| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvorfor har min computer Lav en snurrende lyd
    Gode nyheder : ? De fleste komponenter inde i computeren har ingen mulighed for at gøre en snurrende lyd . Ved udelukkelsesmetoden, er det sandsynligt, at problemet er med en af ​​dine fans. Hvis det er muligt , finde en intern diagram af netop din computer model til at hjælpe dig med at lokalisere dem. Du vil se dem, når du åbner sagen, men et diagram , ligesom en gade kort , kan være nyttige i at få dig, hvor du vil hen . Løse Fans

    Du har sikkert bemærket, at din computer har ventilationskanaler, som regel på siderne af sagen , hvis det er en stationær enhed eller nedenunder hvis det er en bærbar computer. Inde i sagen , også din computer har fans der blæser luft rundt for at holde alle interne komponenter cool. I en desktop , er der som regel en fan lige inde i sagen , mens en anden fan yderligere i er dedikeret specifikt til at holde din CPU cool. Laptops undertiden kun have en enkelt fan; den nøjagtige konfiguration af fans afhænger af din bærbare model . Siden fans flytte, er det muligt for dem at vibrere deres skruer og andre forbindelser løs , hvilket kan forårsage en snurrende lyd , når computeren er tændt.
    Dirty Fans

    No ligegyldigt, hvor meget pleje du tager i at holde din computer ren , snavs og støv uundgåeligt komme ind i sagen. Fans hjælpe med dette problem , også fordi de holder snavs og støv fra akkumulere og gå på kompromis med tilslutninger og kontaktpunkter i din computer. Dog kan denne snavs og støv bygge op på selve blæseren - og i tilfælde af større partikler , kan undertiden endog blokere ventilatoren roterer korrekt . Hvis en fan er meget snavset, vil du begynde at høre det gøre en snurrende lyd , da det spin , fordi det er ude af balance.
    Desktop vs Laptop Fejlfinding

    Selv hvis du ikke føler tillid til, at du ved, hvad computer-komponenter ser ud, vil du stadig være i stand til at identificere de fans. Computer fans ligner meget mindre udgaver af loftet eller boks fans du er fortrolig med , med klinger der er en anelse buet i én retning for at lede luft. Stationære computere er designet, så du kan lettere åbne kassen og ren eller rode med komponenter. Laptops desværre er mindre rengøringsvenlig . Men hvis du bruger et papir rør eller en kop din hånd rundt om øret og lytte næste til forskellige dele af sagen , skal du være i stand til at identificere , hvorfra fan snurrende lyd kommer.
    Overvejelser

    kan tør , kan trykluft hjælpe blow støv ud af din fan. Du kan købe en på ethvert kontor forsyning butik eller elektronik butik , hvor computere er solgt. Men betyder det ikke fjerne snavs og støv , og det kun spreder den væk fra hvor du sprøjter . Du risikerer blot at flytte snavs andetsteds inde i computeren sag og forårsager andre problemer. Også, mens det er sandsynligt, at den snurrende lyd er simpelthen en mekanisk problem med din fan, du kan ordne med en skruetrækker og nogle omhyggelig undersøgelse , er der altid den mulighed, at det er et større problem, såsom en harddisk problem. Hvis du ikke kan identificere eventuelle problemer med enhver fan inde i computeren, eller du ikke føler dig tryg at tage din computer fra hinanden for at afhjælpe problemet selv , skal du kontakte en professionel computer reparation service. Hvis din computer er stadig under garanti , skal du kontakte producenten.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at tilføje Screen Savers til en CentOS 5 
    ·Sådan fjernes Dell Support Alert 
    ·Sådan justeres Date & Time Med en langsom CMOS Battery…
    ·Sådan geninstalleres SoundMax Tilbage til Windows XP 
    ·Hvad er årsagen Elektriske Shorts i Computer 
    ·Sådan geninstalleres Windows XP ThinkVantage -knappen 
    ·Løsninger til Partition Problemer 
    ·Sådan Løs et problem Med Print Spooler ikke tændt 
    ·Sådan Stop fejl på Windows XP Installer 
    ·Sådan fjerner ActiveX Fra en hjemmeside 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at slippe af en Dr. Watson Computer Virus 
    ·Sådan gendannes fra en partition Fejl 
    ·Sådan Find hvad dine genvejstaster 
    ·Sådan Slut en 2. computer til en router 
    ·Sådan Konverter Rock Band til en MP3 
    ·Fejlfinding Beskadigede Laptop Speakers 
    ·Hvad vil fremskynde min computer 
    ·Hvordan at slippe af cookies på en Dell 
    ·Sådan Lad en Ping Gennem en Windows Firewall 
    ·Almindelige Laptop Skærmproblemer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com