| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Antispyware Soft Removal Tools
  Antispyware Soft er en slyngelstat spyware program, der genererer advarsler om, at din computer er inficeret med ondsindet software for at narre dig til at købe en falsk program. Det installerer sig selv på din computer uden din viden og samtykke og kaprer computerens internetforbindelse. Eksperter anbefaler at du downloader enten Malwarebytes eller Spyware Doctor til at fjerne denne trussel. Fordelen ved Malwarebytes det , at det vil fjerne Antispyware Soft og andre trusler for gratis, mens du skal betale for Spyware Doctor. Fordelen ved Spyware Doctor er, at det er let at bruge , og når spyware er fjernet, det fjerner alle spor af den fra din computer , som stopper din computer bliver inficeret igen . Gendan Internetforbindelse

  Antispyware Soft stopper computeren forbindelse til websites. Hvis du føler dig komfortabel at arbejde med din computer, skal du stoppe denne proces ved at lukke computeren ned og genstart i "Safe Mode" med netværk . Åbn Internet Explorer , klik på menuen "Funktioner" efterfulgt af " Internet Options ". Klik på fanen Forbindelser , og klik derefter på "LAN Settings" for at opdrage lokalområdet forbindelsen vinduet. Fjern markeringen i feltet " Brug en proxyserver til LAN" og klik på " OK " for at lukke dette skærmbillede , og tryk på "OK " for at lukke Internet Explorer. Du bør være i stand til at surfe på nettet igen og hente fjernelse værktøjer uden Antispyware Soft program blande .
  Free Program

  rkill er et gratis antispyware værktøj udviklet af bleeping Computer at dræbe ondsindede malware processer, der forhindrer antivirus-og antispyware -programmer i at fungere korrekt . Hjemmesiden anbefaler at downloade og installere dette program , før du installerer eller kører software, der vil fjerne Antispyware Soft permanent. Ved at fjerne forkerte fil foreninger , sikkerhedskopiering computer-indstillinger og blokering den proces, hvorigennem Antispyware Soft forstyrrer dine indstillinger , skal du blot rkill gør det lettere for antispyware fjernelse software til at gøre sit job. Det er vigtigt ikke at starte computeren efter lanceringen af programmet , da den skadelige software processer vil starte op igen.

  Brugervenligt program

  Malwarebyes er en spyware fjernelse software program, der fjerner Antispyware Soft og andre ondsindede programmer du kan downloade Malwarebytes , som har en enkel brugergrænseflade , for at scanne computeren og fjerne spyware gratis, selvom du nødt til at betale for den fulde version af programmet , hvis du ønsker at fortsætte scaning din computer for andre malware , mens du er tilsluttet til internettet. Bleeping Computer anbefaler at vælge Malwarebytes at udføre en fuld scanning , før du forsøger at fjerne Antispyware Soft. Bare klik på " Scan ", når du installerer programmet , og det vil automatisk finde inficerede filer og giver dig mulighed for at fjerne dem.
  Betalt Program

  Spyware Doctor med PC Tools er en sikkerhed software program, der fjerner virus og spyware, herunder Antispyware Soft. Programmet vil scanne din computer automatisk efter installation. Tryk på " Fix Checked" knappen, når scanningen er fuldført for at fjerne Antispyware Soft og anden påvist malware.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan foretages fejlfinding IP Telemetri 
  ·Sony Vaio ikke gå i dvaletilstand efter lukning af lå…
  ·Sådan Test en kondensator med et digitalt multimeter 
  ·Sådan Fix en Evo N400 
  ·Sådan ryddes DNS en Wireless Mac 
  ·Sådan foretages fejlfinding My Slow PC 
  ·CPU temperatur og Overophedning 
  ·Sådan Reparation Korrupte Dll Filer 
  ·Sådan Stop Messenger Service Messages 
  ·Sådan Reset HP Pavilion 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Konverter Ogg til Mpeg 
  ·Sådan diagnosticere Computer Video Problemer 
  ·Sådan fjernes Fake Antivirus 
  ·Computer Basics Made Easy 
  ·Sådan Sync Time & Date på en computer med en World Cl…
  ·Hvordan man opbygger en 8515 Eeprom 
  ·Sådan installeres internetforbindelser til nye compute…
  ·Sådan Fix Task Manager i Vista 
  ·Hvad er en IT Help Desk 
  ·Sådan gendannes en Task Manager Det blev deaktiveret a…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com