| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan foretages fejlfinding HP Sound
    Lydproblemer er fælles med Hewlett Packard (HP) computere , som med ethvert system . Spørgsmålet kan ligge med et hardwareproblem , korrupte eller manglende software-filer , eller løse eller forkerte ledningsforbindelser. Heldigvis er de fleste HP- computere leveres med en let at følge fejlfinding værktøj. Hvis ikke, giver Hewlett Packard hjemmeside brugere med en lignende software værktøj til at indkredse problemet med deres lyd. De følgende trin giver flere løsninger til at få lyd på din HP computer. Ting du skal
    Internet Connection
    Vis Flere Instruktioner
    Check All Speaker Connections
    1

    Tråd alle kabler på bagsiden af ​​dine HP højttalere via dine hænder at sikre, at der ikke er nogen nedskæringer , rifter eller løse eller knækkede ledninger . Udskift beskadigede højttalerkabler til sikkerhedsformål og for at få den bedste lydkvalitet på dit HP-system .
    2

    Kontroller, om alle forbindelser er foretaget mellem højttalerne og computeren er sikker. Talerne vil indeholde ét kabel , der vil sætte i en stikkontakt til strøm .
    3

    Undersøg computerens lydkort til at sikre at det er korrekt er indsat i dit system. Hvis det er nødvendigt , skal du fjerne lydkortet og installere det i en anden computer for at se, om problemet er med selve kortet .
    Geninstalleres Sound Device Drivers
    4

    Klik på " Start "knappen placeret nederst til venstre på din computers skrivebord . Vælg " Alle programmer "> " Hewlett Packard ". Klik på " HP Pavilion PC-værktøjer " fra undermenuen , og klik derefter på "HP Application Recovery. "
    5

    Vælg " Driver Installation " fra skærmmenuen . Rul gennem listen over tilgængelige lyddrivere og vælg den rigtige driver til din specifikke HP-model . Klik på "Install " for at genoprette de drivere tilbage til deres oprindelige fabriksindstillinger. Kontroller at se, om lyden på din HP nu fungerer. Hvis ikke , skal du fortsætte til trin 3. .
    6

    Naviger til den officielle Hewlett Packard hjemmeside. Klik på " Support & Drivers " linket øverst midt på velkomstsiden . Vælg den første boks på siden , med titlen "Drivers & Software ". Indtast navnet på din specifikke HP-model til at finde de mest aktuelle drivere til lyd -enhed. Klik på " Download" for at installere den nye driver (s) , og at opdatere din lydenhed . Kontroller at se, om lyden på din HP nu fungerer. Hvis ikke , skal du fortsætte til trin 4. .
    7.

    Klik på " Support og fejlfinding " linket , som s placeret under beskrivelsen af ​​din nuværende HP-computer model. Vælg " løse et problem " og derefter " Lyd og mikrofon " fra listen over tilgængelige fejlfinding muligheder. Følg vejledning på skærmen , og vælg det problem , du har med din lyd . For eksempel kan du høre statisk lyd fra dine HP højttalere.
    8

    afspille en lydfil fra din computer eller indsætte en compact disk ( CD) i cd- Read Only Memory (ROM ) drev at afgøre, om lyden virker. Sørg for, at lydstyrken er skruet op, og ikke er dæmpet . Hvis problemerne fortsætter , kan lydkortet eller højttalerne skal udskiftes .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Fejlfinding Micrografx 
    ·Hvordan laver min PC & Internet Hurtigere 
    ·Sådan gendannes en Compaq 1700 Presario bærbar 
    ·Tastaturet og musen vil ikke arbejde på P6 
    ·Sådan Clean Din Windows Registry Smart måde 
    ·Sådan Load OneCare 
    ·My Documents Lamme Explorer.exe 
    ·Sådan Fix My XP Sound 
    ·Sådan bruges en PS3 controller på Free Rider 
    ·Forskellen mellem Restaurering Vs. Recovery Disk 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Slet Mange programmer på én gang 
    ·Sådan slettes den Conduit Toolbar 
    ·Hvordan til at dechifrere Printer Fejlkoder 
    ·Hvordan finder man en Missing iTunes-bibliotek 
    ·Langsomme Downloads på min nye pc 
    ·Hvad gør du, når din computer er bare Blinkende & a L…
    ·Sådan fjernes Registration Påmindelse om Nero 8 
    ·Sådan Fremhæv en række i Gridview i VB.NET 
    ·Sådan fjernes Historie Tabs 
    ·Sådan fjernes Norton AntiVirus 2009 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com