| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Sådan Fix en Laptop Lag
  Laptops muligt for brugerne at tage deres computere overalt. Stigninger i ledig plads på harddisken har tilladt laptop ejere til at installere og bruge avancerede softwareprogrammer , der øger brugernes produktivitet . Internetadgang via trådløse netværk , er også føjet til den bærbare popularitet som et værktøj . Dog kan komplekse programmer og nem adgang til internettet forårsage en bærbar computer til at halte eller køre langsomt. Du kan kalde på en professionel til at indstille computeren til maksimal operationel effektivitet , men omkostningerne kan være høj. Brug de samme teknikker, som anvendes af professionelle computer teknikere til at fastsætte laptop forsinkelse forårsaget af mange komplekse software -programmer og brug af internettet. Ting du skal
  Administrator privilegier
  Antivirus-software
  File rengøring software
  Vis Flere Instruktioner
  1 Diskoprydning er et godt program , som at starte rensningsprocessen .

  Run Disk Cleaner , et indbygget program på Windows-computere . Log på som administrator for at få fuld adgang til computeren. Klik på " Start" knappen . Åbn " Alle programmer " menuen, og vælg " Tilbehør " mappe . Klik på " System Tools " mappe , og vælg derefter " Diskoprydning ". Et lille pop- up vindue vises som programmet starter . Denne oprydning proces kan tage fra 60 sekunder til 45 minutter, afhængigt af antallet af scannede filer . Efter scanningen vil et andet vindue vises , der indeholder en liste over elementer , der skal slettes . Vælg alle tilgængelige valg . Klik på " OK " knappen. En anden vindue vil poppe op og spørge om tilladelse til at slette de valgte filer. Klik på "Ja" knappen.
  2

  Scan computeren med et antivirusprogram . Udføre en komplet eller fuld scanning af computerens harddisk . Du skal scanne hele harddisken , fordi de fleste vira er begravet dybt i drevets filer. Vira kan lamme en bærbar computer , der forårsager det til at køre ekstremt langsomt. Virusscanne mindst en gang om ugen , og holde antivirus program, der kører på alle tidspunkter , som giver programmet til fange virale indtrængen , som de opstår , og før de forvolder nogen skade.
  3

  Installer en sekundær disk rengøring program. Den " Disk Cleaner "-program , der følger med Windows ikke fanger alle unødvendige filer , der vil forårsage en performance forsinkelse. Mange tilgængelige gratis disk rengøring programmer fjerne filerne savnet af " Diskoprydning ". Brug et program, der renser registreringsdatabasen så godt.
  4 Brug en registreringsdatabasen rengøring program for at undgå kostbare fejl.

  rydde op i registreringsdatabasen filer. Topdomæneadministratoren huser software konfigurationer af alle programmer installeret på den bærbare computer. Når du fjerner et program fra den bærbare computer, det efterlader spor af sig selv i registreringsdatabasen. Disse fragmenter forårsage laptop til at bremse ned . Mens Windows leveres med en Registry editor, der tillader brugeren at fjerne programmer manuelt , ved hjælp af et program, der fjerner disse filer er meget sikrere , fordi fjernelsen af ​​den forkerte Registry fil kan forårsage et eksisterende program til at gå ned . Følg software anvisninger til at betjene programmet. De fleste af disse programmer har en Windows -lignende interface, så du skal finde dem nemme at bruge.
  5.

  Installer softwareopdateringer som de bliver tilgængelige . Som software producenter foretage forbedringer til deres produkter, de tilbyder automatiske opdateringer , du kan downloade via internettet. Out-of- date programmer kan bremse en bærbar betydeligt. Åbn " Control Panel ", vælge "System og sikkerhed" og klik på " Windows Firewall ". Vælg "Tillad programmer at kommunikere gennem Windows Firewall. " Klik på " Skift indstillinger " knappen , og tjek de relevante felter for at tillade opdateringer. Klik på " OK", og luk vinduet.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan at gendanne en iSeries på et andet system 
  ·Imac G5 Desktop Troubleshooting 
  ·Sådan Gør FiOS Faster 
  ·Hvorfor har min computer har ingen lyd 
  ·Sådan Bypass Blocks på RuneScape 
  ·Sådan Find trojanske heste, virus og malware 
  ·Sådan Kill Hiberfil 
  ·Spooler Issues 
  ·Sådan aktiveres User Udgivelse & Forny 
  ·Sådan formateres en harddisk i en Toshiba bærbar 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan fjerner du manuelt en virus Alert fra systembakk…
  ·Sådan Reparation Windows Script Host 
  ·Sådan gendannes en HP Pavilion dv6000 
  ·Sådan deaktiveres Firewall i Windows 2003 
  ·Sådan gendannes en HFS partition 
  ·Sådan deaktiveres Windows XP Services i MSConfig at fr…
  ·Hvordan man kan reducere Computer Stammen 
  ·Hvad er en Hard Drive Crash 
  ·Sådan Find ud af hvad mine proxyindstillinger Should B…
  ·Sådan Find USB-drivere i Vista 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com