| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvorfor er mine e-mails sad i min Udbakke
    ? For det meste ved hjælp af en e-mail- konto er en vedligeholdelses -fri proces . Efter den indledende opsætning er fuldført , beskeder kommer ind og går ud uden problemer . Men der er tidspunkter, hvor udgående meddelelser begynder at stå i kø i udbakken og nægter at blive sendt. Ligegyldigt hvilken type computer eller e-mail -klient , du bruger , årsagerne til at sende fejl forbliver de samme på tværs af alle platforme og programmer. Ingen internetforbindelse
    A frakoblet kablet kan være at skyde skylden . p mest almindelige problem, emails til at hænge i dit udbakken er manglen på en internetforbindelse. En simpel lancering af webbrowseren fortæller dig, hvis du er ordentligt forbundet til internettet . Tjek dine forbindelser (enten kabel eller trådløst ) for at bekræfte at du tilsluttet korrekt. Et andet problem, der falder ind under denne kategori bliver tilsluttet den forkerte trådløse netværk . Kontroller dine trådløse indstillinger for at se, om du har forbindelse til det korrekte netværk eller en anden, der sker for at være inden for rækkevidde.
    Forkert SMTP Server Settings
    Dine SMTP-indstillinger er konfigureret i din e- kundes præferencer.

    Et problem, der plager laptop-brugere langt mere end desktop-brugere er spørgsmålet om den forkerte SMTP ( udgående) server. En tommelfingerregel er, at din SMTP-server skal være anerkendt af den Internet-udbyder, eller internetudbyder, som du i øjeblikket tilsluttet. Så hvis du har forbindelse til AT & T bredbånd , skal din SMTP-server være en af ​​AT & T 's SMTP-servere , selvom din e-mail er via en anden udbyder . Der er undtagelser : Gmail SMTP-indstillinger fungere problemfrit med de fleste internetudbydere , som gør 1and1.com og GoDaddy.com , blandt mange andre. I alle tilfælde , (indgående ) din POP server indstillinger må aldrig ændres.
    Ugyldig Modtageradresse

    En forkert indtastet e-mailadresse (forlader off . com , for eksempel) tandkød op værker i din udgående post kø . Selv hvis din distribution liste indeholder flere modtagere , blot én ugyldig adresse forårsager email forbliver afsendte indtil den forkerte adresse rettet, eller at adressaten er slettet fra beskeden helt.
    Store vedhæftede filer
    < br >

    en e-mail med en stor vedhæftet fil , kan også forblive i din udbakke indtil afhjulpet. Hver ISP har sine egne grænser for størrelsen af ​​vedhæftede filer, der er tilladt at blive sendt og modtaget , så hvis du vedhæfte flere filer , kan du nødt til at proppe dem , sende dem i flere e-mails eller begge dele. Et beslægtet problem er at have for mange modtagere i én e-mail . Svarende til størrelsen af ​​vedhæftede filer , hver ISP sætter en grænse for , hvor mange modtagere kan indgå i en meddelelse. Hvis dette er problemet , er du nødt til at sende flere kopier af meddelelsen , hver med en del af den oprindelige distributionsliste.
    Apple Mail
    Mac-brugere klager over, at Apple Mail tager dem offline på lejlighed.

    Apple Mail, som er inkluderet på alle Mac'er kører OS X , har et par mærkelige særheder , der er fraværende fra andre e-mail -klienter. Apple Mail har evnen til at tage din e-mail -konto offline , hvilket betyder at det er deaktiveret for alle henseender . For at afhjælpe dette , er du nødt til at fremhæve din konto i den venstre kolonne og vælg " Take All Accounts Online" under Postkasse menuen øverst på skærmen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan spiller på fejlsikret tilstand for Windows Vist…
    ·Sådan gendannes en Dell Utility Partition 
    ·Sådan Se WEP-nøgle i Linksys 
    ·Sådan Put en HP bærbar på en Samsung-tv -skærm 
    ·Sådan nulstilles Acer Aspire One til fabriksindstillin…
    ·Om Remote Assistance 
    ·Sådan oprettes et gendannelsespunkt disk på en Dell b…
    ·Sådan deaktiveres USB 1.1 Når Installation USB 2.0 
    ·Hvordan slår jeg UAC 
    ·Hvordan du aktiverer JavaScript at spille online spil 
      Anbefalede Artikler
    ·Free Registry Rengøring & Fastsættelse 
    ·Sådan Find Hardware på min bærbare 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Samsung R580 
    ·Sådan Clean Up Windows Task Manager 
    ·Sådan Konverter MP3 til SMF 
    ·Sådan slettes en Windows Mail Fejl Autenticitet Messag…
    ·Sådan nulstilles et kodeord til Hard Drive Dell 6000 S…
    ·Sådan fjernes iWin Games 
    ·Sådan må en Silent Afinstaller af Rundll32 
    ·Hvorfor lagringsenheder tilladt at kopiere ind i hukomm…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com