| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Bippende lyde & deres betydninger i HP-computere
    Computere , der har mere end ét bip , når den tændes normalt har en fejl . Bippende lyde , der stammer fra bundkortet , snarere end gennem højttalerne , er forårsaget af fejl. Ved at lytte til antallet og typen af ​​bip, kan en fejl blive diagnosticeret . Alle HP-computere deler et fælles sæt af bip-koder , mens nogle HP- computere har et ekstra sæt . At analysere bipkoder , må man vide computerens BIOS-producenten . Denne information kan findes ved at trykke på F2 ved opstart. Grundlæggende HP bip -koder
    p Der er tre grundlæggende bipkoder fælles for alle HP-computere . Disse koder kan høres efter tænder på en computer. Når du lytter til bip , skal du huske , at en enkelt kort bip , der opstår, mens en computer er opstart normalt bare en indikation af, at boot-processen var vellykket. Den første HP bip-kode til at være opmærksom på er et enkelt kort bip efterfulgt af en enkelt lang bip , denne kode indikerer et problem med computerens hukommelse. To korte bip efterfulgt af et langt bip indikerer et skærmkort problem , og tre korte bip efterfulgt af et langt bip , er en advarsel om en processor problem.
    Problemer med hukommelse
    Hukommelse, der er forkert isat kan forårsage fejlkoder ved opstart.

    Beyond den grundlæggende enkelt kort bip og enkelt lang bip-kode for problemer med hukommelsen , nogle HP-computere har en mere specifik sæt koder til at diagnosticere defekt hukommelse. HP-computere med AMI BIOS bip én , to eller tre gange i løbet af boot processen, hvis computerens hukommelse ikke fungerer korrekt. HP-computere med en Phoenix BIOS anvende en fire - bip-kode sæt med følgende bip-kode , der repræsenterer problemer med hukommelsen : . To bip efterfulgt af to bip efterfulgt af fire bip efterfulgt af et bip
    processor Problemer

    En computers processor er ansvarlig for at oversætte og dirigere data til computerens hovedkomponenter . Hvis en processor forkert sidder , defekt eller uforenelig med en computers andre dele , vil det medføre en fejl bip under opstart. Computere med AMI BIOS bipper overalt 4-7 gange, hvis en processor er at skabe et problem, når computeren er tændt . HP- computere, der bruger Award BIOS -systemer vil have et enkelt bip , der spiller indtil computeren er slukket , når den oplever en processor fejl.
    Solutions
    p Der er næsten ubegrænsede potentielle bip-kode kombinationer i computere, kan som nogle bip koder fejl løses kun for at blive efterfulgt af en ny bip kode. Kontrol af grundlæggende bipkoder relateret til hukommelse og processorer kan hjælpe med at diagnosticere fælles edb fiaskoer. Hukommelse kan fjernes og erstattes for at udelukke potentielle problemer. Processorer bør kontrolleres for korrekt siddepladser og alle edb-fans bør efterprøves til at være i orden. Undertiden manglende luftstrømmen inden et tårn vil forårsage bipper , fordi dele kan ikke fungerer på grund af overophedning . Udskiftning af komponenter , der skaber fejlkoder vil genoprette funktionen til computeren og slutningen bip-kode fejl.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Fælles Snow Leopard Installer Problemer 
    ·USB Fix til Windows XP 
    ·Forskellige former for computervirus 
    ·Sådan Fix My Windows Fonts 
    ·Sådan Defragmenter en Registry 
    ·Hvor hen til Reset Windows XP Operating System Files 
    ·Hvad er årsagerne til virtuel hukommelse for lavt 
    ·Sådan en Fix Blue Screen i XP 
    ·Sådan kontrolleres et link for virus 
    ·Sådan Tjek om Computer Memory Arbejder 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvorfor Dell Laptop er at skrive tal i stedet for bogst…
    ·Sådan ændre brugernavnet i menuen Start i Windows 98 
    ·Sådan Fix en USB-driver på Vista 
    ·Sådan gendanne slettede registreringsdatabasefilerne 
    ·Sådan Stop Microsoft Active Sync 
    ·Sådan Fix en bærbar tastatur Når en nøgle Falls Off…
    ·Sådan Forhøjelse Processor Speed ​​
    ·Sådan Reparation en AC Power Jack på en bærbar 
    ·Hvordan jeg fejlfinding en HP bærbar CD /DVD driver 
    ·Hvorfor er min PC Slow 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com