| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Sådan Lod en Fine- pitch IC
  Fine- pitchede integrerede kredsløb er almindelige i moderne elektroniske enheder. Dette giver mulighed for højere del tæthed på printplader (PCB) . Teknikere, der erstatter disse enheder har brug for gode øjne, en rolig hånd og masser af praksis. Fjernelse af dele kræver specialiserede værktøjer og er et vigtigt at undgå skader på sarte brædder . Lodning reservedelen sker under en kikkert mikroskop. At lære de nødvendige færdigheder til at udføre dette arbejde gøres bedst i en formel klasselokale , ikke ved dyre trial and error. Udskiftning af disse dele er en af ​​de mest vanskelige opgaver for en elektronik tekniker . Ting du har brug
  Lodning /aflodning station med termisk pincet
  Varm luft lodning /aflodning station
  Kikkert mikroskop
  Alkohol
  vatpinde
  Solder væge
  harpiksflusmiddel
  Solder
  Loddepasta
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Fjern den del fra PCB med termisk pincet. Termiske pincet har udskiftelige kæber i forskellige størrelser. Tillad en pincet til at varme op, og derefter anvende nogle loddetin til tin kæberne til at bistå med varmeoverførsel. Tag fat i en del , vent et par sekunder for lodde til at smelte , og løft den del fra brættet. Termiske pincet kan nemt skade en PCB ved at løfte puder eller kører , selv når de anvendes af en erfaren tekniker .
  2

  Fjern integrerede kredsløb ( ICs) på en varm luft lodning station. Disse stationer kan lodde og de- lodde , og gælder ikke mekanisk stress som en termisk pincet . Til de- lodde en del gælder først forvarme at varme brættet. Indstil varmen til luftdysen , og vælg den tid, det vil blive anvendt - som regel ikke mere end 90 sekunder. Watch omhyggeligt, da den varme luft kan løsne sig og flytte mindre komponenter i nærheden. Når den del er løst , skal du fjerne det med en pincet eller en vacuum pickup .
  3

  Rengør pads med alkohol-og vatpinde . Brug lodde væge for at fjerne overskydende lodde . Påfør harpiksflusmiddel ( hvis håndlodning ) . Forsigtigt lægge delen på brættet ved hjælp af en kikkert mikroskop. Kontroller at se, at alle ledningerne er ligger fladt , ikke bøjet op og ud af kontakt med puden . Hvis man er bøjet , omhyggeligt glatte det med en pincet .
  4

  Hånd- lodde IC ved først krydse det ned med loddekolben . Flux bliver klæbrigt når det opvarmes , så gælder loddekolben spids til et par ledninger til at fastsætte den del på plads. Gør det gør det mindre sandsynligt, at bevæge sig, når du starter lodning. Inspicere placeringen igen , derefter bringe loddekolben i kontakt med leddet. Se for en hurtig farveændring til lyse sølv - som regel i mindre end et sekund - og bringe lodde i kontakt med det fælles , ikke loddekolben . Lod skulle væge under ledelse , fuldt fugte leddet. Processen bør tage mindre end 5 sekunder.
  5.

  Lod en ny del på plads med en varm luft lodning station. Påfør en lille mængde af pasta loddetin til hver pad, derefter forsigtigt installere del på toppen af ​​loddetin. Pasta loddemetal indeholder både loddemetal og flux så yderligere flux ikke er nødvendig . Varm luft loddemetal stationer har normalt en enhed til at anvende ensartede mængder af pasta loddetin. Forvarm brættet . Sætte varme og tid for varm - luftdysen . Overhold omhyggeligt, når den starter, fordi nogle lette dele som flash-hukommelse IC'er vil bevæge grund af luftstrømmen. Hvis dette sker , skal du stoppe , flytte IC, og hold det på plads med en tand probe.
  6

  Fjern eventuelle resterende flux med alkohol og vatpinde . Under et mikroskop , inspicere lodningerne for lodde broer forbinder to ledninger , utilstrækkelig lodde og snavs.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Registry Repair Information 
  ·Sådan Fix : Dell Inspiron Charger Not Supported 
  ·Sådan Fix Windows Error Code Stop 0x0000000A eller IRQ…
  ·Sådan annulleres ScanDisk 
  ·Skrive i Microsoft Word er meget langsom selvom compute…
  ·Min Laptop stopper ikke Zoome ind 
  ·Sådan foretages fejlfinding af en HP-computer , der ik…
  ·Sådan Fix Eee PC Black Screen 
  ·Sådan Drej Function Key Off på en Panasonic CF52 Lapt…
  ·Sådan fjernes XP Antivirus Protection Spyware 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan fjernes en Stuck Laminat Sheet fra Laminator Mac…
  ·Sådan Optag VHS til DVD Brug af computeren 
  ·Sådan Log på en computer uden en adgangskode 
  ·Sådan ændres licensen til Office 2007 
  ·Sådan Reparation Registreringsdatabasenøgler 
  ·Sådan geninstalleres Managed DirectX 
  ·Sådan Slet XP Automatiske opdateringer Meddelelse 
  ·Sådan Fix systemfejl 
  ·Hvad er Valueclick 
  ·Computer Virus Removal Services 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com