| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad ville medføre en Lugt af overophedning på en computer
    ? Overophedning er et fælles problem med computere. Det kan forårsage permanente fejl , hvis det er overladt til at fortsætte. Du kan undgå de fleste af de mulige årsager ved at udføre regelmæssig forebyggende vedligeholdelse på din computer. Hvis du lugter en brændende eller overophedning lugt, er det vigtigt at slukke for computeren og undersøge årsagen samme for at undgå dyre skader opstår. Støv

    Ved normal drift af de forskellige fans findes inde i PC strømforsyning og case danner en kredsløbssygdomme, trækker luft ind gennem hullerne i de komponenter til køling, og så ud igen . Mens dette fungerer godt for afkøling , det har den negative effekt , at støv og andre partikler i luften suges ind i computeren på en lignende måde til en støvsuger . Inde i sagen , er støv fanget og lægger sig, danner et lag over de komponenter, der fungerer som en isolerende tæppe stoppe kølende effekt og forårsager de komponenter, til at varme op . Da komponenterne varme op, kan de varme støvet op , får det til at udsende den karakteristiske "brændende " lugt.
    Fan Failure

    Mange komponenter i en computer nå høje temperaturer i drift , hvilket betyder, ventilator køling er afgørende for at stoppe komponenter fra brænder ud . Den lille plade af silicium, der danner computere CPU kan bruge mere strøm end en indenlandsk pære , og det bliver lige så varmt i drift, med temperaturer nåede mere end 100 grader celsius . Andre komponenter, såsom regulatorer , kan også blive ekstremt varmt og kræver aktiv køling . Hvis CPU fan mislykkes, vil CPU stige i temperatur, som CPU køleprofil ikke alene kan give den nødvendige køling. Svigt af case fans er også problematisk , forårsager temperaturen inde i sagen til at stige og komponenter til at overophede .
    Blokerede Vents

    Når en computer har været i operation for et stykke tid, især i en beskidt miljø, ventilationshullerne i tilfælde og strømforsyning ofte bliver fyldt med snavs , støv, fnug og andre stoffer, der findes i miljøet. Dette forhindrer frisk luft at blive trukket ind i sagen , og som hindrer luftstrømmen og tillade indersiden af ​​tasken for at varme op . Dette har en " knock " effekt , hvilket får komponenter og CPU til at blive varmere , indtil de til sidst kan brænde ud . Selv om nogle højere ende tilfælde giver filtre over lufthullerne , er disse normalt skjult af æstetiske grunde , og mange brugere er ikke bekendt , de har brug for regelmæssig rengøring. Overophedning kan forkorte levetiden af komponenter inde i computeren .
    Defekte komponenter

    Defekte komponenter kan også producere en brændt lugt , da de ikke , afhængigt af sværhedsgraden af svigt . Kondensator problemer er almindelige i elektrisk udstyr, som kondensatorer kan briste og tørre ud i varme miljøer. Dette kan ofte ved ses af en bule på den ellers flade ende af kondensator, og du kan se tegn på lækage. I det værst tænkelige scenario , kan komponenterne kortslutte , tegning store mængder strøm og blive rødglødende , før de ikke helt , eller bue forårsager en brændende elektriske lugt .
    Prevention

    Regelmæssig vedligeholdelse er nøglen til at forebygge overophedning. Hvert par måneder eller oftere, hvis computeren er placeret i en beskidt miljø som en fabrik , skal du åbne computeren sag og rengør overalt, hvor der er en ophobning af støv og snavs. En støvsuger kan bruges til at rydde lufthuller og fan klinger og at rengøre vingerne på CPU og chipset køleplader . Alternativt kan du bruge en dåse komprimeret luft til at sprænge væk genstridige snavs . Sørg for, at intet begrænser luftstrømmen gennem sagen. Det er en god ide at tænde for computeren og for at kontrollere, at alle fans fungerer korrekt. Samtidig giver komponenterne på bundkortet og kortene en hurtig visuel inspektion , på udkig efter tegn på mulige skader såsom svulmende kondensatorer . Hvis du kan lugte en brændt lugt til enhver tid slukke for computeren til straks at stoppe yderligere skader opstår. Du kan derefter rense pc'en , og udskift eventuelle beskadigede dele , hvis nødvendigt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·The Best Hard Drive Data Recovery & Repair 
    ·Inspiron B120 Strømproblemer 
    ·Sådan tjekker du, om Disk er Going Bad 
    ·Sådan fjernes en bluescreen 
    ·Sådan fjernes Ægte dubletfiler 
    ·Sådan gendannes en Dell Dimension 3100 
    ·Værktøjer til Memory Forensics 
    ·Sådan køres Systemgendannelse From BartPE 
    ·Sådan bruges Antec Tester 
    ·Den mest berømte Computer problemer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan slettes filer på en computer 
    ·Sådan nulstilles en SSL Status 
    ·Hvordan at reparere tasterne på en bærbar 
    ·Sådan ændres ikonet Papirkurv i Windows XP 
    ·Sådan ændres Windows Vista Color Scheme 
    ·Sådan Fix Adobe 9 
    ·System Oprydning Tools 
    ·Computer går ned med Vertical Video Bars 
    ·Sådan Fix Winspool.drv 
    ·Sådan gendanne fabriksindstillingerne på en Dell Prec…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com