| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Virkningerne af computernedbrud på samfundet
    Udvikling af computerteknologi har betydet store fremskridt for samfundet. Computere har revolutioneret næsten ethvert aspekt af amerikanske liv , strømline processer, give øjeblikkelig kommunikation og automatisere opgaver, der tidligere tog mange menneskelige operatører til at udføre. Desværre allestedsnærværelse af computere betyder, at når noget større påvirker dem , følgerne er mærkbar i mange forskellige områder af samfundet. Operation Sundevil

    En bemærkelsesværdig computer nedbrud skete den 15. januar 1990. En nyligt edb AT & T koblingsstation styrtede ned , starter en kædereaktion, der i sidste ende tog telefon service for meget af det nordøstlige USA Selskabet var hurtig til at skyde skylden indtrængen udefra for styrtet , og selvom defekt kode til sidst viste sig at være årsagen, spøgelse af hackere lammer nationens kommunikationsnet førte til en af ​​de største FBI operationer mod online modkultur til dato. Operation Sundevil involveret razziaer i 15 byer og tre anholdelser , og blev model for mange efterfølgende aktioner mod hackere gennem de følgende to årtier.
    Year 2000

    Frygt for en computer crash dominerede nyhedsmedierne i månederne og ugerne før 1. januar 2000. En programmering genvej , brug af to cifre for at gemme år i stedet for fire, havde den utilsigtede bivirkning forårsage computere til at læse i år 2000 som 1900 og opføre sig ustabilt . Kodning eksperter arbejdet overtid for at programmere workarounds for at tillade ældre systemer til at håndtere det 21. århundredes datoer, men mange amerikanere holdt deres vejrtrækninger på nytårsaften , ikke at vide hvad de skal forvente den næste dag. I sidste ende , vejrbidte mest kritiske edb-systemer ændringen bare fint, og forstyrrelser var minimale og hurtigt glemt . Dette førte mange mennesker til at se " Y2K " bekymringer som ubegrundede hysteri , til stor bestyrtelse for informationsteknologi fagfolk , der havde arbejdet for at forhindre nedbrud.
    Erhverv Krak
    < br >

    med flere og flere forretningstransaktioner , der finder sted online, computernedbrud har potentiale til at påvirke en virksomheds bundlinje , samt dag-til -dag livet for deres kunder. Den 18. juni 2011, lidt United Airlines en computer crash , der førte til forsinkelse eller aflysning af snesevis af flyvninger , stranding rejsende over hele landet. Selvom nedbruddet kun varede et par timer, det kaos resulterede i en betydelig afbrydelse af flytrafikken netværket på en travl weekend.
    Computer Aktivisme

    En af de værktøjer hackere har udviklet i de seneste år er teknikken til at overtage flere computere og bruge dem sammen for at udføre distribueret denial of service ( DDOS ) angreb, som består af gentagne anmodninger om at et mål computer fra hundredvis eller endda tusindvis af kilder , banke systemet offline. Især hacking grupper Anonymous og LulzSec brugt denne teknik i 2010 og 2011 til at angribe mål, de ikke lide , på et tidspunkt banke finansielle websteder som MasterCard, Visa og Paypal offline i protest deres sortlistning de politiske aktiviteter Wikileaks , en hjemmeside helliget afsløre statslige hemmeligheder . Aktioner som disse ophøje nedbrud af computere fra simple hærværk til en politisk erklæring , og som om juli 2011 nogle grupper fortsætter med at gå ned computere i lignende protester.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix Kode 10 fejl 
    ·Sådan fjernes en Joke Bluescreen 
    ·Min computer gør en klikkende lyd & Vil ikke Come On 
    ·Sådan foretages fejlfinding ScanDisk der ikke kører 
    ·Sådan installeres en Sound Driver til en HP-computer 
    ·Sådan testes en CPU L1 Cache 
    ·Sådan Drej Function Key Off på en Panasonic CF52 Lapt…
    ·XPS 410 Fan Kører på Full Speed ​​and Computer vil ik…
    ·Sådan får du din computer kører Når det har Crashed…
    ·Sådan Find Oracle Database Instans vedrørende en serv…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at deaktivere pegefeltet på en Sony Vaio Lapto…
    ·F2 stopper ikke på BIOS 
    ·Sådan Gør SopCast køre hurtigere 
    ·Sådan Bestem Hvilke drivere Jeg er i øjeblikket bruge…
    ·Sådan køres Systemgendannelse på Dell Mini 9 
    ·Sådan oprettes en Recovery disk til Windows XP 
    ·Sådan Reload Solitaire 
    ·Sådan gendannes en Windows XP User Profile 
    ·Sådan fjernes programmer, der kører automatisk 
    ·Sådan Fix netværksporten i Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com