| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Grundlæggende pc-fejlfinding Tutorial
    De fleste personlige computere ( PC) kan køre uden problemer i flere måneder, endog år i træk. Desværre brugere oplever problemer , der spænder fra blot irriterende til det katastrofale . Hvis din pc er at give dig problemer, der er trin , du kan tage for at løse de fleste af de almindelige problemer , der plager brugere. Kendskab til grundlæggende IT fejlfindingstrin kan hjælpe med at gøre det lettere at identificere og løse disse problemer med det mindste beløb af indsatsen . Instruktioner
    Computer startproblemer
    1

    Tjek pc'en for eventuelle løse kabler , stik eller strømkabler . Et løst kabel eller stik kan medføre PC til ikke starte , da der ikke er elektrisk strøm , der sendes til computeren . Løse kabler kan også være årsag til ikke-fungerende tastaturer og skærme.
    2

    Kontroller strømskinne eller overspændingsbeskyttelse , hvis du bruger en. Sørg for, at enheden er tændt og fungerer korrekt. Hvis pc'en er tilsluttet direkte til en stikkontakt , tilslut en PC til en anden stikkontakt , og tænd for den.
    3

    Sørg din skærm er tændt. Når skærmen er slukket, kan det føre folk til at tænke resten af ​​pc'en er slukket , så godt. Hvis strømindikatoren på skærmen ikke er tændt, skal du trykke på power -knappen for at tænde enheden .
    Flere Computer Fejl
    4

    Tryk på " Alt + F4 " at tvinge - lukke et software- program, hvis det fryser op eller standser arbejdet. Hvis programmet nægter at lukke , kan du nødt til at bruge " Task Manager" for at lukke programmet eller genstarte pc'en.
    5.

    Hold " Ctrl + Alt + Del " for at opdrage den " Task manager ". Klik på " Processer"-fanen , og derefter rulle gennem listen for at finde den proces navn, der repræsenterer ikke-responderende program. Fremhæv programmet og klik på " Afslut proces". Klik på Afslut proces igen på verifikation skærmen for at tvinge - lukke det valgte program.
    6

    Genstart pc'en , hvis den er helt fryser , eller hvis en fejlside fylder hele skærmen . Nogle pc'er kan automatisk genstart efter at vise en fejlside. Tryk på " Pause /Break " tasten til " hold" fejlen skærmen og skrive ned oplysninger, der vises på skærmen. Du kan bruge disse oplysninger til at søge mere information og lokalisere årsagen til fejlen. Disse årsager kan variere fra en ustabil program til en ødelagt system, driver.
    Træg Computer Performance
    7

    Åbn " Task Manager" for at se, hvilke programmer der kører i baggrund og hvor mange ressourcer, der bliver brugt. Programmer, der bruger en stor mængde systemhukommelse og processor tid kan kræve opdatering eller fjernelse .
    8

    Kontroller mængden af ​​ledig plads på pc'ens harddisk. En fuld harddisk kan potentielt reducere den samlede præstation. Klik på " Start" ikonet og vælg " Computer". Highlight og højreklik på harddisken , og vælg derefter "Egenskaber " fra drop -down menu. Hvis din pc er faretruende lav på ledig plads, slet unødvendige filer og programmer for at genvinde plads på harddisken .
    9

    Scan din pc med et antivirusprogram. Disse programmer hjælpe med at opdage vira og malware , der kan inficere din pc og få det til at køre med nedsat ydelse.
    10

    Kør en disk hjælpeprogrammet for at kontrollere integriteten af den faktiske diskdrev. Sådanne programmer er også i stand til at reparere de fleste former for data korruption eller skader, der kan opstå over tid.
    11

    Kør en defragmentering program til forbedring af harddiskens ydelse ved at reducere drive søge tider. Defragmentering omarrangerer data på harddisken på en mere ordentlig måde , hvilket reducerer indsats, der kræves for harddisken at finde og bruge en fil. Bemærk, at " Solid State " harddiske kræver ikke defragmentering , på grund af deres interne arkitektur .
    Internet Connection Problemer
    12

    Kontroller Ethernet-kabler sluttet til pc'en, router og modem . Sørg for, at kablerne er sat korrekt til disse enheder. Sørg for, at routeren og modemmet er tilsluttet en stikkontakt eller en stikdåse.
    13

    Overhold lys på forsiden eller toppen af ​​routeren og modemmet . Hvis der er nogen orange eller røde lys til stede , skal du genstarte routeren eller modemmet . Tag stikket i enheden ud af stikkontakten og lad det forblive unplugged i 10 til 30 sekunder. Sæt enheden i igen, og lad den starte op. Åbn et nyt webbrowser vindue og teste forbindelsen.
    14

    Spørg andre omkring dig, hvis de har lignende problemer , især hvis de bruger den samme Internet Service Provider. Driftsforstyrrelser kan forårsage forbindelsesproblemer , der påvirker et stort område af kunder.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fejlfinding af et problem med Antivirus 
    ·Hvordan nulstiller jeg en Dell OptiPlex 320 Computer Ti…
    ·Sådan aktiveres Solitaire Acceleration 
    ·Sådan Clean en computer af Keylogging 
    ·Sådan nulstilles til fabriksindstillingen for Dell Lat…
    ·Langsom Computer Problemer 
    ·Sådan Reparation DLL i Microsoft Windows 
    ·Sådan køres CWCheat for ISO Games 
    ·Sådan deaktiverer Netware i XP 
    ·Windows XP kan ikke slette Software 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Sammenlign dokumenter i Word 2008 
    ·Sådan Clean virus, trojanske heste , spybots og malwar…
    ·Sådan forbinder computere at dele ressourcer 
    ·Sådan Tænd Bluetooth på en Vostro 
    ·Hvad Er Blue Screen of Death Mean på en computer 
    ·Sådan fjernes Bell Mobile Connect 
    ·Hvordan kan jeg vide hvad Video Controller I Have 
    ·Hvordan du kører Vista Recovery DVD 
    ·Sådan opdaterer ActiveX 
    ·Sådan Fix Stack Overflow på linje 0 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com