| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Markøren er Frozen på min bærbare
    Som en integreret computer komponent brugere typisk er afhængige af en mus til at udføre de fleste aktiviteter inden for operativsystemets grænseflade . Uanset om du bruger en bærbar eller en stationær computer, kan en mus uventet fryse forskellige tekniske årsager. Som et resultat, skal du omhyggeligt inspicere hver mulig scenario at løse problemet ved hånden så effektivt som muligt . Svag Signal

    Hvis du bruger en tredjeparts trådløs mus til din bærbare computer , kan dens markøren fryse periodisk eller vedvarende afhængigt af dets batterier status . En fastfrysning kan opstå hurtigere, hvis udførelse af en aktivitet, der i høj grad er afhængig af brug af musen , såsom at spille forskellige computer videospil. Udskift mindst ét batteri for at bestemme , om musen er for svag til at kommunikere med computeren effektivt.
    Interference

    En ekstern musens modtager er ofte modtagelige for forstyrrelser, effektivt fastfryse sin markøren på ethvert givet tidspunkt . Interferens er forårsaget af almindelige objekter placeret mellem modtageren og musen , samt elektroniske enheder, der deler en lignende frekvens. Placer musen modtager eller den bærbare computer selv på forskellige steder og /eller holdninger til at bekræfte , om indgrebet er roden til problemet.
    Fejlfinding enhedsdrivere

    enhedsdrivere kan undertiden forårsage hardware til fejlfunktion af ukendte fejl eller problemer med kompatibilitet. Hente de nyeste musedrivere fra sin officielle hjemmeside og installere det ved at følge instruktionerne på skærmen . På den anden side, hvis der opstår problemer efter opgradering af enhedens vigtigste drivkræfter tilbage til sine tidligere indstillinger for at løse problemet . Klik på menuen Start , skrive "Device Manager" i søgefeltet og trykke på " Enter". Udvid " Mus og andre pegeenheder " feltet og anvende de ønskede indstillinger som vist.
    Efterse Input status

    Device Manager håndterer også et input status , så du kan opdatere den , deaktivere det eller afinstallere det. Hvis deaktiveret, kan et musemarkøren på skærmen , men ikke reagerer på brugerens kommandoer. Hvorvidt en sådan status blev udløst ved et uheld eller ved kendte software modifikationer , kan du aktivere den igen fra ovennævnte muse - relateret område. Mens midlertidigt stole på tastaturet, tabulatortasten skifter mellem knapper og skærme, mens Enter skifter den fremhævede indstilling .
    Program Compatibility

    Hvis musen er frosset tilsyneladende tilfældigt , kan det være forårsaget af et program eller en service er installeret for nylig . I sådanne tilfælde kan programmets funktioner forhindrer markøren fra arbejde på grund af kompatibilitet -relaterede emner . Som en generel regel , skal du fjerne det sidste program installeret for fejlfinding. Ellers vende enhver indstilling nylig anvendt til programmet eller bruge dens standard indstillinger. Udfør en handling på et tidspunkt at pin punkt den nøjagtige årsag til problemet , og genstart computeren, hvis det er nødvendigt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er en Dr. Watson Filer 
    ·Hvorfor vil ikke USB-drevet dukke op i min computer 
    ·PXE Cable Fejl 
    ·Sådan lysne skærmen på din HP Laptop 
    ·Sådan Fix en USB-driver på Vista 
    ·Sådan Fix en USB hvis det ikke fungerer med en Dell XP…
    ·Er det nødvendigt at Split VOB filer 
    ·Hvordan kan jeg konvertere PowerPoint Slide Shows til D…
    ·Min Laptop Keyboard er langsom , når du skriver 
    ·Sådan Stop My Computer Fra Buffering Når du spiller m…
      Anbefalede Artikler
    ·De bedste måder at overføre en gammel computer til en…
    ·Sådan fjernes DWTRIG20.Exe 
    ·Sådan Søg efter og slette tomme mapper 
    ·Sådan fjernes W32.Licum 
    ·Hvad betyder det, når en computer stater det ikke kan …
    ·Sådan får du vist registreringsdatabasefilerne 
    ·Sådan Rens Hukommelse i Windows XP 
    ·Sådan Reset HP Recovery CD Builder 
    ·Hvad Er Fejlmeddelelse 446.Exe Application Error 
    ·Hvorfor ingen lyd på Second Monitor 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com