| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Jeg redid min PC & Nu siger nej Audiokomponenter
    Hvis din computer rapporterer, at der ikke er nogen lyd installerede komponenter , dette normalt peger på et problem med computerens lydkort. Hvis du har genopbygget komponenter i din computer tårn , kan der være hardware problemer med lydkortets placering. Hvis du lige har geninstalleret din computers operativsystem , kan dette indikere en software problem med dit lydkort . Microsoft giver også en gratis audio fejlfinding , der hjælper dig med at finde årsagen lydkomponenten spørgsmål. Om Lydkort

    A computerens lydkort er den fysiske komponent på en computer bundkort , der styrer lyd input og output. Kortet giver et stik til computerens højttalere , så du kan høre lyd fra computerens programmer . Du vil få en fejlmeddelelse , der informerer dig om, at der ikke er nogen lydkomponenter på din computer, når dit lydkort fungerer ikke korrekt . Hvis du lige har genopbygget din computer eller geninstalleret computerens operativsystem , skal du muligvis foretage fejlfinding kompatibilitet eller hardware eller software spørgsmål , før computerens lyd virker.
    Microsoft Lydfejlfinding
    < p> Microsoft giver to audio applikationer, der giver grundlæggende fejlfinding for computerens lydkort. Naviger til " Ingen lyd i Windows" webside, skal du klikke på " Brug en Troubleshooter " fanen og klik på " Microsoft Fix It" -knappen for at downloade softwaren. Dobbeltklik på filen og vælg " Kør" for at gøre det muligt for fejlfinder til at opdage og løse basale lydproblemer . Den lydafspilning fejlfinding bestemmer, om lydenheden ikke er indstillet som standard, er slået fra eller er deaktiveret. Den kontrollerer også hvis lyden tjenesten kører, og at højttalerne er sat rigtigt i. hardware og enheder fejlfindingsværktøjet kan opdage, hvis der er en manglende lydkort driver , eller hvis du har brug for at anvende en Microsoft-opdatering for at løse lydproblemer .
    < br >
    Sæt Sound Card Hardware
    p Hvis du åbnede computeren og flyttede interne komponenter , kan lydkortet er blevet løst inde i tårnet . Power ned , tag og åbn computerens kabinet for at finde dit lydkort , som regel placeret i nærheden af ​​bunden og bagsiden af sagen. Du kan bruge placeringen af ​​højttalernes stik på bagsiden af ​​tårnet for at afgøre, hvilket kort er lydkortet. Skub forsigtigt lydkortet ind mod bundkortet , indtil det klikker på plads. Luk computeren, og start den at afgøre, om dette har løste problemet .
    Installer Sound Card Drivers
    p Hvis du helt har geninstalleret computerens operativsystem , skal du muligvis at installere lydkortdriverne før computeren kan registrere lydkortet. Dette gælder især for ældre computere eller ældre lydkort , når operativsystemet kan ikke automatisk registrere og installere driversoftware. Microsoft hardware og enheder Lydfejlfinding kan detektere denne problem og hente de rigtige drivere, når du kører det. Hvis det advarer dig til spørgsmålet , men kan ikke installere drivere, kan du hente drivere fra lydkortet producentens hjemmeside eller geninstallere dem fra lydkortet -cd'en. Hvis dit lydkort er indbygget i dit bundkort chipset , henvises til computeren eller producenten af ​​bundkortet for chauffører download.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding af en computer-tastatur 
    ·Hvordan du redigerer din Dell Eeprom Chip 
    ·Sådan Set en computer til Factory Restore 
    ·Hvordan ændrer jeg Property Language for en Canon Prin…
    ·Må Alle IBM Thinkpads Har F11 Recovery 
    ·Sådan foretages fejlfinding af en HP-computer , der ik…
    ·Sådan Stop Fejl ved brug af et HP Recovery CD 
    ·Hvis computeren hænger op , hvad gør du Første 
    ·Sådan Slut Linux til Microsoft Media Center 
    ·Sådan Fix Computervirus Når jeg ikke kan få Online 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set Up RDP i XP Home Edition 
    ·DIY Spændingsdeler for et oscilloskop 
    ·Årsager til Disk læsefejl 
    ·Sådan Erstat ActiveX 
    ·Sådan Oplad M003 Android 
    ·Sådan køres Computer Management Fjernt 
    ·Sådan Konverter AUP filer til MP3 
    ·Sådan nulstilles en Dell Inspiron 2500 laptop 
    ·Internet Genvejstaster virker ikke længere på min Del…
    ·Hvordan at fastsætte en DNS på en bærbar 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com