| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    The Hourglass sidder fast i Vista
    The timeglas markøren i Windows-operativsystemet angiver din computer er "tænkning ", hvilket betyder, at det at få adgang til harddisk eller random access memory (RAM ) for at åbne et program eller udføre en kommando . Dette gælder for de seneste versioner af Windows , herunder XP, Vista og 7 . Hvis timeglasset fryser dog kan dette betyde, at din computer eller operativsystem er der problemer med at følge de kommandoer, du gav det . Undertiden computeren genoptager driften efter et stykke tid, mens andre fryser kan kræve en hård genstart. Not Enough RAM

    RAM i din computer giver din central processing unit (CPU) hurtig adgang til en bestemt mængde hukommelse til at køre processer og udføre kommandoer. Den software og hardware installeret på din computer kræver et minimum af RAM for at fungere effektivt. Hvis beløbet er installeret i dit system er ikke nok til at håndtere mere end et par processer på et tidspunkt , vil din computer langsommere , når den forsøger at rydde rummet og udføre kommandoer - som kan forårsage dit timeglas til at fryse
    < br . >
    for mange programmer åbne

    Selv hvis du har en overflod af RAM , kan du opleve timeglas fryse , når du forsøger at køre flere CPU - intensive programmer samtidig. Typisk timeglasset vises, når du starter en kommando i en high-end grafik program som Photoshop. Hvis du har mere end én sådan program, der kører , kan dette forlænge udseendet af timeglas eller få det til at fryse helt.
    Hardware eller software Conflict

    Undertiden drivere eller software installeret på din computer kan forårsage en konflikt , hvor din computer kan ikke finde ud af hvad de skal gøre . Dette gør det fremstå som om din computer er " tænker" , mens der vises et timeglas markøren , når de i virkeligheden er det frosset , fordi det har stødt på en konflikt mellem installeret hardware eller software , og er usikker på den rigtige handling. Det er hovedsageligt blevet " forvirret ", og vil forblive sådan , indtil du enten lukke eller afbryde den problematiske program eller en komponent , eller udføre en hard reboot .
    Malware

    Malware refererer til vira, spyware og lignende uønskede - og ofte uindbudte - programmer, der hemmeligt installere sig selv på din computer. Mange af disse programmer kører stille i baggrunden , kompromittere din CPU og RAM forbrug og gøre din computer ser ud "optaget" , selv når du ikke har andre programmer kørende . Afhængig angrebets omfang kan en malware program tilstoppe din RAM og CPU så effektivt, at de forårsager dit system til at fryse , viser afslørende timeglas .
    Hard Drive Manglende

    Som de fleste elektroniske enheder , harddiske ikke evigt - og kunne endda have en defekt forårsager dem til at mislykkes tidligere end forventet. Hvis harddisken er beskadiget eller mangel , har computeren en vanskelig tid at få adgang til dine programmer og filer , der forårsager timeglasset vises fast på din skærm. Andre symptomer på en nødlidende harddisk er at klikke på eller tikkende lyd og ofte beskadiget eller forsvinder filer. Sikkerhedskopiere alle dine data på en regelmæssig basis , at lave en ny backup , så snart din harddisk begynder udstiller problemer. Sørg for at udskifte den, før det dør helt , idet alt med det.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Reparation Internet Explorer Script fejl 
    ·Sådan Reparation en konfiguration af lyd 
    ·Computer Clean Up Retningslinjer 
    ·Sådan Fix Windows Autoplay 
    ·Sådan foretages fejlfinding af Bejeweled spil 
    ·Hvordan skal tjekkes for mangler eller er beskadiget fi…
    ·Sådan Fix Windows Diskdefragmentering hvis det Stalls 
    ·Sådan ændrer du din Print Screen knappen 
    ·Min Laptop Keyboard er langsom , når du skriver 
    ·Min Laptop stopper ikke Zoome ind 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man laver en CD-ROM Boot Disk 
    ·Vista iTunes Quicktime 7.7 Problemer 
    ·Sådan installeres en Systemgendannelse 
    ·Sådan Fix en DLL-fil på min computer 
    ·Sådan Reset Windows Login Password 
    ·Sådan ændres adgangskoden til en konto 
    ·Printer Sharing vil ikke virke 
    ·Sådan Fix Hyppige fejl i Explorer 
    ·Hvordan du aktiverer touchpad'en på en Sony Vaio 
    ·Sådan Find en Microsoft Product Activation Key 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com