| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Forskellene mellem interne og eksterne Fragmentering
    Når en computer kopierer en fil ind i hukommelsen , vil den bruge de første tilgængelige adresser og pack programmer ende-til- ende , holde dem sammenhængende til at fremskynde adgang gange . Når systemet sletter nogle af disse filer , men det kan lade uregelmæssige huller, som computeren vil derefter forsøge at udfylde med den næste kopierede program. I den proces, til blokke af hukommelse, der er for små brug forblive tomt , spilde plads og reducere den tilgængelige hukommelse til systemet, en proces, der kaldes fragmentering . Ekstern Fragmentering

    En type fragmentering er ekstern fragmentering. Dette sker, når den første frie blok af hukommelse er utilstrækkelig til det næste program at bruge . For eksempel siger et system indlæser tre programmer i hukommelsen , hver tager op 50 megabyte , eller MB . Det andet program afsluttes, forlader denne blok af 50MB gratis. Hvis det næste program til at starte kræver 100MB , ville det ikke være i stand til at bruge den 50MB blok af ledig plads, og systemet vil tildele den næste ledige 100MB spændvidde. Dette hul i den anvendte hukommelse ville forblive ubrugt indtil nogle program kræves mindre end 50MB hukommelse. Over tid, kan disse små huller tilføje op , og et system kan køre tør for hukommelse på trods af de mange små områder af ledig hukommelse .
    Opsplitning

    anden type opsplitning er intern fragmentering. Intern fragmentering skyldes, at mens hukommelsen er denomineret i byte, den mindste tilgængelige enhed er som regel større end på grund hukommelsesadressering regler. For eksempel, hvis systemet indlæser et program , der kræver 50MB og 19 byte hukommelse kan det ikke være i stand til at starte den næste program på det 20. byte , i stedet starte det på det 24. eller 28. byte . Disse huller resultere i bittesmå områder af ubrugelig hukommelse , simpelthen fordi systemet ikke kan løse hver enkelt byte hukommelse til rådighed. Mens hukommelsen tabte til opsplitning er normalt meget mindre end tabt til ekstern fragmentering , kan disse små mængder stadig tilføje op over tid.
    Information Fragmentation

    Magnetiske lagringsmedier kan også lider fragmentering. Ekstern fragmentering er ikke så stort et problem , da de fleste filsystemer kan håndtere usammenhængende fil, men spreder programmer ud over store dele af en disk kan øge adgang gange . Intern fragmentering opstår også , fordi den mindste adresserbare enhed på en harddisk er den klynge , som ofte omfatter fire kilobyte - KB - af data. Hvis en fil strækker sig ind i en ny klynge , selv om det ikke optager hele fire KB , resten af klyngen er ikke brugbar til opbevaring.
    Solutions

    den bedste løsning til hukommelsen fragmentering er at genstarte systemet. Da disse ubrugelige fragmenter opbygger over tid, jo længere et system kører , jo mindre tilgængelige hukommelse det kan have for programmerne. Genstart en computer eller server tømmer hukommelsen , hvilket frigør den til brug. For harddisk fragmentering , køre defragmenter software til at justere og omorganisere filer , forbedre adgangen tider og præstationer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix NTLDR på en CD 
    ·Min Windows XP SP3 Screensaver Har langsom bedring Prob…
    ·Hvor hen til Reset HP 60 patroner 
    ·Sådan slettes en genskrivbar DVD 
    ·Sådan Reparation ATI Drivers 
    ·Hvordan skal tjekkes ledig plads på RAM 
    ·Sådan Gør din printer Print Bigger Fonts 
    ·Sådan Clean Out en Hard Drive & gøre det hurtigere 
    ·Hvad er årsagen Laptop Screen ikoner til Flicker 
    ·Hvordan kan man se den sidste gang en computer var gens…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes et dokument fra udskriftskøen i Vista 
    ·Sådan ændres en Monitor Cable 
    ·Enkle måder at forbedre Internet Speed ​​
    ·Årsag til dv6000 WiFi Ikke i orden 
    ·Sådan deaktiveres Kodak Ink Monitor 
    ·Sådan Fix Script Fejlmeddelelser 
    ·Sådan Konverter MB til KB til MP3 Music 
    ·Hvordan at slippe af Csrss.exe 
    ·Sådan vises den koreanske Soft Keyboard i Win XP 
    ·Sådan Find min chauffør nummer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com