| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Min laptop overophedes & the skærmen fryser
    Alle laptops overophede på et tidspunkt , som regel på grund af nogle form for blokering. For meget varme er farligt, så det er vigtigt aldrig at placere din bærbare computer i en sammensnøret rum. Hvis din computer lukker ned pludseligt, og du har mistanke om det er overophedning , vente mindst 30 minutter, før du forsøger at tænde den igen . Din bærbare kan have lukket ned for at beskytte sig selv og tænder den for hurtigt kan forårsage permanente skader. Fjern støv

    Dust akkumuleres hurtigt, hvis du bruger din bærbare ofte. Brug en dåse komprimeret luft til at blæse støv fra fans på bunden. Processoren fan skal renses af alt støv , så det rigtigt kan køle CPU. Naviger til hjemmesiden for din bærbare producenten. Søg ordene "Tjenesten Manual ", og modelnummeret på din computer. Du skal bruge en magnetiseret skruetrækker til at holde styr på de små skruer , når du tager fra hinanden den bærbare computer, samt en anti-statisk håndledsstrop at forhindre skader på indersiden af ​​computeren fra statisk elektricitet.
    < Br > Kontroller fans

    fans på undersiden og /eller siderne skal være i god stand til at holde din bærbare computer cool. Tænd et PC-spil eller andre ressourcekrævende program og lytte for fans at tænde. De bør få højere med tunge brug . Hvis du har en Toshiba, se under " Saver Indstillinger" og ændre "Køling Method " til " Maximum Performance. " Dette skulle sikre , at de fans fremskynde stedet for at bremse CPU. Hvis ventilatorerne ikke spinde på alle, lukke den bærbare computer straks og tage det i , der skal serviceres .
    Blokering Vents

    Du bør ikke faktisk placere bærbare computere på skødet . Der er små fødder på bunden , som øger basen cirka en tomme , lige nok til at lade luft strømme igennem . Når du placerer den bærbare computer på en blød overflade, kan fødderne ikke løfte det, og de ​​nederste ventilationsåbninger blokeres . Brug en lap skrivebord eller holde den bærbare computer på et bord , når du bruger den.
    Cooling Pad

    Laptop fans normalt tilslutter via en USB-port og giver ekstra luftstrøm langs bunden . Køb en afkøling pad mindst lige så bred som den bærbare computer. Kølesystemer er flade puder , der sidder under den bærbare computer , med et par fans, der slag fra bunden eller siderne , forbedre cirkulation og reducerer risikoen for den bærbare computer overophedning. Typisk , jo flere fans puden har, jo bedre er det køler . Det er klogt at tjekke den kølende effekt og overordnede design af puden , før du foretager en endelig køb.
    Opdater Drivers

    Dårlige videodrivere kan forårsage fejlkommunikation blandt hardwarekomponenter , som kan få skærmen til at låse op . Download og installere de nyeste drivere fra producentens websted. Hvis problemet fortsætter , skal du gå til "Control Panel" i Start-menuen og klikke på " Fjern et program ". Find de ældre bilister i listen over installerede programmer, og klik på " Fjern". Hvis du har en ældre bærbar computer , kan skærmen fryse, når det overophedes , fordi det er i stand til at slukke sig selv .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Put Audio tilbage på min computer 
    ·Hvad Er Persistens Module 
    ·Hvordan at hente mistede oplysninger efter en HP pc Sys…
    ·Hvordan at slippe af en trojansk Gen 
    ·Registry Aktivering Tools 
    ·Hvordan til at erstatte min Task Bar på internettet 
    ·Sådan fjerner Trojan Horse Generic 10 FX 
    ·Jeg kan ikke downloade opdateringer i Windows 7 
    ·Sådan Fix My Laptop hvis det ikke Downloading 
    ·Sådan Clean Win32 Generic Host Internet 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan adgang til din pc , hvis du glemmer din Administ…
    ·Apps til at tilpasse Android telefoner 
    ·Sådan at opgradere driveren til en Intel Pentium Dual …
    ·Sådan ændres en Asset Tag i BIOS'en 
    ·Hvordan man skriver Test Script Træning 
    ·Sådan Konverter TF2 demofiler 
    ·Sådan Stop en Virus Scan i Microsoft Word 
    ·Sådan Konverter iTunes fra PC til Mac 
    ·Sådan foretages fejlfinding en computer Fejl 
    ·Hvordan at finde ud af hvad PCI Device Driver jeg mangl…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com