| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad skal man gøre ved en citron Laptop
    ? Uanset om du stirrer ned en trist Mac , de " blå skærm af død ", eller den blinkende caps -lock af evig kernel panik, tekniske problemer med din bærbare computer kan betyde en stor hovedpine . Heldigvis er de fleste computer problemer skyldes software og ikke hardware - og software er enklere at fejlfinde . Hvis du virkelig har en citron laptop på dine hænder, vil du ønsker at tage skridt til at inddrive dine data og derefter vende tilbage den bærbare computer, eller sende den til reparation eller udskiftning under garantien. Fejlfinding

    Gøre alt i din fejlfinding værktøjssæt , der begynder med kontrol for at justere din strømkablet og genstarte . Hvis du ikke har meget førstehånds fejlfinding erfaring , få adgang til internettet ved hjælp af din stationære computer eller din smartphone , eller gå til en vens sted i stedet. Skriv problemet i din foretrukne søgemaskine og se, hvad der dukker op i resultaterne. En anden kan have haft det samme problem og kan have sendt et spørgsmål på et forum , eller en løsning på en blog. Hvis du ikke kan finde nogen nyttige oplysninger , kan du nødt til at sikkerhedskopiere dine data og geninstallere OS fra bunden.
    Data Recovery

    Brug en alternativ computer, hente og brænde en linux live -cd - et komplet operativsystem , der kan køre "live ", eller direkte fra en cd eller dvd -drev med kræves ingen installation , og uanset operativsystem installeret på din harddisk. Populære live- cd'er til fejlfinding og backup omfatter Gparted , Knoppix , Puredyne og Dyne : . Bolic

    Indsæt disken i din bærbare CD /DVD-drev og tænde den. Når du bliver bedt , skal du trykke på tasten binding at afbryde opstart og indtaste dine BIOS-indstillinger . Ændre boot rækkefølge, så dit system starter fra cd-eller dvd-drevet først i stedet for fra harddisken. Efter en hurtig genstart vil du finde dig selv kører et helt nyt styresystem. Tilslut en ekstern harddisk eller tommelfinger drev , og træk og slip for at overføre og sikkerhedskopiere vigtige filer. Under formildende omstændigheder , kan du være i stand til at uploade dine filer til en webserver via FTP , ved hjælp gFTP , Filezilla eller hvad klienten kommer sammen med din live -cd af valg. Hvis alt andet fejler, starte en webbrowser og e-mail -filer til dig selv som vedhæftede filer ved hjælp af en gratis webmail-tjeneste , herunder Gmail, Yahoo eller Hotmail.
    Garantibestemmelserne Return eller Renovering
    < br >

    Hvis en Linux live-cd har undladt at hjælpe dig med at sikkerhedskopiere systemet , kan du have et alvorligt hardware problem på dine hænder. Kontakt kundeservice for producenten af ​​din harddisk eller den butik, hvor du købte den, og spørge om en udskiftning eller renovering.
    Genbrug og Tilbagekøb

    Selv hvis din laptop er helt død , og du har ingen mulighed for at bruge garantien , skal du ikke fortvivle . Tag din gamle bærbare computer til en tech genanvendelse business og sætte penge i retning af at købe en erstatning. Fokus på " sidste års model " for at spare penge. Nogle store kasse butikker har finansiering til rådighed , selv for kunder med middelmådige kredit, så du måske ikke behøver at bruge så meget som du troede.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad Er bufferoverløb 
    ·Om Hard Drive Disk Recovery 
    ·Hvordan laver jeg en Boot CD fra min XP computer 
    ·Sådan gendannes mistede Historie filer 
    ·Sådan Set Up My Monitor som HDMI 
    ·Hvis computeren hænger op , hvad gør du Første 
    ·Hvad er fordelene ved Windows Automatiske Opdateringer 
    ·Hvor skal der installeres Fans i Stereo Skabe 
    ·Sådan Test Computer Stabilitet 
    ·Hvorfor har min HP Printer Software Fail at opdatere 
      Anbefalede Artikler
    ·Slow Lukning på en bærbar 
    ·Hvordan skal tjekkes RAM Type Brug Win XP 
    ·Hvordan man laver en 2003 Standard Server bruge mere en…
    ·Hvordan til Mount en ISO image som en CD 
    ·Sådan Fix en scriptfejl for Trykning 
    ·Sådan Fix Runtime Error 131 
    ·Sådan Konverter VGZ til MP3 
    ·Sådan Konverter Streaming Shows til MP3 
    ·Sådan Konverter Audio Free RAR til en MP3 
    ·Hvordan kan jeg overføre data fra en pc til en anden p…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com