| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad gør du, hvis din computer er langsom
    ? En række faktorer kan få computeren til at bremse ned , alt fra gamle og forældede komponenter , fejl i din harddisk , utilstrækkelige systemressourcer eller malware . Hvis din computer ikke er forældet og ellers er i god stand , kan du tage flere skridt til at hjælpe med at sikre en bedre computing. Check for virus og malware

    En af de første ting , der kan forårsage din computer til at bremse ned , er tilstedeværelsen af ​​en virus , spyware eller anden malware specielt designet til at skade dit system. Windows leveres med en indbygget værktøj til at opdage og beskytte mod spyware kaldet Windows Defender. Ad- Aware og Spybot Search & Destroy er begge gratis spyware utilities betragtes uvurderlig i at fjerne malware og beskytte dit system på dag -til-dag basis. Sørg for, at du kører en firewall på enhver computer adgang til internettet - Windows Firewall er en del af dit operativsystem. Sørg for at din anti- virus software er indstillet til at køre regelmæssig kontrol på dit system.
    Rens din harddisk

    Du bør altid have mindst fem procent af din harddisk tom på ethvert givet tidspunkt for anvendelsen af ​​virtuel hukommelse . Desuden mindre ledig plads på harddisken har , jo sværere din computer har at arbejde for at få adgang til data . Du bør altid overveje at rense ud filer, du ikke bruger længere, eller sikkerhedskopiere filer, du ikke behøver at få adgang til regelmæssigt til en ekstern harddisk. Hvis du har programmer, du ikke længere bruger , fjerne disse for at rydde op på harddisken .
    Opgradere din hardware

    Computeren skal opgraderes regelmæssigt for at forblive up -to- date. Opgradering af din RAM er relativt billigt , let at udføre , og går en lang vej til at fremskynde din computer. Så længe de vigtigste komponenter i din computer - især din bundkort og din processor - er i stand til at håndtere nyere hardware , bør du overveje opgraderinger. Husk, at en computer mere end fire eller fem år ikke kan være forenelig med de nyeste komponenter.
    Mød System Specificatios
    p Hvis du kun har problemer med langsommelighed , når du kører visse programmer , sørge for, at dit system opfylder minimumskravene til den pågældende software. Hvis din computer er under det anbefalede systemkonfiguration , eller bare knap klarer skærene , kan du forvente , at programmet - det være sig et spil , fotoredigering software eller styresystem - vil ikke køre optimalt
    < br . >
    skære ned på Multitasking

    Må ikke køre alt for mange programmer på én gang. Jo flere processer, du har åben på ethvert givet tidspunkt , jo mere , at din computer har at holde rack , og jo højere efterspørgsel på din CPU og RAM . Rediger indstillingerne for ethvert program, der er indstillet til at åbne , når du starter computeren , i stedet åbne programmer , når du planlægger at bruge dem .
    Defragmenter din harddisk

    Windows computere kan med tiden løbe ind i problemer med fragmentering - hvilket er, når oplysninger om en enkelt fil er spredt på forskellige dele af din harddisk. Du kan få adgang til defragmentering værktøj i Windows ved at gå til Start Menu, derefter " Alle programmer "> " Tilbehør "> " Systemværktøjer "> " Diskdefragmentering ". Du kan bruge computeren under defragmentering , men husk på, at det kan tage flere timer - . Afhængigt af størrelsen på din harddisk og graden af ​​fragmentering
    kontrollere for fejl
    Salg

    fejl i din harddisk kan også få computeren til at bremse ned. Tjek din harddisk for fejl ved at åbne "Computer ", højreklikke på harddisken og vælge " Egenskaber". Gå til " Funktioner" fanen , og vælg " Undersøg nu " under " fejlsøgning ". Dette vil simpelthen rapportere hvis du har nogen fejl, at løse eventuelle fil stødt fejl , skal du vælge "Automatisk fejl i filsystemet . " Hvis du ønsker at se, om din harddisk har fysiske fejl , klik på " Scan efter genopret beskadigede sektorer . " Du kan vælge begge dele.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding af en Broken computer Powe…
    ·Sådan Bloker Trådløst internet 
    ·Hvordan til at starte computeren fra en startbar cd ell…
    ·Sådan foretages fejlfinding pc'er 
    ·Sådan Buffer Sound 
    ·Hvordan skal tjekkes for Bad SMD kondensatorer 
    ·Computer Fejlfinding & Genstart 
    ·Hvad er den blå skærm på min laptop 
    ·Hvordan til at holde folk fra at bruge en computer i Wi…
    ·MSConfig Vil ikke bo i Normal 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan opgraderer en trådløs netværksadapter 
    ·Hvordan foretager jeg fejlfinding Win98 SE bredbåndsti…
    ·Sådan Slet Net Nanny 
    ·Sådan fjernes adgangskoden for en Zip Document 
    ·Sådan køres exe-filer i Cmd 
    ·Sådan får du din Xbox 360 til at arbejde med Linksys 
    ·Sådan Fix en Wininet.dll Fejl 
    ·Sådan Udskift en Maxtor Master Boot Record 
    ·Hvordan at kontrollere alle de porte på din PC 
    ·Hvordan at reparere et gendannelsespunkt 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com