| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Min processor er Overophedning
    Når en computer bliver overophedet , viser det sig i flere sekunder , slukker derefter for at forhindre beskadigelse af hardware . Den del af den computer, der overophedes , er processoren , kendt som CPU. Processorer typisk overophedet , når computeren har utilstrækkelig luftstrøm og ventilation. Processoren vil også blive overophedet , hvis computerens heatsink er beskadiget eller forkert installeret. Find dit Processor Temperatur
    p Hvis din computer tændes og forbliver tændt i mere end et par minutter ad gangen, få adgang til BIOS for at tjekke processoren temperatur. Genstart computeren og tryk på tasten angivet på skærmen for at indtaste BIOS. Denne tast varierer afhængig af din computer, men det er som regel den "F1 ", " F2 " eller " Del "-tasten. Brug piletasterne til at åbne system eller menuen , der viser CPU temperatur . En temperatur på mellem 122 og 158 grader Fahrenheit er ideel , afhængigt af processoren modellen. Hvis temperaturen nærmer eller overstiger 212 grader Fahrenheit , slukke for computeren med det samme. De fleste computere slå sig ud ved høje temperaturer som en sikkerhedsforanstaltning.
    Kontroller Fan

    brudt eller sidder fast fan er den mest almindelige årsag til en overophedning processor. Ventilatoren , der normalt findes på bagsiden af computeren, blæser kold luft på processoren og anden hardware , såsom grafikkort og bundkort. Tænd computeren og vend det rundt for at se fan. Hvis blæseren ikke bevæge sig, vil processoren overophedes. Åbn computerens kabinet , og kontrollere for blokeringer , der forhindrer fan fra at dreje . Hvis du ser nogen forhindringer , skal du muligvis udskifte blæseren.
    Fjern Forhindringer

    Computere tendens til at overophede , når det opbevares i et meget varmt rum med lidt luftstrøm. Reducer stuetemperatur med aircondition eller ventilator. Brug dåse luft til at blæse væk støv og andre bebyggede papirrester inde i kabinettet. Vær især opmærksom på ventilationsåbninger . Støv ofte hober sig op i ventilationskanaler , blokerer luftstrømmen . Placer computeren i et åbent område. Hvis du holder computeren på en lukket hylde , skal den fjernes . Må ikke omgiver computeren med nogen objekter.
    Udskift Heatsink
    p Hvis din computer fortsætter med at overophede efter fjernelse forhindringer og kontrollere fan, kølepladen er den mest sandsynlige årsag . Ved hjælp af en forbindelse kaldet termisk pasta , heatsink , tynde , tæt pakkede plader af sølv eller kobber metal i et kvadrat eller en cirkel , diffunderer varme fra processoren . Hvis kølepladen ikke er i direkte kontakt med processoren , vil det ikke fungere. Åbn computerens kabinet og find heatsink , som normalt skruet eller boltet til bundkortet. Du kan se en fan , der dækker det. Fjern heatsink og kontroller kølepasta på processoren . Kølepasta ligner en klat sølv på processoren. Hvis du ikke kan se nogen pasta, anvende et tyndt lag .

    Udskift heatsink . Sørg for, at skruerne er strammet , og at heatsink presser mod processoren. Hvis computeren overophedes igen kan kølepladen har en defekt . Installer en ny og prøve igen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at slippe af Fastclick 
    ·Sådan testes en dårlig CPU 
    ·Sådan foretages fejlfinding Microsoft Mail 
    ·Hvordan at reparere en korrupt exe-fil 
    ·Sådan Stop Netværksforbindelser Pop Up vindue, mens F…
    ·Sådan gendannes en Sound Device 
    ·Hvordan jeg omformatere My Compaq Presario bærbar 
    ·Sådan foretages fejlfinding Toshiba TE2100 
    ·Sådan foretages fejlfinding af Asus P4C800 E Hard Driv…
    ·Hvordan kører jeg en Recovery DVD på en Asus F3J Note…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Omformatér en HP Compaq TC1100 
    ·Sådan får du adgang til Device Manager på din PC 
    ·Sådan Find en Lost papirkurven 
    ·Sådan Lås Ipod Nano 
    ·Ingen strøm til en Dell 2400 
    ·Sådan fjernes PDM.Keylogger Brug af Kaspersky 
    ·Fejlfinding en Tomcat Memory Leak 
    ·En trin -for-trin til hvordan du fjerner Zone Alarm man…
    ·Hvordan at reparere og Defrag en Registry for Free 
    ·Sådan konfigureres Cpanel at bruge MX 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com