| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    5 potentielle risici ved Personal Computer
    Pc'er har ændret den måde, verden fungerer , og mange mennesker bruger dem til mange timer hver eneste dag. Den øgede brug af disse praktiske maskiner til arbejde, socialt samvær og glæde har skabt nogle reelle risici for brugerne. Mens du aldrig bør tillade muligheden for en negativ oplevelse at forhindre dig i at gøre, hvad du nyder, bør de risici anses for at holde dig og din familie sikkert fra evt ubehagelige resultater. Personlig sikkerhed

    Computere er aldrig helt sikker - uanset hvilken type af sikkerhedsforanstaltninger , du har anlagt. Logge på Internettet åbner din computer op til muligheden for at blive hacket af edb-programmører med lusket hensigter, eller angrebet af ondsindet software, der automatisk installerer sig selv til at stjæle dine personlige oplysninger. Installation af en anti- virus , anti- malware program på din computer og holde den up-to- date med til at minimere denne risiko , men det vil aldrig fjerne den helt.
    Personal Safety
    < br >

    med fremkomsten af sociale netværkssider , og lokke af " kontrol ", når du går et sted , er det muligt at bringe dig selv uden at vide det. Udstationering regelmæssige opdateringer om din færden og din tidsplan kunne advare dem med mindre end ærlige hensigter , som du ikke er hjemme, eller et sted ved dig selv. Undgå denne fuldstændig gennemsigtighed , når det kommer til din placering og tidsplan ved at modstå trangen til at opdatere din profil , hver gang du går et sted .

    Cyberstalking Og Cybermobning

    cyberstalking og cybermobning ligner deres kød og blod kolleger, men de forekommer oftest online. I din eventyr online, vil du uden tvivl komme på tværs af mennesker, der både kan lide og ikke kan lide dig . En cyberstalker kunne være enten - det er nogen, der vil følge dig fra opslagstavlen til opslagstavle , sende dig konstant chatbeskeder og endeløse e-mails. Eller måske han bare følge dig rundt og aldrig forlade dig alene. En cyberbully typisk en person, der ikke kan lide dig , og som vil gøre, hvad det tager at fornærme , såre og genere dig, når det er muligt. Må ikke behandle nogen af ​​disse typer af aktiviteter som " ufarlig ", simpelthen fordi de opstår online. Gør hvad der er nødvendigt for at beskytte din sikkerhed og din families sikkerhed fra disse typer af mennesker , herunder at kontakte myndighederne .
    Smerter i kroppen

    Ikke alle risici forbundet med computeren forekomme online. Sidder foran computeren i længere perioder kan forårsage nakke, skulder og ryg smerter fra en kombination af forkert placeret hardware til din dårlige arbejdsstillinger. Placer din skærm og tastaturet direkte foran dig for at undgå at skulle vippe hovedet at se skærmen ordentligt. Brug en stol, der giver ergonomisk støtte for at undgå at lægge unødigt pres på din ryg , når du sidder . Tag hyppige pauser og flytte rundt for at forhindre sidde i den samme stilling i flere timer ad gangen .
    Synsproblemer

    Langvarig brug af computer kan begynde at påvirke dit syn , der forårsager øjet stamme og sløret syn. Må ikke skele når du arbejder ved computeren. Juster din monitor for den bedste balance mellem kontrast , lysstyrke og skriftstørrelse , så du kan se det tydeligt uden kæmper . Undgå genskin på skærmen, og tage hyppige pauser for at koncentrere dine øjne på objekter på forskellige afstande end din skærm. Brug øjendråber til at bekæmpe tørhed og øjenirritation og holde dine øjne smurt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres et PCMCIA Serial Number 
    ·Hvordan kan brugeren opdatere McAfee From My PC 
    ·Jeg kan ikke slette programmer fra Tilføj /Slet progra…
    ·Den lydstik på min pc kun spiller den højre højttale…
    ·IE8 vil ikke forbinde til Microsoft Update Website 
    ·Hvorfor gik min computer Theme Turn Grey 
    ·Hvordan stopper jeg talere fra Ekko 
    ·Hvorfor en computer kan være langsom 
    ·Sådan Find glemte adgangskoder 
    ·Win XP ikke opdaterer 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvorfor ikke den lyd-cd jeg brændte spille på min CD …
    ·Hvordan jeg manuelt Free Fysisk hukommelse på min comp…
    ·Sådan Stop en korrupt Vista Defrag 
    ·Sådan helt at fjerne LimeWire fra computeren 
    ·Hvad Er Fil Extensions OBT og OBZ 
    ·Sådan aktiveres Jobliste i fejlsikret tilstand 
    ·Liste over steder at donere en computer 
    ·Sådan konstateres , om Malware er på din computer 
    ·Sådan Set en COM -port til en infrarød adapter 
    ·Hvordan kan jeg fjerne Windowless Dummy fra min compute…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com