| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Fejlfinding en iWeb Billeder Side
    I de tidlige dage af internettet, skaber selv en simpel webside kræver at du håndværksvirksomheder din egen kode ved hjælp af internettet programmeringssprog, HTML. I dag , ved hjælp af en billig Web authoring program som Apples iWeb , kan du uploade indhold og udgive en webside med blot et par skridt . Alligevel er der tidspunkter, når tingene ikke går helt efter planen. Visning fotosider kan forårsage fejl og hovedpine for brugeren. Ting du skal
    iWeb software
    Macintosh-computer
    webbrowsersoftware
    Digitale fotos
    Vis Flere Instruktioner
    fejlfinding iWeb foto sider
    1 < p > Installer de nyeste versioner af iWeb og webbrowser du bruger. Computersoftware ændrer ofte og ikke alle forandringer er altid dokumenteret. Den bedste og første linje i forsvaret, når fejlfinding alle spørgsmål er at hente de nyeste versioner af den software, du bruger. Webbrowsere såsom Firefox og Safari er gratis, men du kan få brug for at betale for den nyeste version af iWeb.
    2

    Tøm browserens cache . Cachen er midlertidige data, som din browser gemmer , så ofte besøgte hjemmesider kan lægges hurtigere , næste gang de åbnes. Men den indeholder også fejlmeddelelser , brudte links og andre midlertidige filer, der kan tilstoppe hukommelse og forårsage problemer.
    3

    Sørg for fotos blev korrekt uploadet. Når du uploader fotos fra en ekstern placering som en anden web -server eller en ekstern harddisk , kan processen være blevet afbrudt for en række årsager - strømsvigt , midlertidig Internet service fiasko - og som et resultat , kan billeder ikke færdig uploade til iWeb siden. Prøv igen for at uploade billeder et par ad gangen og kontrol for at sikre status viser fuldstændig uden fejl genererede meddelelser .
    4

    Sørg billeder er ikke for stort . Mange digitale kameraer har nu mulighed for at tage fotos , der er 25MB eller mere. Disse store filer er nødvendige for udskrivning plakatstørrelse billeder uden at miste detaljer, men til web visning, fotos behøver kun at være en brøkdel af den oprindelige størrelse. Downsize fotografierne til en megabyte eller mindre , genindlæse dem til iWeb siden og genudgive webstedet.
    5

    Navn billeder kun bruger tekst eller tal . Må ikke bruge specialtegn eller tegnsætningstegn såsom forklaring points , anførselstegn eller spørgsmålstegn . Disse tegn betyder ofte andre ting at edb-kode , og vil få computeren til at synes, det skal gøre noget andet end belastning fotoside .
    6

    Kontrollér antallet af billeder, tilladt for hver skabelon . iWeb-skabelonerne kan have en grænse for antallet af billeder, der kan vises på hver side. Hvis du overskredet dette antal , kan nogle af eller alle de billeder ikke vises korrekt.
    7

    genudgive webstedet. Hvis alt andet fejler, starte forfra. Sørg for at gemme fotos - og andet indhold, der blev føjet til iWeb siden - på en anden placering . Slette siden , genopbygge det og offentliggøre det igen. Ofte af en forkert kode gemmes med siden og den eneste nem måde at slippe af med det er at slette hele siden.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Fejlfinding en Toshiba Tecra M3 
    ·Hvordan at skjule en e-mailadresse ved afsendelse 
    ·Sådan foretages fejlfinding en langsom maskine, der kø…
    ·Sådan Start Recovery på Vaio Desktop 
    ·Sådan fjernes Travian site Pop - ups 
    ·Hvordan at slippe af Google Homepage Hijacker 
    ·Hvordan ændrer jeg default SMTP port i Windows Mobile …
    ·Sådan Fix Software til PC Problemer 
    ·Sådan foretages fejlfinding en PC for begyndere 
    ·Min HP Pavilion Vil ikke Wake Up 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Browser Værktøjslinjer 
    ·Sådan Fix en Norton Security Certificate Problem 
    ·Hvordan at slippe af Microsoft Genuine 
    ·Adobe Download Problemer 
    ·Sådan omformatere en computer, der siger nej Hard Driv…
    ·Sådan Konverter OGG til MP2 
    ·Hvordan man kan rette farven på en Pixma MP610 
    ·Hvordan styrer jeg Ukontrollable Pop -Ups 
    ·Sådan installeres et PCI Modem Driver Uden en installa…
    ·Er Defragmentering Slet filer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com