| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Overophedning i My Inspiron Desktop 537ST
    Dell Inspiron 537ST desktop computer giver en alsidig computeroplevelse med en tilpasselig tårn i en personlig farvet kabinet. Med dit valg af en række kraftfulde processorer , giver 537 for dig at skræddersy dit system , der passer til dine computerbehov. Denne personalisering forhindrer ikke muligheden for overophedning dog , hvilket kan forårsage funktionalitet symptomer såsom lockups og tilfældige magt nedture. Mange tilfælde af overophedning skyldes banale årsager , som kræver forholdsvis enkle løsninger til at holde temperaturen nede. On-board Cooling System

    Din Inspiron 537 ST , ligesom alle desktops , tilbyder en køleplade og mindst en intern blæser til at hjælpe med at styre den varme, der genereres af de komponenter, installeret i din sag. Disse kølekomponenter blæse varm luft fra inde i tårnet ud gennem talrige huller og slidser skåret i bagsiden af systemet . Afhængigt af den specifikke konfiguration 537 ST , kan du have mulighed for at installere en ekstra fan, eller en mere kraftfuld en til at hjælpe med varme problemer .
    Ingen plads til at ånde
    < br >

    interne kølesystem i din 537 tårn kræver plads og luft til at køle komponenterne og fjerne den skabte varme. Blokering af ventilationsåbninger ved at skubbe dit tårn mod væggen eller lukke det inden for et kabinet forhindrer ordentlig luftstrøm og fælder varme i tårnet. Sørg altid dit tårn har masser af plads til at "ånde ", og ventilationsåbninger i ryggen af systemet er ikke blokeret - på indersiden eller udenfor - med ledninger , møbler eller andre genstande.
    < br > Dirty Components

    Airborne vragrester er i næsten alle hjem , i form af støv, hår og fnug. Disse flydende partikler samle sig på de indre funktioner i din computer over tid , hvilket forhindrer en effektiv køling og operationelle procedurer , hvilket resulterer i overophedning. Tag dig tid til jævnligt rengøre indersiden af ​​din 537 computer tårn ved hjælp af en ren , fnugfri klud og dåse luft . Fjern omhyggeligt enhver samling af støv på de elektroniske komponenter , og være meget opmærksomme på fan, køleplade og lufthuller for at sikre korrekt luftstrøm.
    Sådan Hold Cool
    < p> Selvom du ikke kan forhindre computeren i at producere varme , kan du minimere risikoen ved at holde dit tårn rent. En overbebyrdede processor er en varm processor, så lukke eventuelle processor -intensive programmer, du har åbne , og ikke bruger . En lille ekstern blæser pegede direkte på computeren tårnet kan også hjælpe med at holde køligere luft strømmer ind i sagen , der gør din fan mere effektiv og medvirken i varmeafledning.
    Hvordan ikke at Køligt
    < br >

    Mange brugere tror, ​​at en hurtig og nem måde at fjerne varmeudvikling er simpelthen fjerne den side kabinet af tårnet. Dette er ikke kun hjælper ikke med varmeafledning , men det efterlader din computer udsat for mulige udslip, større mængder af luftbårne snavs og andre eksterne farer, der kan skade din sarte elektroniske komponenter. Hold dit tårn lukket på alle tidspunkter for at beskytte dit system og hverve andre midler til at forhindre overophedning .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvorfor Er Skærmen på min laptop Dull 
    ·Hvordan at slippe af adware og spyware trusler 
    ·Sådan Fix LAG'er på et webcam i MSN 
    ·Sådan Format Music Into en ringetone 
    ·Sådan Stop pop-up annoncer for Free 
    ·Sådan Fix en nedtonet Computer Screen 
    ·Hvordan man laver en Bootable CD uden en diskette 
    ·Sådan omformatere en Acer 5520 Uden en Disk 
    ·Sådan Sync en bærbar computer og en iMac 
    ·Wndows XP Recovery 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Afinstaller lavine spil 
    ·De problemer med mine Ikoner & musemarkøren 
    ·Sådan aktiveres Farvelysstyrke på en bærbar 
    ·Sådan får Past en Phoenix Password på en Sony Vaio L…
    ·Sådan fjernes Anticmos Virus 
    ·Sådan opdaterer en bærbar ATI Video Drivers 
    ·Sådan fjernes Mabezat.A Virus 
    ·Sådan ændres Captivate Flash Video Skin 
    ·Sådan finder du den Treasure Kort & Bone Skovl på Sku…
    ·Sådan Konverter MP4 filer til DVD format 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com