| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Kan jeg Genstart min laptop Med Disk
  ? Genstart din bærbare computer hjælper ofte at fastsætte mærkelige adfærd eller nye fejl , der vises under normal drift. Men disse simple shut- down -turn -back -on genstarter sommetider ikke er nok til at løse problemet, som filer i selve operativsystemet kan være ødelagt eller beskadiget. Når du " genstart" med en disk , hvad du rent faktisk gør, er at bruge en boot, eller reparation disk til hjælpe med at starte Windows og løse eventuelle problematiske filer på din harddisk uden at gå gennem en komplet systemgendannelse. Inddrivelse vs Gendan

  Når du overvejer opstart din bærbare computer fra en disk , kan du overveje det ultimative mål , du håber at opnå . Hvis dele af dit operativsystem er blevet beskadiget, og du forsøger at løse problemerne , er du søger at inddrive computerens filer, og skal bruge den boot disk . Hvis du i stedet ønsker at tørre din bærbare computer og nulstille alt tilbage til standard fabriksindstillinger , du har brug for gendannelsen - ikke boot - diske, der kan have vaeret med din bærbare computer , når du har købt den
  < br . > Formål

  en bærbar computer boot disk indeholder en kopi af de startfilerne i dit operativsystem. Disse filer giver dig en måde at starte Windows Skulle operativsystemets filer på din harddisk bliver ødelagt eller beskadiget og forhindre korrekt opstart. Installations -cd'er på nogle bærbare computere er boot diske i og for sig selv og give mulighed for at reparere Windows-filer eller gendannelse af systemet til fabriksindstillingerne .
  Boot Disk Creation

  fleste versioner af Windows tilbyder en måde for manuelt at oprette en boot disk , også kaldet et system reparation disk . Windows 7 giver denne mulighed ved at indtaste "Control Panel" og klikke på " System og vedligeholdelse " og derefter " Sikkerhedskopiering og gendannelse ". På venstre side af dialogboksen bliver indstillingen "Opret en System Repair Disk ". Vælg denne og følg vejledningen på skærmen for at oprette din disk . Afhængig af konfigurationen af ​​din bærbare computer , kan du kræve administrator adgangskode for at fortsætte.
  Boot Order

  For at bruge din bærbare computer boot disk , skal din computer være oprettet til at se på det optiske drev under boot op , da det ellers vil forsøge at starte som normalt. Du kan være nødt til at ændre boot-rækkefølgen af din bærbare computer , så det vil kontrollere det optiske drev , da det støvler til information. For at gøre dette , skal du genstarte din bærbare computer og se efter den meddelelse , der vises under normal boot beskriver de forskellige F-taster og deres funktion. I de fleste bærbare computere , "F2 " vil åbne Setup -mode, hvor du kan følge menuen retninger for at ændre den rækkefølge, som din laptop støvler. Når du har ændret startrækkefølgen , skal du gemme dine ændringer og afslutte BIOS. Din bærbare skal genstarte automatisk.
  Opstart med en disk

  Når din bærbare startrækkefølgen er konfigureret korrekt , skal du placere boot disk i det optiske drev , og genstart den bærbare computer. Som din computer starter , vil det kontrollere det optiske drev først for opstart oplysninger og bruge filerne på disken for at starte Windows. Se skærmen som din laptop støvler , som du kan blive bedt om at "trykke på en tast " for at starte fra disken. Som din bærbare adgang til filerne og oplysninger om disken , kan du blive bedt om at indtaste markeringer , så se din skærm og læse instruktionerne omhyggeligt.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Læs Strømforsyning Skema 
  ·Sådan nulstilles en Asus Eee PC 701 
  ·Sådan Reducer Computer Boot Time 
  ·Grunde til at en computer er langsom 
  ·Problemer med User32.dll 
  ·Sådan Oplåsning af et VMware Session 
  ·Hvordan at reparere Windows Vista systemfiler 
  ·Sådan foretages fejlfinding USB Issues 
  ·Spoolsv.exe Access Overtrædelser 
  ·Sådan Fix Dr. Watson i DOS 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvad er Rundll32 Hercplgs.cpl 
  ·Sådan ændres start Windows i Vista 
  ·Hvad er Pwrisovm.exe 
  ·Datahentning Udfordringer 
  ·Fejlfinding en CD Burner på en bærbar computer 
  ·Hvordan kan jeg synkronisere mapper mellem to computere…
  ·Hvordan at slippe af Worm_Downad.A 
  ·Laptop Skærmproblemer med linjer 
  ·Sådan Reset My Computer 
  ·Sådan gendannes fabriksindstillingerne på min compute…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com