| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Ulemperne ved at bruge computere til underholdning
    Den gennemsnitlige moderne computer bruger nyder muligheden for at installere eller downloade og spille forskellige former for underholdning medier , som alle er kompatible med computer programmering . Denne funktion er forholdsvis ny , moderne computere med standard film - spiller kapacitet, for eksempel, er kun fem år gammel fra 2011 . Forud for, at en bruger måtte betale en høj mængde for en præmie enhed til at nyde disse evner. Men med alle disse fordele er der stadig spørgsmål og problemer med at bruge en computer som vigtigste underholdning center. Opbevaring

    Underholdning filer af film, musik , video og spil alle tage op betydelige mængder af plads på en computers harddisk. Mens computer harddiske i 2011, kan holde hele biblioteker af tekstfiler , kan de kun formår at indeholde et par hundrede filer af sange eller film. Mens hundreder kan synes som en masse, mange brugere finde deres plads skrumper hastigt , når man bygger et edb underholdning database til personlig brug.
    Speed, Forarbejdning og ydeevne

    de fleste computere kan nemt køre musikfiler , fordi de er dybest set lydfiler , underholdning filer , der kombinerer video og lyd kræver utrolig kraftfulde computer-processorer . Glitching og springe effekter er almindelige. En glat , meget detaljeret visning er ikke mulig , medmindre computeren er udstyret med en meget avanceret grafikkort, har mindst 2 gigabyte midlertidige hukommelse , og har nok harddiskplads til at gemme den givne fil, der skal afspilles.
    < br >
    download Issues

    For at være i stand til at nyde nye muligheder for underholdning rimeligt godt , skal du have en internetforbindelse med bredbånd kapacitet. I betragtning af størrelsen af underholdning filer , er mindre eller svagere Internet-konti simpelthen for langsom til at downloade og se på samme tid . En bredbåndsforbindelse konto koster penge og har brug for at køre på enten et DSL-eller kabel -konto. De, der ønsker at hente masser af filer bliver nødt til at betale en præmie for en opgraderet konto eller de vil hurtigt overstige deres månedlige download- kvote.
    Computerspil er Hit og Miss
    < p> Et langvarigt problem med computer underholdning Spil tendens til at være , at deres foreslåede specifikationer aldrig synes at matche hver og computer. Som følge heraf har mange en bruger at foretage yderligere tweaks til sin computer for at få det til at spille et computerspil som tilsigtet. Dette kan indebære at justere frame rate , skiftende ud skærmkortet , reducere game detalje til at præstere bedre , og andre tilsvarende ændringer.
    Download More Than Entertainment

    Åbning a computer til betydelige underholdning brug åbner også dig til en højere risiko for at få et program virus , malware , uønsket adware eller en trojansk . Disse kan udsætte computeren for skade eller værre , identitet tyveri af brugerens filer på enheden . En stor del af risikoen kommer fra kilden til underholdning filerne ikke opretholde rene data. Medmindre brugere proaktivt sørge for, at hvem de får underholdning filer fra over internettet beskytter sådanne filer, de er i høj risiko for at få en uvelkommen overraskelse i deres computer , når du henter en film, spil eller musik. Denne risiko øges betydeligt, når brugerne vælger at hente fra pirat sites eller "gratis" udbydere.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres en pauseskærm på Windows XP 
    ·Com Fejl i Usbport.sys 
    ·Thinkpad T20 Køling Problem 
    ·CPU Usage Programmer 
    ·Sådan Fix en VEM File 
    ·Hvorfor er min PC Slow når jeg har 3 Gigs RAM 
    ·Sådan gendannes IncrediMail Email 
    ·Symptomer på en døende harddisk 
    ·Hvordan kan man se , om en processor er dårlig 
    ·Hvordan man laver en Rescue -cd på en Dell 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan helt Genstart computeren 
    ·Hvordan indstiller jeg Udseende på min computer 
    ·Sådan Konverter KAR til MP3 
    ·Hvordan konverterer jeg en File System Fra CDFS til MP3…
    ·Sådan fjernes Secure Antivirus Pro 
    ·Sådan ryddes en Dell XP Hard Drive 
    ·Hvad er en SLA for Computer Memory 
    ·Sådan Konverter musikfiler til MP3 Så jeg kan lægge …
    ·Værktøjer til at fjerne Recycler virus 
    ·Deep Freeze Is Broken : Hvordan fjerner jeg det 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com