| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Programmer Er langsom til at åbne på en eMachine computer
  Problemet med langsom åbning programmer rammer alle mærker af computere, og ikke blot eMachines . Det vigtigste symptom er den samme , uanset computer mærke eller model , og fremstår som en forsinkelse mellem den oprindelige dobbeltklikke på programmets ikon og det tidspunkt, hvor programmet åbner faktisk og er klar til brug. Talrige faktorer kan forårsage denne forsinkelse, og de fleste er repareres med lidt at ingen teknisk erfaring . Not Enough RAM

  En almindelig årsag til langsom -til- åbne programmer på en computer, er simpelthen ikke nok RAM eller random access memory . RAM i din computer giver din CPU , eller centralenhed, til hurtigt at få adgang til data og udføre handlinger og processer, såsom åbning programmer. Jo flere processer din computer kører på ethvert givet tidspunkt , jo mere RAM din CPU kræver . Uden nok RAM til at håndtere alle de krav, der stilles på det, skal nye tiltag vente en anden proces færdig og sender nogle plads på RAM- chip. Bekæmpe dette ved at øge mængden af ​​RAM dit system holder ved tilsætning af mere fysisk RAM .
  For mange programmer Løb
  p Det er muligt dine programmer er langsomme til at åbne , fordi computerens RAM er allerede travlt med at håndtere de krav, der stilles det ved andre programmer. Hvis du har mange programmer kørende , der øger antallet af processer CPU'en skal udføre . Dette , til gengæld stiller yderligere krav til din RAM -chip , og reducerer mængden af ​​plads til rådighed for nye processer . Som dine programmer kappes om ressourcer , den nyeste skal åbnes kæmper for at finde den tilgængelige hukommelse til at udarbejde de nødvendige filer og data til at køre. Luk ned unødvendige processer eller programmer for at frigøre RAM plads .

  Fragmenterede filer

  Small, kan fragmenterede filer samle sig på din computer, som du bruger det, installerer og afinstallerer programmer , åbne og lukke filer, og ved hjælp af internettet . Over tid, kan disse filer begynde at tilstoppe harddisken, og få computeren til at bremse ned under normal drift , da den kæmper for at finde de rigtige filer , der er nødvendige til brug. Hold din harddisk organiseret og ren ved regelmæssigt at defragmentere , hjælp af indbygget i dit operativsystem eller et separat program.
  Registry Problemer

  Computerens registreringsdatabasen indeholder alle de oplysninger, Windows-operativsystemet kræver for at køre ordentligt. I løbet af tiden, og ved regelmæssig brug af din computer, kan de poster i registreringsdatabasen bliver beskadiget. Fragmenterede filer tilovers fra afinstallere programmer kan også blive tilbage i registreringsdatabasen, der forårsager din computer til at bremse eller selv krak. Særskilte programmer kaldes indskrive rengøringsmidler hjælpe med at fjerne disse ugyldige, ødelagt og sidesten filer og holde din registreringsdatabasen kører gnidningsløst og hurtigt.
  Malware Infestation

  Skadelig software eller malware , er en samlebetegnelse , der henviser til de forskellige "hemmelige" programmer, der henter og installerer sig selv på din computer uden din tilladelse eller viden. Virkningerne af disse programmer spænder fra åbne pop-ups , der reklamerer mindre dengang sunde hjemmesider, at stjæle dine personlige data og sende den på tværs af internettet til et tilsvarende skruppelløs person. I det mindste , kan disse programmer kører konstant i baggrunden , stjæle værdifulde RAM og CPU regnekraft , forårsager dine ønskede programmer til at åbne og køre langsomt. Altid installere et anti -malware program på din computer , holde det opdateret jævnligt og køre rutinemæssige scanninger for at kontrollere for tegn på infektion .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Word 2007 922850 Blokeret Politik 
  ·PC Diagnostics Information 
  ·Hvordan laver Normal skriftstørrelse 
  ·Sådan foretages fejlfinding Dell Inspiron 700m 
  ·Sådan foretages fejlfinding en CPU Fan 
  ·Sådan finder produktnøgler på disk 
  ·Hvordan at slippe af Nminderxstoresvr.EXE 
  ·Sådan Fix Winsock Provider Butik Fejl 
  ·Microsoft Debugging Tools for Windows 
  ·Lexplore Fjernelse 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan installeres Msvcr71.dll 
  ·Sådan bruges DOS til Scan Disk 
  ·Sådan Fix fastfrysningen af ​​Sleep Problem på en Com…
  ·De bedste måder at overføre en gammel computer til en…
  ·Hvordan man laver en pc gå hurtigere 
  ·Sådan Lås Function Key på en bærbar 
  ·Sikkerhedsregler i computerrummet 
  ·Sådan fjernes den trojanske Alemod 
  ·Sådan Udskift Windows XP Registry Editor 
  ·Sådan Fix problemer med min bærbare computer laver un…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com