| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Min computer fryser op Når Windows er Nedlukning
    Afhængigt af konfigurationen på din computer, inklusive software installeret og hardware, kan det tage en tilsyneladende lang tid for den at lukke ned, når du beder den om . Generelt , jo flere programmer og hardware du har installeret , jo længere det kan tage at lukke. Nogle gange kan en fastfrysning opstår på grund af relativt harmløse og let løse problemer , men andre årsager er mindre uskyldige og kræver opmærksomhed for at forebygge yderligere skade på din maskine. For mange programmer Løb

    Når du lukker computeren ned , det går igennem akkord at lukke alt ned i øjeblikket kører på det tidspunkt. Nogle programmer , såsom anti -malware beskyttelse , kan køre konstant i baggrunden, når du bruger din computer, uanset om du ser dem driver eller ej. Hvis der er mange usynlige programmer som dette kørende på tidspunktet for lukning, kan din computer tage længere tid at helt at lukke dem alle og eventuelt støder på en fryse på grund af den enorme mængde af information kører. Begræns antallet af programmer, der kører for at lindre din computers kamp som den lukker ned .
    Malware Infestation

    Uforklarlig opførsel fra din computer kunne pege på tilstedeværelsen af malware i form af virus, adware eller spyware. Disse programmer invadere computere og sat til at arbejde ændre filer, og korrumperende information. Malware angreb kunne korrupte og beskadige operativsystemfiler nødvendige for lukning, hvilket får computeren til at fryse. Altid installere malware beskyttelse software på din computer og holde den opdateret til at forsvare din maskine mod disse trusler .
    Beskadiget eller ødelagt filer

    Din computer kræver bestemte filer at instruere den på de korrekte procedurer for nedlukning for dit operativsystem. Hvis nogen af ​​disse filer bliver beskadiget eller ødelagt , vil din computer ikke ved hvordan man kommer videre under nedlukning operationer og vil fryse . For at rette dette problem , skal du bruge din computers opstart eller nyttiggørelse disk for at forsøge at reparere de problematiske filer i dit operativsystem.
    Åbne programmer

    En af de første ting din computer forsøg på at gøre , når du bestiller den til nedlukning er at lukke alle åbne programmer , før du fortsætter med nedlukning. Selvom det kan synes en simpel opgave, kan et antal filer er forbundet med disse åbne programmer bliver ødelagt eller beskadiget som computeren forsøger at lukke dem. Altid lukke alle åbne eller kørende programmer, før at fortælle computeren til at lukke for at undgå eventuelle problemer .
    Registry Problemer

    registreringsdatabasen i computerens styresystem holder indstillinger og andre vigtige oplysninger din computer kræver at åbne programmer og køre ordentligt. Hvis filerne i registreringsdatabasen bliver beskadiget eller ødelagt , vil din computer ikke køre eller lukke ned korrekt. Registreringsdatabasen rengøring programmer hjælper til at scanne og reparere registreringsdatabasen , fjerne ugyldige poster og gør det muligt at udføre korrekt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan slettes en partition på en USB-drev 
    ·Hvad er Trojan Spy Win32 
    ·Sådan Genbrug Konica Toner 
    ·Sådan Detect Key Slagtilfælde Programs 
    ·Hvordan redigerer registreringsdatabasen for at fjerne …
    ·Sådan Kontroller din PTR Record 
    ·HD Audio Driver Problemer 
    ·Sådan testes en computer strømforsyning med en Multit…
    ·Instruktionerne for startdiskette til Windows 95 
    ·Sådan Hold en Game Video Fra Frysning i Windows Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix en bærbar tastatur , når nøglen kommer Of…
    ·Laptop Screen Resolution Problemer 
    ·Problemer med Autofill 
    ·Sådan fjernes Nag skærme fra Animationer 
    ·Sådan Konverter en RAR til en mp3 
    ·Hjælp med HP Healthcheck for Window Vista 32 
    ·Sådan Find ud af hvor meget RAM jeg har installeret på…
    ·Sådan nulstilles din TCP /IP Protocol Stack 
    ·Hvordan du finder din DNS på computeren 
    ·Sådan Konverter M4A filer til WAV filer i et Linux Tut…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com