| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Utætte Kondensatorer i Computere
    Utætte kondensatorer er et fælles problem i mange elektriske apparater , med en over gennemsnittet dumpeprocent kendt i branchen som " kondensator pest. " De fleste mennesker vil have oplevet det problem på et tidspunkt , selv om måske ikke har været sikker på grunden . Mest almindeligt ramte er computer -udstyr, på grund af varmen og lange driftstider understreger de mangelfulde komponenter. Hvad Er elektrolytkondensatorer ?

    Elektrolytkondensatorer bruger en ionisk ledende væske , kaldet en elektrolyt , som en af ​​deres plader , så større kapaciteter til deres størrelse i forhold til andre typer af kondensator. Mest almindeligt anvendt i strømforsyninger til at udjævne udsvingene fundet i produktionen af ​​en ensretter , kan du finde elektrolytiske kondensatorer i næsten alle elektroniske enheder , herunder computer hardware og periferiudstyr. Andre typer af kondensatorer såsom keramik eller tantal ikke bruger en flydende elektrolyt , så kan ikke lække. Dette begrænser problemet til elektrolytkondensatorer.
    Hvorfor Kondensatorer Leak ?

    Manufacturing elektrolytten for en elektrolytisk kondensator er en eksakt videnskab , og eventuelle fabrikationsfejl vil drastisk forkorte kondensatorerne levetid . Eventuelle fejl i elektrolytten kan få det til at tørre ud for tidligt , et problem, der påvirker alle elektrolytkondensatorer sidst , men normalt tager flere år . Som elektrolyt tørrer , frigiver det hydrogengas inde i kondensatoren , som bygger på tryk, indtil den brister udgangen af ​​kondensatoren , som har en konstrueret svaghed at udlufte gas og standse kondensator krop eksploderer . Som elektrolyt tørrer , hurtigt udførelsen af ​​kondensator falder , og den ikke længere fungerer skaber problemer i resten af ​​det elektriske kredsløb . Flere teorier har været fremført om, hvorfor elektrolyt har været problemer , såsom omkostningsbesparelser på producenterne og mislykkedes industrispionage.

    Effekter

    Defekt kondensatorer blev fremstillet i deres millioner i Kina og Japan, og kom ind i forsyningskæden for en bred vifte af elektriske varer. Selv om mange forskellige typer af elartikler er berørt, har computerhardware lidt særlig hårdt . Computere er ofte kører i lange perioder ad gangen, og bliver meget varme under brug . Det er barsk for enhver komponent , men en fejlbehæftet kondensator vil hurtigt bryde ned, og kun arbejder for en kort periode , fra et par måneder til et par år på de fleste. Det har kostet mange store producenter som Apple , Dell og HP store mængder af penge , efter at de brugte de mangelfulde kondensatorer i deres produkter. Et af de største problemer for computerproducenter er, at der er ingen måde at fortælle, hvis en ny kondensator er fejlbehæftet , som oprindeligt de udviser de samme egenskaber som arbejder kondensatorer . Det er først efter en periode med brug , at de problemer vises .
    Symptomer
    p Som de elektroniske komponenter i computere og lignende er typisk ude af syne , den første gang, du er opmærksom på et problem er ofte, når en total fiasko opstår. Symptomerne kan fører op til fiasko, såsom tilfældige blå skærm krak og genstarter , men det sker ikke i alle tilfælde. Visuel inspektion kan afsløre kondensatorer med svulmende ender , angiver, at de er tæt på at fiasko og brast kondensatorer med enden helt blæst . Elektrolyt kan lække ud , og fremstår som en crusty rest på kondensator og omgivende kredsløb . Kondensatorer kan også vises skæv , snarere end fladt mod printkortet , som bundforseglingen blæser presser kondensatoren opad.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·PC Diagnostics Programmer 
    ·Mine XPS 730X fryser op 
    ·Sådan Reparation XP Autorun 
    ·Sådan Find Runtime fejl 
    ·Hvordan at slippe af UCleaner 
    ·Hvordan laver Potting Forme for Electronic Indkapsling 
    ·Sådan Fix en Memory Leak 
    ·Hvad sker der når computeren Fan Stopper arbejde 
    ·Top 10 Algoritmer i Data Mining 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Crash på Sony VAIO VGN…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes mod spam Blacklist 
    ·Sådan Clean Out din computer gratis 
    ·Min Windows XP vil ikke starte siden sidste Windows Upd…
    ·Sådan Konverter en Winamp Playlist til en MP3 
    ·Sådan Konverter Audio Books til Zune Format 
    ·Sådan Fix Ntdll.dll fejl 
    ·Hvordan får jeg et AVS at køre automatisk 
    ·Sådan Fix og Stop en Popup Registry 
    ·Sådan har Facebook konto lukket efter det blev hacket 
    ·Sådan får Flawless videoafspilning på en computer ud…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com