvis du finder din browser jævnligt omdirigeret væk fra Google til uønskede websteder , kan det være et tegn på, at malware har kompromitteret din computer. Hvorfor det sker

    Malware kan blokere din adgang til Google for en række årsager . En af de mest almindelige angreb involverer en malware eller virus infektion, og omdirigering er et forsøg på at blokere din adgang til værktøjer , der kan hjælpe dig med at fjerne problemet. Hackere kan også omdirigere dig væk fra Google til en lignende udseende phishing-websted i et forsøg på at udtrække personlige oplysninger, eller til et websted fyldt med reklamer for at generere indtægter fra din browsing.
    Malware Skanner

    Den første ting du skal gøre er at køre nogen anti-virus, anti -spyware eller andre anti- malware scannere , du har installeret. De fleste ondsindede omdirigeringer stammer fra en form for malware -infektion , og scanneren kan være i stand til at indkredse problemet og fjerne de ulovlige programmer. For at forhindre yderligere smitte , sørg for at holde dine scannere up to date, og med jævne mellemrum køre fuld scanninger af din hukommelse, harddiske og registreringsdatabasen for at lede efter eventuelle uønskede tilføjelser.

    Andre browsere

    Hvis du har mere end én webbrowser på dit system , kan du prøve at få adgang til Google ved hjælp det andet program. I nogle tilfælde kan malware inficere én browser mens den anden ( r) uberørt. Dette kan hjælpe dig med at finde kilden til infektionen , som det måske er kommet fra en kompromitteret plug-in eller ActiveX forlængelse.
    Kontroller din DNS

    anden måde malware kan forhindre dig i at besøge bestemte websteder er at kompromittere dine DNS-indstillinger . Domain Name System er et netværk af servere, der oversætter hjemmeside navne til IP-adresser er nødvendige for at forbinde med dem . Besøg "Netværks-og delingscenter " under " Netværk og Internet " i din Windows Kontrolpanel , og klik derefter på "Local internetforbindelse . " Vælg "Egenskaber " og derefter "Internet Protocol version 4 ", og klik derefter på knappen "Egenskaber" . Nederst i dette vindue , vil du se to numeriske poster for DNS-servere . Du kan kontakte din Internet Service Provider for deres DNS server adresser , eller du kan bruge en offentlig DNS-server. Google opretholder en offentlig DNS-server, på adresserne 8.8.8.8 og 8.8.4.4 .
    Tjek dine værter

    Malware kan også blokere visse hjemmesider ved at ændre din " hosts "-fil . Hosts-filen eksisterer i \\ Windows \\ system32 \\ drivers \\ etc , og er en almindelig tekstfil , du kan åbne med Notepad . Enhver hjemmeside opført i hosts -filen med en tilsvarende IP -adresse vil bruge denne adresse til web browsing, erstatter alle DNS information. Hvis du finder en post for Google i denne liste , skal du slette den og gemme filen. Efter at gøre det, bør du være i stand til at gense søgemaskinen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Vista iTunes Quicktime 7.7 Problemer 
    ·Sådan gendannes mistede Computer Filer 
    ·Sådan Reparation Hibernate & Standby på en Toshiba 35…
    ·Hvordan skal man behandle Poor Computer Reparation 
    ·Sådan Detect Ondskabsfuld Online Plugins 
    ·Hvad er en CTF File 
    ·Sådan deaktiveres Windows Picture Viewer 
    ·Sådan Clean internetsteder Off en harddisk 
    ·Sådan Fix batteri oplader ikke i Acer Aspire One 
    ·Sådan manuelt at registrere ActiveX Control i Microsof…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan genkender en processor fra DOS 
    ·Spy Sweeper Installation Issues 
    ·Hvordan man åbner en Latitude D600 
    ·Sådan Retur til fabriksindstillinger på en Toshiba Sa…
    ·Sådan gendanne slettede filer Efter en Windows XP Inst…
    ·Sådan Scan billeder uden Moire 
    ·Basic Computer Reparation 
    ·Kommunikationsproblemer mellem printer 
    ·Password Recovery for en Dell Vostro 1700 Laptop 
    ·Recycler Virus Hjælp 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com