| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Hvordan har Computer Technology Berørte Society
  ? Fremkomsten af computere i både hjemmet og kontoret, samt næsten alle andre aspekter af vores samfund, har altid ændret samfundets landskabet. Afhængigt af dit synspunkt , har computere lavet en overvejende positiv eller negativ indvirkning . Uanset hvordan du tænker, men de er kommet for at blive og vil fortsætte med at påvirke samfundet. Convenience

  Et af de mest betydelige virkninger , at computere har haft på samfundet gør dagligdags opgaver mere bekvemt for mennesker. Selvom du ikke kan tænke to gange over det, er det sandsynligt, at du bruger en computer til en lang række opgaver på daglig basis, såsom fornyelse biblioteksbøger , bestilling dvd'er , betale regninger , kommunikere med folk uden porto , netbank , bestilling dagligvarer, blandt andre. Uden computeren , vil udførelsen af ​​disse opgaver være vanskeligt , tidskrævende eller begge . Bruger computere for sådanne verdslige eller endda ikke -så jordnære opgaver sparer slitage på vores biler , sparer på benzin, sparer os tid og sparer os penge .
  Ease

  ved hjælp af en computer derhjemme eller på arbejdet er en effektiv måde at gøre vores forretning liv lettere. Hvis du er en revisor , for eksempel, gør brug af en computer regneark dit arbejde lettere end at skrive numrene i hånden. Hvis du er studerende , kan du slå op data til et forskningsprojekt fra komfort i dit eget hjem , i stedet gå på biblioteket eller boghandel for at finde de samme oplysninger. I umålelige måder har computere drønede op vores arbejdsstyrke og dens produktivitet på grund af brugervenlighed. På nogle måder har computerteknologi dumbed samfundet på grund af sin brugervenlighed. Det utal af software- programmer designet til at automatisere dele af vores job er , på visse områder , skabte en arbejdsstyrke på knap pushere , der tidligere kunne have været mere kvalificeret . Men dette har til gengæld åbnet jobs til en bredere vifte af mennesker.
  Sundhed

  Trods sine fordele, kan overforbrug af computeren føre til en række sundhedsrelaterede emner. Hvis du bruger for meget tid på computeren og ikke nok tid på at få motion, kan du blive overvægtige eller fede , udvikle ryg og nakke problemer og karpaltunnelsyndrom. Derudover stirre på en computerskærm for længe kan føre til problemer med dit syn , siger den amerikanske optometric Association. Foreningen rapporterer, at 14 procent af patienter, der lider af øjenproblemer har problemer på grund af brug af computeren. På den anden side har vi nu computere i vores operationsstuer og i vores hospitaler og forskningsfaciliteter gør store fremskridt på sundhedsområdet .
  Socialt Impact

  sociale virkningen af ​​computere har både positive og negative træk. På den positive side , kan du bruge sociale netværkssider til at forbinde med gamle venner , møde nye venner og deler en fælles bånd med andre. Spil og fora er også måder en computer kan hjælpe dig med at have det sjovt og lære om noget, som du er interesseret . Omvendt kan en person, der bruger for meget tid på computeren lider af en form for computer afhængighed og kan blive trukket tilbage fra virkelige intimitet, venskaber , relationer og samfund.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan reparere en manglende dll 
  ·Sådan fjernes en cd Disk , der sidder fast i en Acer A…
  ·Sådan Fix en langsom computer hurtigt for Free 
  ·Hvordan kan jeg rette en fejl til Excel 2007 Chart Tryk…
  ·Hvordan man gør en Factory Restore på en HP Computer 
  ·Sådan Genbrug Konica Toner 
  ·HDD Recovery fra en startbar CD 
  ·Sådan Frys Windows på Blue Screen 
  ·Sådan hente slettede Temporary Internet Files 
  ·Lenovo Thinkpad Reparation 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan geninstalleres REINSTALLMODE 
  ·Sådan bruges proxy på MLDonkey 
  ·Sådan spiller AMR -filer i Windows Media Player 
  ·Sådan kopieres dine filer på en cd 
  ·Sådan Konverter MP4 filer til DVD format 
  ·Sådan geninstalleres DirectX 
  ·Email Virus Symptomer 
  ·Sådan Fix Spoolsv.exe Application Error 
  ·Hvad skal man gøre , hvis en pc kører langsomt 
  ·Sådan modtage mail på 2 computere 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com