| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad Er bufferunderkørselsfejl
    ? Optiske lagringsmedier , såsom cd'er og dvd'er, bruger laserlys til at gemme og hente information. Indkodes på en disk i en enkelt kontinuerlig spiral , der ligner den måde, en gammel vinylplade arbejdede . Brændende data til en skrivbar disk er typisk en simpel operation , der kræver kun et par klik med musen til at starte. Det er dog muligt at forstyrre den brændende proces, især mens du bruger ældre udstyr , genererer bufferunderkørselsfejl . Årsag

    Som en computer brænder data på en disk , skal den give en stabil strøm af data på alle tidspunkter. Hvis datastrømmen afbrydes, vil huller vises på disken , hvilket gør den ubrugelig . At give denne kontinuerlige strøm af data , computeren buffere den indkommende datastrøm , forbereder oplysninger, der skal brændes foran selve forbrændingsprocessen . Dette giver mulighed for små forsinkelser , mens computeren er optaget med noget andet at blive absorberet af bufferen. Hvis brænderen skriver information til en disk hurtigere end computeren kan levere den, vil brænderen bruge op hele buffer og køre ud af data til at brænde . Når dette sker brænderen vil generere en buffer underrun fejl, og processen vil ophøre.
    Forebyggelse

    bufferunderløb problemer kan styres ved at lade computeren til at bruge hele sin ressourcer til at udføre de brænde. Ved hjælp af en computer til andre opgaver, mens det brænder kan hæmme computeren lige nok til at forårsage underun . Computeren må ikke anvendes til andre opgaver, mens brændingen er i gang, og alle andre kørende programmer og applikationer lukket. Virus og spyware scannere kan også midlertidigt deaktiveret for at give computeren med ekstra ressourcer. Det er også muligt for en brænder til at drive hurtigere end en computer er i stand til håndtering. Hvis brænderen genererer bufferunderkørselsfejl hyppigt, bør den brændende hastighed sænkes til noget computeren er i stand til at holde op med .
    Beskyttelse

    Mange moderne brændere kommer med metoder til at hjælpe med at forhindre buffer underløb . Der er flere teknikker til dette , såsom aktivt moderere hastigheden af ​​brænderen . Bagkofanger er markedsført under forskellige navne afhængigt af producenten , og hver gør jobbet lidt anderledes. Drev , der markedsføres som bruger SafeBurn , BurnProof eller lignende vilkår alle bruger en form af bagkofanger . De beskyttelser er ikke idiotsikker , og fejl kan stadig forekomme. Selvom at bruge en bagkofanger , vil gøre computeren mindre modtagelige for fejl, bør de stadig ikke anvendes til andre opgaver, mens en forbrænding er i gang.
    Overskridelse

    bufferoverløb fejl lyde ligner og ofte forveksles med , bufferunderkørselsfejl . Bufferoverløb opstår, når data, der skrives til bufferen løber over buffer grænser og begynder at overskrive data i andre hukommelse blokke. Dette er ofte forårsaget af en beskadiget program eller ondsindet software. Hvis programmer begynde at generere overskrivningsfejl fejl en virus scanner skal køres med det samme.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Acrobat 8 som denne handling er kun gyld…
    ·Sådan Stop en pc fra Overophedning 
    ·Sådan foretages fejlfinding HP Sound 
    ·Hvad er årsagerne til Solder affugtningsfænomenet 
    ·Sådan bruges en PS3 kamera Som en mikrofon på Mixcraf…
    ·Genopretningen af ​​filer fra en cd 
    ·Sådan bruges en Laptop Screen som en ekstra skærm til…
    ·Hvordan at slippe af Ezula Adware 
    ·Hvordan Come My Systemgendannelse vil ikke lade mig Gen…
    ·Hvordan får jeg min computer til at gå på vågeblus …
      Anbefalede Artikler
    ·Video Grabber Problemer 
    ·Sådan tilmelder du dig Min Lenovo Product 
    ·Hvordan at slippe af med en Runtime Error 
    ·Sådan importeres en sang fra en cd til en PowerPoint S…
    ·Sådan Fix en dobbelt klikker Mouse 
    ·Sådan Fix Acer Laptop museknapperne 
    ·G4 Laptop Problemer 
    ·Sådan Tag Out ​​Laptop Harddiske og Check dem på skri…
    ·Sådan løses Past Anmeldelse i Task Bar 
    ·Sådan Set en dynamisk hjemmeside Som Desktop Wallpaper…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com