| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Lydstyrken Touch Taster på My Keyboard standsede i orden på min bærbare : Hvad skal jeg gøre
    Mange laptops indslag touch-taster , der giver brugerne mulighed for nemt justere laptop indstillinger såsom lydstyrke og trådløs adgang ? . En touch-panel bekvemmelighed stammer fra sin enkelhed : røre passende sted på panelet for at foretage de nødvendige ændringer . Men når lydstyrken touch- taster begynder at funktionsfejl , kan problemet være en enkel , chauffør -relaterede fix, eller det kan betyde en dybere problem med touch- panel eller bundkort, der i sidste ende vil blive værre. Chauffører

    En driver er software eller program, der giver en fysisk komponent i din computer til at fungere ordentligt. Hvis driverne til din volumen taster er beskadiget eller forældet , bliver du nødt til at re- installere driverne til gendanne funktionaliteten . I Windows Vista og Windows 7, kan du klikke på " Start" og derefter skrive " Device Manager" i søgefeltet for at åbne Enhedshåndtering. I Windows XP skal du klikke på "Start " og derefter på "Control Panel ", og dobbeltklik derefter på "System " for at åbne Egenskaber for system kassen. Fra System Properties boks, klik på den knap, der hedder " Device Manager . " The Device Manager viser alle dine bærbare enheder, der kræver drivere. Hvis du mangler drivere til volumen taster , vil du se en trekantet gul ikon med en sort udråbstegn inde i det , og du kan derefter gå til producentens websted for at hente og installere de relevante drivere
    < . br > defekt Touch Panel
    p Hvis berøringspanelet er defekt eller funktionssvigt, eller hvis det har lidt skade eller overdreven kraft , så volumen touch taster kan stoppe med at arbejde . Dette scenarie er mest sandsynligt , hvis dit touch-panel har flere muligheder og alt undtagen volumen touch taster er funktionel . Hvis dit touch-panel er defekt, vil du nødt til at udskifte panelet for at genoprette sin fulde funktionalitet .
    Bad Bundkort

    svigtende bundkort kan forårsage dit lydstyrken røre tasterne til funktionsfejl. Denne indstilling er mindst sandsynlige , som en dårlig bundkort vil mere sandsynligt gøre fuld touch panel ubrugelig, men det er muligt for en svigtende bundkort til at hæmme kun nogle af din touch panel funktioner. Hvis dette er tilfældet , er det meget sandsynligt, at problemet vil intensivere , fordi bundkort problemer ofte starte små og bygge ind altfavnende fiaskoer . Din bærbare bundkort er én enkelt enhed , så hvis en dårlig bundkort er årsagen til problemet, vil du nødt til at have den fulde bundkortet udskiftes.
    Garantier og Reparationer
    < p > Bærbar garantier dækker hardware -relaterede defekter , som regel i op til et år efter købsdatoen. Hvis du er inden for producentens garanti og problemet er relateret til bundkortet eller berøringspanelet , vil din producenten kunne erstatte de nødvendige dele uden beregning. Men hvis de volumen touch taster stoppet arbejdet på grund af en chauffør problem eller på grund af brugeren påført skade , vil din garanti dækker ikke de nødvendige reparationer. Du vil også nødt til at betale for reparationer, hvis garantien er udløbet. I disse tilfælde , bringe din bærbare computer til en autoriseret værksted og anmode om en skøn for reparationer, før at indvilge i at noget arbejde. En god regel for laptop -relaterede reparationer er ikke at bruge mere end halvdelen af, hvad du ville bruge til at købe en ny laptop.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes en Toshiba Qosmio 
    ·Sådan Send HTML e-mail fra mailx på Solaris 
    ·Hvorfor har min skærm Ripple Når jeg Scroll Down 
    ·Hvordan debug en Snap Server 
    ·Sådan Fix en Rundll.exe File 
    ·Sådan Slut Audio mellem en bærbar computer & en HD Sa…
    ·Sådan Fix en Partition Table i DOS Command 
    ·Sådan Clean Backdoor Graybird 
    ·Sådan løses Pop - Up Balloner 
    ·Sådan aktiveres USB porte ved hjælp af Systemgendanne…
      Anbefalede Artikler
    ·Min Dell siger Unmountable Boot Volume 
    ·Sådan opdatere en Windows Display Driver 
    ·Sådan Fix Fejlnummer 429 
    ·Sådan fjernes XP-programmer , der mangler filer 
    ·Sådan Sørg en hjemmeside er acceptabelt for My Pop -U…
    ·Årsager til høje CPU-forbrug 
    ·Sådan gendannes en Compaq 5420US 
    ·Hvordan opretter jeg gendannelsesmedier Inden Windows X…
    ·Sådan fjernes programmer Efter filer slettes 
    ·Sådan fjernes tekst til tale Voices 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com