| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvorfor er Fan på min HP Laptop Går Nonstop på Full Speed ​​
    ? Ventilatoren at du vil finde på enhver HP bærbar beskytter din CPU fra skader ved at holde det under en kritisk temperatur. Som din CPU fuldender de beregninger, der kræves af de programmer, du kører på din bærbare computer, det genererer en stor del af varmen. Ventilatoren trækker denne varme væk og ud af computeren . Men en ventilator , der kører kontinuerligt og ved fuld hastighed angiver et problem et eller andet sted i maskinen . For mange programmer Causing Overophedning

    Som du bruger en HP bærbar computer, eller enhver laptop for den sags skyld , vil du opdage, at der er en grænse for antallet af programmer og processer , du kan køre på den bærbare computer i enhver tid . Ikke kun det, men nogle programmer generere langt mere varme end andre. For eksempel genererer streaming video i en webbrowser en meget stor mængde varme i CPU'en . Ventilatoren skal bo længere og ved højere hastighed til at sprede denne varme . At kontrollere, hvilke programmer, der forårsager din CPU til at arbejde hårdere og generere overskydende varme , tryk på " Ctrl ", " Alt" og "Slet " samtidigt. Dette vil åbne Task Manager. Du kan gennemgå listen over programmer vises der og lukke alle unødvendige dem ved at markere dem og klikke på " Afslut proces".
    Støv på Fan

    Når du bruger din HP laptop over en periode på flere måneder eller år , vil støv samle sig på ventilatorens vinger i det omkringliggende område. Den hastighed, hvormed denne oprustning ophobes afhænger af miljøet , og hvor meget du bruger computeren . Når tyk nok , kan dette lag af støv fungere som isolering, holder varmen i. Når bygget op til dette niveau , vil din fan har ringe effekt , og din bærbare computer kan overophede og slukke. Du kan fjerne støv oprustning ved at sprøjte blæser med trykluft med computeren slukket.

    Heat Sink Mangler

    Desværre kan nogle bærbare computere forlader fabrikken med en defekt eller kompromitteret CPU køleprofil. Kølelegemet er et lag af varme - absorberende materiale, som ligger direkte over CPU og under ventilatoren . Hvis køleplade ikke var installeret korrekt, vil du bemærke ventilator kører kontinuerligt, eller den bærbare computer kan endda slukke. Du vil have problemer med at identificere dette som problemet uden at tage den bærbare computer fra hinanden, og dette bør kun udføres af en kvalificeret professionel . Det er normalt en god ide at forsøge at udelukke andre årsager til fan problemer, før teste køleplade .
    Blokeret Udstødning

    Alle HP bærbare computere indeholder ventilationsåbninger i bunden eller siderne af den enhed, der lader varm luft fra CPU'en ud i det rum, du arbejder i. Denne varme luft suges væk fra CPU'en af ventilatoren . Det er en god ide at finde disse ventilationskanaler og sikre, at de ikke er blokerede . Særlige lovovertrædere omfatter tæpper, duge og tøj. Disse materialer kan trykke ind i ventilationshullerne nok til at forårsage den varme luft til at bakke op til CPU'en. Et tilstoppet udluftning vil medføre HP bærbare fan til at køre kontinuerligt i et forsøg på at holde CPU under de kritiske temperaturer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan til at øge virtuel hukommelse i Windows Vista 
    ·IBM Thinkpad 600E Fejlsøgning 
    ·Sådan udskrives en liste over filer i Windows Vista 
    ·Sådan Genopbyg en PST fil 
    ·Sådan fjernes Software Distribution Folder 
    ·Fejlfinding en IBM 600X ThinkPad 
    ·Hvorfor Print på min skærm Look Shaky 
    ·Sådan Stop en PC Ur 
    ·Hvordan at reparere en maskine Config 
    ·Sådan Fix DNS fejl for Free 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan får Sun Certificering prøvens spørgsmål 
    ·Sådan gendannes Task Manager til at Standard 
    ·Sådan nulstilles et administratorkodeord i fejlsikret …
    ·Hvordan at reparere en bærbar Hinge Cover 
    ·Sådan foretages fejlfinding CRT-skærme 
    ·Problemer med Power DVD 9 & Win 7 
    ·Hvad er Trojan Horse Downloader.Generic8.BCQ 
    ·Hvordan kan jeg vide , hvis jeg har en trojansk Worm el…
    ·Hvad Er ScanDisk Utility 
    ·Sådan Tilføj Music til Fotos & Kopi til en dvd 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com