| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    RAM Ikke fundet og bippende lyde
    Pc'er bruge et system CMOS eller BIOS , som er installeret på bundkortet er kredsløb, der initialiserer opstart sekvens , der tegner sig for hardware og informere operativsystemet enheder og indstillinger. Denne BIOS chip har en række advarsler for mislykkede eller defekt hardware og vil stoppe opstart sekvens, når den finder en kritisk fejl , der ikke vil tillade pc'en til at starte korrekt . Manglende eller forkert installeret RAM chips vil medføre en " RAM ikke fundet " fejl at vise såvel som flere bip , og PC'en vil stoppe opstart processen . Ved at åbne sagen , inspektion og installeret eller udskiftning dig RAM-moduler , skal du være i stand til at få din computer til at starte og fjerne eventuelle bippende lyde. Fjernelse af Case Skruer

    Afbryd strømforsyningen fra strømkablet ud ved at trække det fast væk fra computeren sagen. De tre- strenget strømkabel kommer gratis, og bør sættes til side væk fra arbejdsområdet. Fjern det bageste case skruer på computeren ved at dreje dem mod uret. De fleste tilfælde har fire til 12 Phillips skruer . Sæt dem alle til side på et sikkert sted.
    Fjernelse af Case Cover og Clearing Debris

    Skub sagen dække off af rammen ved at skubbe det bagud fast. Nogle proprietære sager vil have håndtag eller uortodokse metoder til at fjerne huset , men de fleste typer vil simpelthen glide . Løft den væk fra sagen, og sæt den til side . Ved hjælp af en lommelygte, det indre af sagen for affald eller overdreven snavs indsamling på ventilatorer og kredsløb inspicere. Brug dåse luft til at blæse væk snavs og støv, da dette kan forårsage kredsløb til at overophede og funktionsfejl.
    Take Out RAM Chips

    Find RAM moduler - de er lange chips , som regel i par , monteret nær processor blæseren. De har bittesmå plastic fangst mekanismer , som regel farvet blå eller sort , der holder dem på hver ende , frigive fangster ved forsigtigt nysgerrige dem med en finger eller en lille skruetrækker . De vil tvinge RAM-chip ud af soklen som de frigiver . Fjern forsigtigt RAM chips og inspicere dem for skader. Også inspicere bolte for at sikre, at de ikke er bøjet eller mangler, som ville kræve et bundkort erstatning.
    Seating RAM Chips

    Genanbring RAM chips i stikket ved cocking den mod lavere fangst, trykker så er det forsigtigt, indtil de øverste fangst klik. Nogle gange vil den RAM-chip kun skal reseated eller byttes med de andre chip i paritet kan fungere rigtigt. Hvis RAM-modul er beskadiget eller ikke fungerer efter at være reseated , skal du erstatte det. I sjældne tilfælde vil bundkortet have jumperstikben der skal indstilles i den rigtige position til at bruge nogle typer af RAM. Check med bundkortet producent for tekniske specifikationer.
    Genstarte computeren

    Skub sagen dække tilbage på rammen, indtil den sidder i den forreste boliger. Fastgør tilfælde dække ved at dreje skruerne med uret . Udskift strømkablet ved at trykke den ind i strømforsyningen i den rigtige retning . Tænd computeren , tænde den og lad det starte , og det bør gøre det uden bippende eller RAM fejlmeddelelser

    .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan laver Wallpaper se perfekt på en bærbar compu…
    ·Browser vil ikke se Internet Alligevel Outlook Works 
    ·Hvordan at zoome ud på Dell bærbare 
    ·Min Laptop Backspace knappen Stuck 
    ·Sådan justeres bas om Laptop Speakers 
    ·Hvordan at slippe af Trend Micro 
    ·Sådan aktiveres Jobliste i Microsoft 
    ·Sådan foretages fejlfinding af Western Digital My Book…
    ·Sådan Find Missing Sys32 Files 
    ·Regedit og CMD vil ikke køre i menuen Start 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan finder man en Slettet Weboversigt i Mac Uden Ti…
    ·Hvordan man får adgang fra en bærbar computer harddis…
    ·Sådan gendannes Dell Dimension E520 til fabriksindstil…
    ·Sådan bruges Recovery Drive på en Dell M1210 
    ·Sådan Clean en Dell Inspiron 
    ·Sådan får du en System Recovery CD 
    ·Kan jeg fremskynde min computer uden at tilføje RAM 
    ·Sådan Capture en Blue Screen 
    ·Hvordan får jeg Øresund til Arbejde på denne compute…
    ·Sådan Fix papirstop på HP DeskJet 1020 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com