| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Hvorfor min HP Pavilion Laptop Screen Flash Colors Når jeg Flyt Lid
  Et velfungerende bærbar skærm skal vise normalt og klart uanset placeringen af ​​låget. Hvis skærmen på din HP Pavilion laptop begynder at blinke farver som låget bevæger sig, så er det som regel betyder et problem med den bærbare inverter kabel eller LCD -kabel. Mens denne form for problem ikke nødvendigvis har brug for øjeblikkelig opmærksomhed, det er den type problem, der kan forstørre og kræve en reparation eller alternativ løsning på et senere tidspunkt . Heldigvis en reparation eller alternativ løsning er ofte rimeligt overkommelige overvejer de nødvendige reservedele og arbejdskraft. Løse kabler

  HP Pavilion bærbare bundkort sender visuelle signaler til LCD-skærmen via et LCD -kabel og en inverter kabel. Hvis en af ​​disse kabler er løs din skærm vil vise billeder , når den bærbare computer låget er placeret på det helt rigtige vinkel: når låget er placeret på en måde , at kablerne , trods løs, gør tilslutninger er nødvendige til korrekt formidle data til skærmen . Ved computer reparation standarder løse kabler er en relativt billig reparation, fordi de kræver arbejdskraft kun og ingen yderligere dele.
  Defekte kabler

  Sommetider årsagen til en blinkende skærm på en HP Pavilion laptop er en defekt LCD eller inverter kabel. Som med enhver del eller komponent i en bærbar computer disse kabler kan blive defekt eller indeholder en fejl i deres produktion. Hvis et defekt inverter eller LCD -kabel der forårsager din Pavilion laptop skærm til flash farver, du bliver nødt til at udskifte kablet. Omformeren kabel og LCD -kabel er forholdsvis billige dele afhængigt af den specifikke model du har brug for , så et kabel udskiftning kan også være et rimeligt prissat reparation.
  Reparation
  < p> omkostningerne til at reparere en HP Pavilion bærbar computer afhænger af, hvilke dele , der eventuelt er nødvendige , og hvor meget arbejdskraft involveret. Hvis din HP Pavilion stadig er dækket af en garanti, kan du kontakte HP for at finde en liste over lokale autoriserede HP- reparation centre , der vil gøre arbejdet under garantien uden beregning. Hvis du ikke har en garanti en certificeret computer tekniker kan give dig et overslag over reparation afgifter . En god tommelfingerregel , når de beslutter , hvor meget at bruge på en reparation er ikke at bruge mere end halvdelen af, hvad en ny bærbar computer ville koste . Derudover erstatter en LCD -kabel eller en inverter kabel ikke er en gør-det- selv arbejde , medmindre du er certificeret til at gøre sådanne reparationer , du kan forårsage yderligere skader på en ellers enkel fix
  Alternativ løsning .

  Nogle HP Pavilion bærbare computere er så gammel, at dele er ikke længere let tilgængelige , og hvis dette er tilfældet for din bærbare computer er en alternativ løsning, du kan bruge til at udvide din bærbare liv. De fleste HP Pavilion bærbare computere har en VGA-port placeret på siden eller bagpanelet , og du kan bruge VGA-porten til at forbinde din bærbare computer til en ekstern skærm i stedet for at bruge den bærbare LCD-skærm. Dette alternativ vil gøre din laptop et stationært element, men det fungerer godt, hvis de nødvendige dele er ikke længere tilgængelig . Selv om de nødvendige dele er nemme at komme med den eksterne skærm løsningen ofte koster mindre end at have nogen reparationer udført.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Fejlfinding en iWeb Billeder Side 
  ·Hvordan kan jeg få min Dell Computer Desktop Screen Op…
  ·Hvad kan der være galt hvis min HP ikke Boot Up 
  ·Sådan godkende min router 
  ·Sådan fjernes McAfee EPO Agent 
  ·Årsager til en bærbar Nedlukning 
  ·Problemer med en HID driver 
  ·Sådan foretages fejlfinding GreenPois0n 4.2.1 
  ·Sådan fjernes Svchost.exe Trojan 
  ·Sådan formateres en Dell Dimension 4500 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Retur til fabriksindstillinger på en Toshiba Sa…
  ·Sådan Helt Tør en Toshiba PC 
  ·Sådan fjerner Anti -Malware Doctor fra min computer 
  ·Sådan Fix MacBook vandskade 
  ·Sådan Konverter iTunes til at spille på andre MP3-afs…
  ·Sådan udskriver store dokumenter 
  ·Sådan Fix Det Dynamisk Link Bibliotek Binkw32.dll kunn…
  ·Sådan Beskyt Email Transmission & Web-servere 
  ·Sådan gendannes Master Boot Record i Windows 98 
  ·Sådan Fix Screen Saver i Windows XP 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com