| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad er i en PKG fil
    ? Det PKG computer filendelse bruges af mere end ét program eller en applikation , så indholdet af PKG filen på dit system afhænger af computeren , operativsystemet og de ​​programmer, du har downloadet eller installeret . Generelt betegner PKG forlængelse en pakke fil, der indeholder et arkiv over installation og eksekverbare filer. PlayStation Store PKG Files
    p Hvis du har købt og downloadet et emne fra Sony PlayStation butik, vil den downloadede fil har en PKG -fil forlængelse. Den krypterede fil vil ikke åbne på din computer, men det vil åbne på din Sony PlayStation 3 eller PlayStation Portable spillekonsol. Overfør PKG filen til spillekonsol via dit hjemmenetværk eller et USB-flashdrev eller en ekstern harddisk . Når overført , åbnes PKG filen på PlayStation for at installere den downloadede spil , film eller demo.
    Apple Installer PKG Files

    Apple Mac OS X- operativsystemet bruger filer med PKG udvidelse til at pakke og komprimere de filer , der er nødvendige for at installere et særligt program eller en applikation . Den PKG filen ligner MSI installationsfiler bruges af computere, der kører Microsoft Windows- operativsystemet. Hvis du har downloadet et program til din Apple Mac , kan programmets installationsfiler være indeholdt i en PKG -fil. Du kan få vist indholdet af PKG fil på din Mac ved at højreklikke på filen og vælge " Vis indholdet af pakke " fra genvejsmenuen. For at installere programmet på en PKG -fil , skal du dobbeltklikke på filen.

    Symbian PKG filer

    Smartphones hjælp operativsystemet Symbian anvende SIS -filer til at lancere og køre programmer på platformen . I nogle tilfælde . Programudvikleren pakker SIS-filer med instruktioner, informationer og kommando linjer i et PKG fil Du kan åbne en PKG fil og se indholdet på en Windows-computer med UnSIS , Nem SIS Skaber og CreateSIS forsyningsselskaber. Selvom du kan se indholdet af filen på computeren , kan du kun installere programmet er indeholdt i filen på en smartphone med operativsystemet Symbian .
    CoCreate Modeling PKG Files
    < br >

    CoCreate Modeling software bruger PKG filtypen til at komprimere og pakke de filer, der kræves for at downloade et 3-D -model. Den PKG -formatet reducerer størrelsen af ​​filerne, og gør dem lettere at hente i en session. Du kan se og åbne filerne med CoCreate Modeling eller de tidligere softwareversioner kendt som SolidDesigner eller OneSpace Designer. Adobe Acrobat Pro X software kan også åbne denne PKG format på både Windows og Mac-computere.
    Forholdsregler

    Computervirus og skadelig software kan komme med næsten enhver filformat extension . Hvis du ikke kan genkende en fil og kan ikke huske at downloade det, altid scanne filen med computerens anti -virus software før visning af indholdet eller åbning og installere filen. De fleste anti-virus programmer kan du scanne en enkelt fil ved at højreklikke på filen og vælge virusscanning mulighed fra genvejsmenuen. Ellers skal du åbne filen i anti -virus program til at scanne og kontrollere indholdet .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan overclocke en Acer bærbar computer med en Centr…
    ·Min SWF Vil ikke spille 
    ·Sådan Korrekt Runtime fejl til Microsoft 
    ·Sådan Clean internetsteder Off en harddisk 
    ·Sådan Find trojanske heste, virus og malware 
    ·Typer af Touchscreen Failures 
    ·Hvorfor er min bærbar langsommere 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Compaq 2500 Nedlukning 
    ·Hvad er Wmdrmsdk.dll 
    ·Sådan Gendan fabriksindstillinger Uden en disk 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter iTunes 9 bibliotek til MP3 
    ·Sådan gendannes en Hard Drive i en HP Pavilion 64- Bit…
    ·Windows Media Player vil ikke afspille AVI Video 
    ·Sådan Fix Langsom Computer Performance 
    ·Sådan Konverter MPG Into MP3 
    ·Sådan deaktiveres Balloon Tips i Windows Vista 
    ·Sådan slette en Search Cache 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Compaq Presario SR1220N…
    ·Sådan fjernes Ati2evxx EXE 
    ·Sådan Konverter en kassette til en MP3 på en Mac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com