| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Min Laptop kan ikke gå ind søvn, fordi det overophedes
  Overophedning er en væsentlig kilde til problemer i bærbare computere . Det kan ofte føre til afkortning af den samlede levetid laptop og funktion fejl i daglig brug. For eksempel kan en computer ikke udføre simple funktioner som går på vågeblus. Det kan låse op eller blive ekstremt langsom. Teknikker til at holde laptops køligt kan hjælpe. Kontrol af Forhindringer i Vents

  For at fungere korrekt, skal ventilatoren have lov til at cirkulere. Hvis blæseren ventilationsåbninger er dækket den ene eller anden måde, kan køligere luft ikke nå ventilatoren eller cirkulation system. Hvis dette sker , vil kølesystemet være ude af stand til at arbejde meget effektivt , hvis overhovedet, fordi den nødvendige udveksling af kølig luft ikke sker, og luften i systemet forbliver varmt. Ventilator og ventilationsåbninger skal kontrolleres for at sikre, at de ikke er blokeret af snavs eller skidt .
  Luftcirkulation omkring computeren

  Tillade plads omkring ventilationsåbninger er vigtig for korrekt cirkulation af køligere luft og det udstødende af varmere luft. Der bør være klare plads omkring de bærbare ventilationsåbninger på alle tidspunkter. De bør ikke kvalt ved at sætte dem på en loppetjans overflade, såsom en pude . Den bærbare computer må ikke anbringes direkte på dit skød. Det bør være tilladt plads til at "ånde ", og skal placeres på et køligt, flad, hård overflade.
  Keep It Out of the Heat

  Solen eller enhver anden form for varmekilde, herunder kropsvarme , kan hurtigt overophedet laptops . Den bærbare computer skal være ude af solen , væk fra omgange , og væk fra enhver form for varmelegeme. Det er normalt for laptops til at få lidt varme, når de kører alligevel, og eventuelle yderligere varme tilføjet af en ekstern kilde kan gøre en forskel .
  Cooling Pads

  pad , der holder laptops hævet over overflader fremmer luftcirkulation omkring computeren og gør en væsentlig forskel i temperaturkontrol af et laptops . Det giver dig også mulighed for at placere den bærbare computer på skødet , fordi køling pad giver mulighed for alle omløb den bærbare computer skal forblive cool. Den bedste afkøling puder har små fans indbygget i dem, at øge deres samlede køleeffekt .
  Indstille strømsparefunktion

  Kører den bærbare computer på strømbesparelse kan gøre den bærbare computer køre meget køligere og også spare på batteriet. Som en løsning , kan det ikke synes så attraktive , fordi der på visse tidspunkter kører på fuld kraft er nødvendig, men kører den bærbare computer på strømbesparende for en stund i det mindste kan hjælpe indsnævre, hvad problemet er, og måske tjene som en kortsigtet løsning.
  Minimering laptop processer

  En bærbar computer kører flere processer på en gang eller med mange forskellige arbejdsgrupper enheder hooked op til det, vil logisk varme op mere end en anden bærbar computer uden disse ekstra ting . De processer, der køres på en bærbar computer bør minimeres for at strømline den mængde arbejde, den bærbare computer har at gøre på et givet tidspunkt. Jo mere arbejde en bærbar computer har at gøre, jo varmere det vil køre . Tilsvarende, hvis enhederne er tilsluttet sin USB-porte , og igen er forårsager flere processer til at køre i baggrunden , kan dette øge varmen så godt. Unødvendige apparater skal unplugged eller køre en ad gangen . Dette kan hjælpe skære ned på den samlede produktion af varme og hjælpe den bærbare computer bevare sin cool.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Kode 43 driver problem i Windows 
  ·Sådan får du adgang en harddisk fra en anden computer…
  ·Hvordan kan man se Hvis en CMOS batteri er Bad 
  ·Sådan Fix en langsom kørende computer 
  ·Lenovo S10e : Fan Issues 
  ·Sådan Gør din stationære computer køre hurtigere 
  ·Hvordan at slippe af disse usynlige Congratulation Pop …
  ·Hvad er årsagen en Gateway timeout 
  ·Sådan Tilsidesæt Ink Level Gauge 
  ·Sådan Reparation Windows 98 SE Locked Up Harddiske 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Fjern uønskede afinstallere poster Fra Tilføj …
  ·Hvordan at slippe af UCleaner 
  ·Hvordan man laver en cd Boot Disc 
  ·Hvordan konverterer jeg iTunes Video til Download til e…
  ·Hvordan til Mount WebDAV på din Android 
  ·Hvordan laver Øresund Arbejde i fejlsikret tilstand på…
  ·Fejlfinding en Dark Laptop Screen 
  ·DIY : Computer Tech Station 
  ·Sådan Fix Print Spooler , når det slukkes automatisk 
  ·Hvad Er PX Engine på en Vaio 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com