| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvordan til at skrive i Bengalsk
    Bengali eller " Bangla , " er et indoeuropæisk sprog, der tales af næsten 230 mio mennesker i verden , primært i Bangladesh og de ​​indiske stater i Vestbengalen og Karacha . Det er den syvende mest talte sprog i verden. Takket være gennemførelsen af ​​Unicode for programmering af computere, som fortolker tegn fra næsten alle skriftsprog i verden , ændre pc'ens indstillinger for at skrive i Bengalsk muligt tager kun et minut eller to , så længe du har en nyere operativsystem. Hvis du har en Mac , kan du stadig gøre det let, du bare nødt til at få to små downloads. Hvad du har brug
    Computer
    Windows 7 eller Mac OSX styresystem
    internetadgang ( Mac-brugere)
    Vis Flere Instruktioner
    Indtast Bengali vha. Mac OS X < br >
    1

    Hent Ekushey Unicode Bangla Løsninger til OS X fra ekushey.org /? side /mac_download . Hent hver del separat ved at vælge røde ordene " klik her" i de to respektive afsnit . (Hvis du allerede har downloadet de bengalske skrifttyper og bengalske tastaturlayout , gå videre til Trin 3.).
    2

    Naviger til din " Downloads " mappe , dekomprimere . Zip-fil med navnet " EK- OSX - Fonts.dmg.zip ", og dobbeltklik på skrivebordet ikonet. En montør vil åbne , og du bliver nødt til at dobbeltklikke på " Unicode Bangla Font Installer. " Følg instruktionerne i installationsprogrammet processen , klikke på "Fortsæt " læse Read Me , klikke på "Fortsæt " og acceptere licensaftalen, for at vælge den placering , hvor du gerne vil installere filen (hvis du ikke gør ændre valget , vil den installere et standard placering). Hit " Install".
    3

    Gå tilbage til din " Downloads " mappe ( installation af tastaturlayout følger næsten nøjagtig samme trin som for skrifttype ) , dekomprimere . Zip-fil med navnet " EK - OSX - Keyboards.dmg.zip ", og dobbeltklik på skrivebordet ikonet. Installationsprogrammet åbnes. Dobbeltklik på " Unicode Bangla Tastaturlayout Installer. " Følg instruktionerne i installationsprogrammet processen , klikke på "Fortsæt " læse Read Me , klikke på "Fortsæt " og acceptere licensaftalen, for at vælge den placering , hvor du gerne vil installere filen (hvis du ikke gør ændre valget , vil den installere et standard placering). Hit " Install".
    4

    Head til computerens Systemindstillinger ved at åbne regnbuefarvede Apple-menuen , og vælg " International. "
    5

    Åbn "Input menu "-skærm og udfylde rubrikken for Bengali .
    6

    Mark afkrydsningsfeltet " Show input på menulinjen "for at forankre det til menulinjen , så du vil være i stand til at skifte mellem sprogene let i fremtiden.
    7

    Find flaget på menulinjen ( et amerikansk flag , hvis du er i USA) . Klik på det for at finde en liste over symboler forbundet med alle de sprog , du har valgt at være i stand til at skrive i. Vælg Bengali .
    Indtast bengalsk Brug af Windows 7
    8 < p> Åbn "Control Panel" fra "Start " knappen og klik på " region og Sprog".
    9

    Klik på " Tastaturlayout og sprog "-fanen øverst i den boks, der netop åbnet og derefter ramte knappen " Skift tastaturer . "
    10

    hit "Tilføj" -knappen og kontroller + i en kasse for den bengalske drop- down menuen ( du bliver nødt til at beslutte, om du vil Indien eller Bangladesh versioner) , åbne tastaturet drop- down menuen, og klik på "OK".
    11

    Flyt til fanen øverst titlen "Sprog Bar. " Sproget bar er et ikon, du vil være i stand til at få adgang hurtigt at skifte mellem sprogene . Kontrollér at få det enten docket til proceslinjen eller flyder på skrivebordet.
    12

    Klik på de to store bogstaver ( EN for engelsk, hvis du er i Amerika ), som enten har optrådt på proceslinjen eller flyder på skrivebordet, og du vil finde BN Bengali . Vælg den, og du er alle indstillet til at skrive i Bengalsk når du vil. For at vende tilbage til engelsk , bare gå til sproget bar og skifte tilbage.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Ctrl Alt Delete på en Mac 
    ·Hvordan at tilslutte en projektor til en bærbar via US…
    ·Skilte til kende din computer er blevet hacket 
    ·Hvordan Magneter Affect Computere 
    ·Sådan Ping et helt websted 
    ·Hvad betyder det, når en computer stater det ikke kan …
    ·En Dell Inspiron vil ikke anerkende en AC-adapter 
    ·Sådan slettes en historie Registry 
    ·Sådan Stop Windows Kalender på Startup 
    ·Sådan Detect WebWatcher 
      Anbefalede Artikler
    ·Er der en måde at konvertere en MP4 til en lyd-cd 
    ·Recovery Disc Instruktioner 
    ·Sådan slutter en Dell bærbar til et HDTV 
    ·Sådan fjernes Adobe Media Player 
    ·Sådan Clear spyware fra min laptop 
    ·Sådan Fix fejl på en HP bærbar 
    ·Sådan gendannes en Gennemsnit Notebook 
    ·Sådan ændres Vista Filassociationer Tilbage til Stand…
    ·Sådan at slette hukommelsen på en Dell Inspiron 2600 
    ·Sådan Fix Abobe ActiveX- Files 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com