| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Sådan Find Audio Drivers for My Gateway Laptop
  lydenhedsdriver filer er en af ​​de mest almindelige bilister at være tabt på en ellers sund computer. Hvorfor disse drivere fare vild eller " stødte " er lidt af et mysterium , men i sidste ende mange pc-ejere oplever, at de skal flytte , og derefter genoprette deres lyddrivere især efter geninstallation af Windows . Hver laptop mærke og model bruger en anden driver fil , herunder de forskellige Gateway bærbare computere, men det er muligt , med en lille vedvarende detektivarbejde , for at finde den fil du har brug for og geninstallere den på din Gateway . Ting du skal
  Adgang til Internet
  Vis Flere Instruktioner
  1

  hente og installere et gratis værktøj kaldet " Everest Home Free Edition" , der vil straks identificere gøre og model af lydkortet er installeret på din Gateway laptop. Dette værktøj er ikke tilgængelig på Windows , så det er en meget praktisk tilbehør til at have installeret for fremtidige driver jagt ekspeditioner . Everest vil ofte fortælle dig mere om din lydenhed end Gateway producentens hjemmeside , især hvis din Gateway er ældre og ikke længere understøttes af Gateway .
  2

  Gennemse til Gateway producentens hjemmeside og foretage en søgning efter audio driver enheden specificeret af Everest . De fleste laptop producenter holde en fil af fælles enhedsdrivere nødvendige for at støtte deres nuværende (og nogle ældre ) produkter, og de er ofte klassificeres efter mærke og model nummer. Hente enhedsdriveren du har brug for , hvis det er tilgængeligt, huske på, at i de fleste tilfælde " tæt nok " ikke vil være god nok . Der er betydelige forskelle mellem tilsvarende navngivne chauffører. Du ønsker at finde den nøjagtige driver til dit lydkort .
  3

  Deltag i en gratis , sikker, driver indsamlingen klub kaldet " DriverGuide.com ", hvis Gateway webstedet ikke kan hjælpe dig . Denne hjemmeside vil give dig mulighed for at søge deres tusinder af driverfiler for at finde det, du har brug for. Du skal registrere med dem, men de første par søgninger og downloads er gratis. Vigtigst , DriverGuide.com er gratis infektioner, salg pladser til specifikke driver " Doctor " produkter , og er ikke en spam fælde. Fagfolk og alvorlige edb hobbyfolk tillid og stole på denne hjemmeside for at få hjælp , når alt andet mislykkes at producere den rigtige driver . Download en lovende driver fil, der ser ud til at matche dine specifikationer.
  4

  Gem denne første "test "-fil i en tydeligt mærket sted på din harddisk , såsom " Audio Driver ", så du vil aldrig miste det igen.
  5

  Klik på Set Up eller installere filen i driveren pakken og installere driveren. Dette er normalt en hurtig proces med få trin , der kræver svar fra dig .
  6

  Genstart computeren , når installationen er fuldført. Når Windows starter til skrivebordet , skal du høre de velkendte Windows velkommen kime , som fortæller dig din driver jagt lykkedes. Hvis du ikke kan høre lyden , foretage en ny søgning på Gateway site, DriverGuide.com , eller prøv generelle søgninger af internettet og holde teste potentielle " vindere" , indtil du finder en, der virker .
  < br >

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvorfor PayPal Betalinger Fail 
  ·Microsoft XP Diagnostiske Startup Procedurer 
  ·Min Dell Inspiron B120 vil ikke vise ikoner eller Start…
  ·Min eMachine W2247 ikke starte 
  ·Hvad betyder BOOTMGR er Savnet Mean 
  ·Printspooler Problemer 
  ·Om Computer Reparation Tools 
  ·Sådan foretages fejlfinding af Windows XP Kør kommand…
  ·Hvordan du udskifter en korrupt Winsock i Windows Vista…
  ·Sådan Optimer en Quad Core Processor 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvad er Microsoft Kernel DRM Audio Descrambler 
  ·A Computer adfærd i kolde eller varme Betingelser 
  ·Sådan Stop C00002a Fatal System Error 
  ·Sådan reparere og Tune Up en PC 
  ·Sådan Fix Windows 7 WGA 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Samsung R580 
  ·Måder at holde din computer ren 
  ·Sådan Konverter std filer og andre former for billedfi…
  ·Sådan bruges Windows Fjernsupport Uden MSN 
  ·Hvordan jeg fejlfinding en HP bærbar CD /DVD driver 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com