| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Tegn og symptomer på en computer Går Bad
    I mange tilfælde er computer problemer skyldes softwareproblemer såsom vira , uforenelige programmer eller fil korruption. Men der er også tidspunkter, hvor edb-problemer er forårsaget af forestående svigt af en komponent. Hardware problemer er ofte svære at diagnosticere , men hvis du holder øje med afslørende tegn , kan du være i stand til at identificere hardwareproblemer og erstatte den relevante komponent , før det forårsager en katastrofal fiasko. Blæserstøj

    Computer fans er generelt designet til at fungere på rimeligt lavt støjniveau , medmindre computerens varmeniveau er så stor, at ventilatoren ikke er i stand til effektivt at sprede varmen , mens spinding langsomt. Hvis din computers fan var rolig, da du første gang købte maskinen , og det er nu højt på alle tidspunkter , kan din computer kølesystem har et problem. Åbn computeren for at bekræfte, at kølepladen sidder korrekt , og at ventilationsåbningerne ikke er tilstoppet med støv .
    Crashes og nedlukninger

    tilfældige nedbrud og lukninger er ofte nogle af de mest vanskelige computer problemer at diagnosticere . Denne type problem kan være forårsaget af varme problemer , problemer med hukommelsen eller eventuelt en svigtende strømforsyning . Men det kan også være forårsaget af software problemer såsom dårlige bilister eller en virus . Hvis det er muligt for dig at gøre det, du installerer Windows på et ekstra harddisk kan hjælpe dig med at diagnosticere denne type problem. Hvis din computer fortsætter bryder sammen eller lukke ned med en frisk Windows-installation , kan du være rimelig sikker på at din computer har en hardware problem.
    Slibning eller Skrabning lyde
    < p> Antages det, at din computer ikke er at læse en optisk disk , de eneste to komponenter, der bevæger sig i en computer er harddisken og fans. Hvis enten gør en slibning eller skrabning støj , er det en indikation af, at motoren er i overhængende fare for fiasko. Du kan løse dette problem med en fan blot ved at udskifte blæseren. Men usædvanlige lyde fra en harddisk er mere alvorlige på grund af risikoen for tab af data . Sikkerhedskopiere alle data på din harddisk øjeblikkeligt for at undgå at miste dine filer.
    Ekstremt Slow Performance

    Dårlig præstation kunne være et tegn på en virus , så det er vigtigt at fjerne denne mulighed , før fejlfinding mulige hardwareproblemer . Hvis du ved, at din computer har ingen software problemer , kan dårlige resultater skyldes et problem med computerens kølesystem. Når en processor når usikre temperaturer bundkortet firmware automatisk sænker processor hastighed, indtil varmen problemet er løst. Derfor kunne ekstremt dårlige resultater betyder, at din computers kølesystem er mislykkedes. Et svigtende harddisk kan også forårsage dårlig præstation .
    Forsvinder filer og disk læsefejl
    p Hvis du er pludselig ude af stand til at finde en fil, som du ved er gemt på din computer, kan det være et tegn på, at din harddisk er begyndt at udvikle dårlige sektorer - især hvis problemet opstår mere end én gang , eller er ledsaget af læsefejl i Windows. Sikkerhedskopiere alle dine data med det samme , og forberede sig på at udskifte din harddisk.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding BMP-billeder , der ikke ud…
    ·Sådan Start en computer fra Setup Mode til DOS 
    ·Fat Format Recovery 
    ·Acer Veriton M460 inddrivelsesprocedurer 
    ·Hvordan du udskifter en Ink Pad på en Epson 
    ·Fjernelse Trojan Virus 
    ·Sådan Fix Blue Screen of Death på din computer 
    ·Sådan deaktiveres USB 1.1 Når Installation USB 2.0 
    ·Sådan Find ud af hvilke filer er truffet af en Hacker 
    ·Sådan Get Back En tabt Windows Systemgendannelse 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan til at reparere BOOTMGR dual boot-system til XP…
    ·At trykke på pegefeltet virker ikke på min Acer Aspir…
    ·Sådan installeres VNC på en Remote PC 
    ·Trojan Horse Dropper Virus 
    ·Sådan installeres USB 2.0 Controller Drivers 
    ·Sådan Boot en cd i CMD Prompt 
    ·Sådan slettes et skrivebeskyttet fil 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Compaq Presario SR1220N…
    ·Sådan gør du: Command at omdirigere data til TTY i AI…
    ·Hvordan til at overføre billeder fra en pc til Apple 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com