| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Tre Årsager til et system, der hænger eller fryser på skæve tidspunkter
    systemet hænger eller fryser kan være en frustrerende problem at diagnosticere, da der er en række mulige årsager . Når jagt efter årsagen , en systematisk fremgangsmåde fungerer godt , fjerne mulighederne hvorunder du kan finde problemet. Selv simple problemer som en løs RAM-modul kan få computeren til at låse , men disse spørgsmål er ofte enkle at lave. Problemer med hukommelse

    hukommelse problemer er en primær årsag til systemet fryser på grund af korruption af de værdier gemt i computerens hukommelse. I nogle tilfælde kan årsagen være så simpelt som et modul løst i sin sokkel , som derefter fortrænges af termisk ekspansion som computeren varmes op. Det første skridt til at diagnosticere RAM problemer er at fjerne alle de hukommelsesmoduler , og sæt dem i bundkortet for at sikre, at de er korrekt siddende. Du kan derefter køre en memory test hjælpeprogram i flere timer, for at teste for hardwareproblemer i hukommelseschips . Disse værktøjer skrive til RAM, og derefter læse tilbage værdien til at kontrollere for korruption. Hver hukommelsesplads er testet adskillige gange for at sikre, at det fungerer korrekt.
    Overophedning

    grund af de mængder af strøm forbruges af computerens komponenter såsom CPU og grafikkort er store mængder af varme inde i computeren . Varm luft suges fra sagen ved hjælp af case fans, men det forudsætter en god luftgennemstrømning til at holde komponenterne cool. Hvis sagen ventilationskanaler bliver blokeret , eller interne kabler hindre luftstrømmen gennem tilfældet, kan varmen hurtigt opbygge forårsager systemnedbrud og til sidst komponentfejl . Som en del af din almindelige computer vedligeholdelse, bør du rense case udluftninger at sikre at de ikke bliver blokeret. Du bør også fjerne støv og snavs , der har samlet inde i sagen , da dette kan isolere komponenter og forårsage overophedning. Mens du har sagen åben , bør du også kortvarigt tænde pc'en og sikre, at alle fans til stede arbejder, og støvfri.
    Malware

    Som antallet af computere forbundet til internettet har hurtigt steget, så har mængden af ​​virus, orme og malware cirkulerende , og det er meget let at blive smittet, hvis du ikke har tilstrækkelig beskyttelse. Skadelig software ofte forårsager problemer med systemet , og mens dette kan være bestemt adfærd af softwaren forfatter , kan det også være en effekt af dårlige kodning og den manglende evne for forfatteren til at teste på en bred vifte af hardware inden frigivelse . Anti- virus software er afgørende på en PC , og skulle være fra et velkendt og respekteret brand. Falske anti-virus pakker findes, der er faktisk ondsindet selv, og så det betaler sig at gøre nogle forskning, før du køber. Mange computer magasiner udgiver årlige anti-virus tests, og disse kan hjælpe dig til at vælge den bedste pakke til dig. Disse pakker vil fjerne eksisterende vira osv., og kan stoppe din computer bliver inficeret i fremtiden.
    Driver Problemer

    driver problemer er en anden almindelig årsag til systemnedbrud, som de arbejder på et lavt niveau i computerens styresystem. I nyere produkter, kan chaufførerne stadig har bugs, der tager en række opdateringer , der skal korrigeres . Hvis du undersøger systemnedbrud og lignende , bør du sørge for , at alle chauffører opgraderet til de nyeste versioner , for at maksimere chancerne for føreren bug fri . Selvom Windows Update-tjenesten kan holde chauffører up to date, ofte producentens hjemmesider har nyere versioner af de drivere , som du kan downloade. Hvis du lider en blå skærm nedbrud, skal du notere den viste kode og søge efter koden på internettet, da dette ofte kan afsløre de ulovlige driveren. Du kan derefter søge efter en alternativ driver fra producenten.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Clean Up historie på en computer 
    ·Tegn og symptomer på en funktionsfejl i en Dell Inspir…
    ·Sådan Fix Uventet fejl i Redsn0w Under Forberedelse 
    ·Sådan nulstilles Chip på Canon 104 tonerpatroner 
    ·Hvordan at slippe af Tracking cookies i Vista 
    ·Hvordan laver spørgsmålstegnet et enkelt tastetryk 
    ·Fejlfinding Time Out problemer på Windows 
    ·Thinkpad Batteri Problemer 
    ·Sådan aktiveres USB Mass Storage Drivers 
    ·Sådan Hold Vista skrivebordsikoner Fra Omorganisering 
      Anbefalede Artikler
    ·Problemer med en Print Spooler service 
    ·Sådan fjernes Windows Script Host 
    ·Aktiv Client vil ikke se Smart Card Reader 
    ·Sådan fjernes en lokal administrator Password 
    ·BCD3000 Vista drivere er ikke Installation 
    ·Defrag Dangers 
    ·Sådan tilmelder du dig Min Lenovo Product 
    ·Sådan Indtast Microsoft Management Console Fra Vista B…
    ·Sådan Konverter WAV til MP3 med WMP 
    ·Sådan Fremhæv en række i Gridview i VB.NET 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com