| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvorfor tager det nogle sekunder, før jeg kan rulle en webside
    ? Hvis websider tøver , når du ruller , er enten noget forstyrrer browser eller din computer er lav på ressourcer. Mulige årsager til forstyrrelse omfatter vira og værktøjslinjen udvidelser . Desuden er skærmkortet ansvarlig for behandlingen af ​​billeder, du ser , så du kan være nødvendigt at installere en opdatering eller justere indstillingerne i Kontrolpanel. Lav hukommelse

    Windows indlæser oftest bruger filer i hukommelsen , efterlader , hvad der er tilbage af hukommelse fri for andre programmer . Hvis du næsten ikke har nok hukommelse til dit operativsystem, vil der ikke være meget tilovers for webbrowseren. Selv hvis din PC overskrider anbefalingerne , kan langvarig brug og hukommelse lækager nedbryder dit system af de nødvendige ressourcer til at køre problemfrit. Lukke andre programmer eller genstarte computeren for at genvinde disse ressourcer.
    Zoomniveau

    standard zoom-niveau for de fleste webbrowsere er 100 procent. Sommetider denne værdi ændres , når du opgradere. IE9 bruger størrelsen på din skærm til at bestemme standard zoom-niveau . For eksempel, hvis du har en 17-tommer skærm det måske say115 procent i nederste højre hjørne , mens en 15-tommer skærm er sat til 100 procent. Jo mere du zoomer ind , jo flere ressourcer er nødvendige for at få vist siden . Dette bevirker, at siden til at fryse med jævne mellemrum, og bevæger sig langsomt , når de forsøger at rulle . Dobbeltklik på zoom- ikonet i nederste højre hjørne for at nulstille den , eller klik på pilen for at vælge en anden værdi på listen.
    Virus Infektion

    Ikke kun virus og spyware forstyrre din browser , men også monopolisere værdifulde ressourcer. Nogle typer af spyware monitor tastetryk , som tilføjer en forsinkelse, mens du surfer og udføre almindelige opgaver . Ofte er der mere end én infektion, som multiplicerer de negative virkninger på din browser. Vira viser ikke altid symptomer , så installere et antispyware og antivirus program til at udføre en fuld scanning af harddisken.
    Graphic Drivere

    Videokort drivere er opdateret til forbedre stabiliteten og eliminere fejl i softwaren . Hvis dine drivere er forældede , er du mere tilbøjelige til at opleve dårlige resultater generelt. Search for " Device Manager" i Start-menuen , og klik for at udvide " Skærmkort ". Højreklik dit grafikkort og venstre -klik " Opdater driversoftware ". Også højreklikke på skrivebordet og vælg " ; . resolution " for at sikre, at opløsningen er indstillet til" Recommended "
    tilføjelser og værktøjslinjer

    tilføjelser og værktøjslinjer er udvidelser , der formodes at forbedre din browsing oplevelse. Nogle udvidelser er kodet dårligt og kan forårsage memory leaks , nedbrud og langsom nedture . Ofte spørgsmålene begynder efter du opdaterer browseren , hvilket medfører uoverensstemmelser indtil udviklere udstede deres egne opdateringer. I Internet Explorer , gå til " Funktioner" og derefter " Administrer tilføjelsesprogrammer " for at deaktivere dem, du ikke bruger. I Firefox skal du gå til "Funktioner ", " Add- ons ", og klik derefter på "Disable" ved siden af ​​en , du ikke absolut brug .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Proxy Problemer 
    ·Sådan gendannes Wild Tangent Files 
    ·Min PNY GeForce 8400GS overophedes 
    ·Sådan Genstart en Windows XP Dell Laptop 
    ·Sådan foretages fejlfinding Partition Magic Adgang næ…
    ·Computer Hardware Diagnostics Tools 
    ·Sådan gendannes sange jeg slettede fra Windows Media P…
    ·Hvordan virker Acer eRecovery Arbejde 
    ·Sådan korrekte tid på en indgående e-mail 
    ·Skal jeg Keyloggers på min computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Problemer med Real Player 
    ·Hvad er årsagen Min skærmen for at rulle automatisk 
    ·Hvordan skal tjekkes for nye drivere 
    ·Sådan Stop Email Spamming 
    ·Sådan Fix Windows Error Message 80070005 
    ·Sådan Konverter SWF fil til en MOV i en Mac 
    ·Hvordan til at erstatte min PCS Processor 
    ·Sådan sletter Spy Shredder på en computer 
    ·Sådan justeres Date & Time Med en langsom CMOS Battery…
    ·Sådan Konverter JPG filer til PDF -filer gratis 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com