| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Advantanges & Ulemper ved en Mac til pc
    Kampen mellem Mac OS og Windows - ofte forkortet til Mac og PC - er et mangeårigt kamp mellem de to mest populære styresystemer . Ofte nævnt hver systemets styrker og svagheder, som kan gøre eller bryde et køb af begge systemer , men disse argumenter kan ofte være forudindtaget eller skæv. Hverken systemet er "bedre ," det hele afhænger af , hvad du har brug for i et operativsystem. Usability

    Mange vil sige, at Windows har den nemmeste system til at bruge og lære . Efter alt, med et simpelt "Start" knappen kan det synes ret let at fordybe dig i og lære det grundlæggende. Men Mac OS har også en temmelig strømlinet design , lade brugerne finde noget på deres computer fra Finder app . Mac har også en række tutorials i sin kontrolpanel til at hjælpe dig med at regne ud, hvordan det hele fungerer. Windows ' seneste operativsystemer, herunder Windows Vista og Windows 7 , ændre en masse ting omkring, så selvom du er en lang tid Windows-bruger , kan du finde tingene forvirrende i starten .
    omkostninger

    Windows-brugere nævner , at Mac-computere er typisk dyrere end Windows-computere . Baseret på indledende omkostninger , er det almindeligt sandt. Men Macs statistisk har en lavere ejeromkostninger over tid, hvilket betyder, at over en lang periode, Windows-brugere bruger mere på deres computer end en Mac-bruger . Dette er ikke sandt i alle tilfælde , så hvis din oprindelige budget er ikke særlig høj , vil du sandsynligvis blive vendt væk fra en Mac uanset. Sådanne omkostninger for Windows-brugere kan opstå fra tilpasning og opgraderinger , men også mere hyppige reparationer og fejl.
    Kompatibilitet

    Da Windows er mere almindeligt anvendt operativsystem systemet er mange flere programmer designet til at køre på den . Der er alternative programmer og løsninger til Mac , såsom installation af Windows via Boot Camp eller Parallels , men det kræver mere arbejde og indsats. Du kan også installere Vin , noget , der lader dig køre Windows apps uden at installere Windows, men det kan være kompliceret for nogle, og kan ikke arbejde med alt. Windows har den øverste hånd i , at det er enklere at finde applikationer, der kører på den.
    Customization

    Windows-maskiner er meget nemmere at tilpasse end Macs . Mac-computere er bygget således, at tilpasning indebærer at ændre RAM , batteri eller harddisk , alt andet kræver arbejdet i en professionel. Pc'er , dog er bygget, så du kan fjerne kabinettet og erstatte alt fra dit grafikkort til dit bundkort på vilje. På grund af dette og foreneligheden problemet, er Windows-maskiner ofte foretrækkes af spillere og andre, der foretrækker at have mere kontrol over deres computer. Dette bringer også op det argument, at du kan bygge en mere kraftfuld computer for mindre omkostninger , hvis du vælger Windows mere end en Mac.
    Security

    Windows ofte lider langt mere angreb fra virus og spyware end Macs . I nogle tilfælde kan dette tilskrives den markant anderledes design mellem de to systemer - en Windows- virus kan simpelthen ikke påvirke en Mac - men kan også være , fordi der er mindre " belønning" i at gøre en virus til en Mac. Da Windows har det højeste antal brugere, vil flere virus skabere målrette Windows. Men uanset årsagen, Macs stadig støder færre problemer mod virus og spyware.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes en Latitude D610 
    ·Sådan Fix Problemer med Computer Drivers 
    ·Sådan diagnosticere en langsom processor 
    ·Hvad hvis IM32FAX.DIL ikke kan findes 
    ·Sådan Genstart Windows XP Når det fryser 
    ·Hvordan debug din computer 
    ·Hvorfor Er Audio Out of Sync Med Video Efter en konvert…
    ·Kan du installere XP OS på en MacBook 
    ·Sådan foretages fejlfinding af Fujitsu Lifebook Screen…
    ·Hvad er Clock Hastighed i en processor 
      Anbefalede Artikler
    ·Anfør de risikoen for en computerorm 
    ·Kan ikke finde CCleaner Efter download 
    ·Sådan Fix en virus på Internet Explorer i Windows 
    ·Sådan Clean en Bot i Vista 
    ·Sådan åbner BUP filer 
    ·Sådan deaktiveres Intel Extreme Graphics på et bundko…
    ·Sådan fjernes en HDD Password 
    ·Sådan ændres en Desktop Pointer 
    ·Sådan fjernes ikoner fra en Desktop 
    ·Sådan gendannes en korrupt mappe 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com